karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Niye peşlerinde koştururlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Çok seksi geliyordur belki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ilginç bir konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 artislik olsun diye. 'bakın ben kocaman şeyi kovalıyorum kaçıyo benden hav hav' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çünkü domates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 valla tekerlekli herşeye havlıyolar. bisikletle giderken köpek çetesi sardı etrafımızı, babam bahsettiydi bikere öyle köpek gelirse durucaksın köpekler gider demişti, valla o an köpekler hırlayıp havlarken aklıma bile gelmedi bu cümle :D ayaklarımı kaldırdım yokuşun beni aşağı sürüklemesiyle inmeye çalıştım(yokuşun eğimi 3 derece falandı o 15 saniye bi ömür gibi geldi bana) ama arabalar geldi onları kovaladı köpekler sonra bir abanmışız pedala biz örnekköye kadar adonisin ordaki bisiklet yolunun bitiminden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kendilerinden daha hızlı giden varlıklara havlarlar veya öle düşündükleri için mesela siz koşarken mi köpek peşinizden koşar saldırır veya yürürken mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bende bi yerden olayın tekerlekle alakalı oldugunu duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bizimki motorsikletlere havlardı ama çanakkalede yazlıkta sütçünün motoru ezmişti bacagını hayvanın o yuzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Daemir said: artislik olsun diye. 'bakın ben kocaman şeyi kovalıyorum kaçıyo benden hav hav' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 koyunlar neden karpuz kabuğu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kırmızı başlıklı kızı daha iyi görebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 köpekler arabaların insanları kaçırdığını düşünür o yüzden havlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bisiklet beni kaçırırken bana niye havladılar peki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nerden biliyosunuz belki arabayı köpek sanıyolardır belki annesini babasını arabayla kaçırmışlardı veya arabayla ezip öldürmüşlerdir..fd gd köpeklerle konusmus gibi yorum yapmayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Gürültü yüzünden bence. Köpeklerin gürültü yapan herşeye atarlanmak gibi bir eğilimi var. Ee, en çok gürültü yapan şeylerden birisi de gıcırdayan, vıjtlayan, pataküte sesler çıkaran, vınlayan arabalar. Korna filan da var tabi... Köpekler de gıcık oluyo dolayısıyla. Eh, ben bile kısıtlı işitme yeteneğimle gıcık oluyorum bazen, benden zibilyon kat ileri işitme yeteneğiyle bi köpek ne kadar gıcık oluyodur kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mortis said: köpekler arabaların insanları kaçırdığını düşünür o yüzden havlarlar. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar