Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Penthesilea said: "Cinsel organın yüzde 85’i kopmuş, geride 1,5 cm’lik bir parca kalmıştı" Yazik lan 10 cm sdfafds +18 gayet normal bi cm bide bunun ereksiyon hali var normal bi uzulu varmış adamın neyse bişey demedim
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki erkek, kadına aynı şekilde ceza vermek istese hangi yolu izlemeli ?
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kadınlar daha bi göğüslerini kaybettilermi başlıyorlar travmaya.Pipi kesmek ne demek ya bir kadının hem yumurtalıklarını sıkmak hemde göğüslerini kesmek gibi birşey.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kadin dedigin saci kesilinceyi gecti mtirnagi kirilinca depresyona giren bir varlik
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Valla ya istediği kadar sinirlenmiş olsun kadın sonuçta sen mi verdin ona o pipiyi ne hakla kesip alıyorsun erkeklerin erkek olma sebebini nasıl alırsın.Bunuda destekleyen her erkekten kazık yemiş salak karılardır kimse kusura bakmasın ahah
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 erkekte kim bilir neler dedi ki karıda direk kesti onu
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 direk kesmemiş abi uykusunda kesmiş sdfhsdf daha kötü uyurken çat ve hastanedesin
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 shuTdoWnX said: böle feminist yaklaşımlardan nefret ediyorm dfgs feminist yaklaşım yapmadımki sadece kadının sinirlenince aklına gelen fikir hoşuma gitti yoksa bi pipi için elimi kirlettiğime değmez :)
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Diken doktor tvde çıktı dünyada ilklerden biri tarzında. Eniştemin kardeşi olur doktorun kendileri B)
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Off çok fena. Uyurken çok fena hatta. Düşünsene aynen öyle uyanıyorsun. Aşağı bakıyorsun. Kanlar falan. Yok.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kim bilir nasıl delirtti kadını da kesecek hale getirdi. destekliyorum o kadını ahaha.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu insan değilsin sen ;)
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 -Cleglaw- said: sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu insan değilsin sen ;) höng???
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 haberi okudum benim canım acıdı
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 karpuzseven said: ekmek bıçağı da ayrı ironikmiş. insan ekmek bıçağıyla ekmeğinden olur mu hiç bu nedir ya auhaua :D laf çok iyi :D
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bari pilav yapıp yedirseydi.tövbee..ben olsam intihar ederim abi,bide benim merak ettiğim şey bu adam çişini nasıl yapmışki olaydan sonra
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: bari pilav yapıp yedirseydi.tövbee..ben olsam intihar ederim abi,bide benim merak ettiğim şey bu adam çişini nasıl yapmışki olaydan sonra O_O ohaa harbiden lan hiç bu yönden düşünmemeiştim :)
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kadın penisini kesmiş adamın o saaten sora çişle falan işi olmamıştır herhalde düşünmemiştir
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ee bir düşünmicek 2 düşünmicek sora napcak alla alla oda bi ihtiyaç acaip merak ettim yaa
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sonda takarlar merak etmeyin
Öne çıkan mesajlar