Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Penthesilea said: "Cinsel organın yüzde 85’i kopmuş, geride 1,5 cm’lik bir parca kalmıştı" Yazik lan 10 cm sdfafds +18 gayet normal bi cm bide bunun ereksiyon hali var normal bi uzulu varmış adamın neyse bişey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki erkek, kadına aynı şekilde ceza vermek istese hangi yolu izlemeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kadınlar daha bi göğüslerini kaybettilermi başlıyorlar travmaya.Pipi kesmek ne demek ya bir kadının hem yumurtalıklarını sıkmak hemde göğüslerini kesmek gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kadin dedigin saci kesilinceyi gecti mtirnagi kirilinca depresyona giren bir varlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Valla ya istediği kadar sinirlenmiş olsun kadın sonuçta sen mi verdin ona o pipiyi ne hakla kesip alıyorsun erkeklerin erkek olma sebebini nasıl alırsın.Bunuda destekleyen her erkekten kazık yemiş salak karılardır kimse kusura bakmasın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 erkekte kim bilir neler dedi ki karıda direk kesti onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 direk kesmemiş abi uykusunda kesmiş sdfhsdf daha kötü uyurken çat ve hastanedesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 shuTdoWnX said: böle feminist yaklaşımlardan nefret ediyorm dfgs feminist yaklaşım yapmadımki sadece kadının sinirlenince aklına gelen fikir hoşuma gitti yoksa bi pipi için elimi kirlettiğime değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Diken doktor tvde çıktı dünyada ilklerden biri tarzında. Eniştemin kardeşi olur doktorun kendileri B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Off çok fena. Uyurken çok fena hatta. Düşünsene aynen öyle uyanıyorsun. Aşağı bakıyorsun. Kanlar falan. Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kim bilir nasıl delirtti kadını da kesecek hale getirdi. destekliyorum o kadını ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu insan değilsin sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 -Cleglaw- said: sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu insan değilsin sen ;) höng??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 haberi okudum benim canım acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 karpuzseven said: ekmek bıçağı da ayrı ironikmiş. insan ekmek bıçağıyla ekmeğinden olur mu hiç bu nedir ya auhaua :D laf çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bari pilav yapıp yedirseydi.tövbee..ben olsam intihar ederim abi,bide benim merak ettiğim şey bu adam çişini nasıl yapmışki olaydan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: bari pilav yapıp yedirseydi.tövbee..ben olsam intihar ederim abi,bide benim merak ettiğim şey bu adam çişini nasıl yapmışki olaydan sonra O_O ohaa harbiden lan hiç bu yönden düşünmemeiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kadın penisini kesmiş adamın o saaten sora çişle falan işi olmamıştır herhalde düşünmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ee bir düşünmicek 2 düşünmicek sora napcak alla alla oda bi ihtiyaç acaip merak ettim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sonda takarlar merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar