Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni rektörler belli oldu!

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

Şu mesajınla akp'nin tamamı kapatılan o partilerin devamı olduğunu itiraf etmekle kalmıyorsun, aynı zamanda asla uzlaşmayacağını, toplumu bölmeye devam edeceğini, o zamandan kalan haklı veya haksız tüm kuyruk acılarını kaşıyıp tekrar tekrar krizlere yol açacağını da söylemiş oluyorsun.

Ha bir de şunu diyorsun ki, bu aslında taaa cumhuriyetin kuruluşundaki dinci ayaklanmalara kadar gider:

Eminim yanlış anlamışımdır.

Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç sene önce Sezer rektör atarken,
"ulan bu adam direk faşist, oylamalarda birinci olmayan isimlerden de seçmiş, demokratik cumhurbaşkanı istiyoruz kardeşim" diyip Sezer'e laf eden kişiler,
şimdi Gül de oylamalarda birinci olmayan isimlerden de seçmişken, aynı lafı söylediler mi?
değil.
özgürlükçü, demokratik, hümanist geçinen adamların demokratlığı bu kadar işte.
gazete kapağına "antidemokrat Sezar" başlığı atmak kolay da,
aynı işi "ben çok demokratım" diyen kişiye karşı yapmıyorlar nedense...
Sosyal ağlarda paylaş

avrasya tvde akp sempatizani bir eleman konusuyor.

Ben bu adamlarin olayini bir kac cumleyle artik anladim , bu kadar zaman bize cektirdiler simdi biz size cektiricez,kisaca AKP nin olayi budur, demokrasi falan yalan dolan.

Itu ve akdeniz universitesi eski rektorleri ve abbas guclude programda.

Arkadas bu tip turkce konusamiyor ulke ne hale gelmis ya.

YUH DIYORUM BEN BOYLE ULKEYE YUH! ULAN TURKIYEYE GELDIM 2 GUN OLDU HAYATIMDAN SOGUDUM, allah carpsin sizi.

gidiyorum ben geri gelmiycem birdaha.
Sosyal ağlarda paylaş

art avrasya tvde su anda .

esk' akdeniz universitesi rektoru eski itu rektoru abbas guclu bide fetthullahin kanalarrinda program yapan bir ogretim gorevlisi oldugunu tahmin ettigim birisi adi yasin aktar akay oyle bisi.

Ulkeye geldigime pisman oldum arkadas surda konusan adami gorunce,carpik zihniyet urunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...