daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bravo cok matah olmus :)))))9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 foto koy foto. Bide lanet olsun isyerindeyim. TV izleyemiyorum. Birisi cekse de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 4K4Y said: Ahmet abi roluyle showtv ve foxta cıkan kişi benim akay adım :D inanmayan olrsa foto koycam lanet olsn :d sen misin bu? öyleyse foto isterük. ama orda ne gösterdiler bilmiyorum. biri kaydetmiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Oha telefondaki kadın konuşurken konuşmayı kesip devam ettiler habere ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 4K4Y said: Ahmet abi roluyle showtv ve foxta cıkan kişi benim akay adım :D inanmayan olrsa foto koycam lanet olsn :d adam meşhur oldu ya ahahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahaha fox genel müdürmü ne koray galiba konuşurken sandalyede sallanıyo fdfs bu fox nasıl kanal lan sürekli arıza fgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nimet çabukçu dedi kadın oha yayın sçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yayın kaldıramadı gülsunayı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4K4Y Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya gırgırında kızla dalga gecmek için yapmıstım sonra showtv falan cıkınca rezil olduk alah karetsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Beddualar tuttu lan resmen oahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hadhadhdajdahgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bana da video çek inanayım. Bi fotoyla olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 patiye video çek ercik bile çekti sende patlat bitane edit:oha yarısı çıkmadı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4K4Y Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ters tutmuşsun fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 mhuaua hırs yaptı adam rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahahah=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahahahahah başarılı bi video ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahahahah. vidyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4K4Y Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoja ayna görüntüsü yapio napim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ABİ SAFOKSGOSADKGSADGSA YILIN OLAYI YA.O KAAN BEY Mİ? NEYDİ ÖYLE Bİ OLAY VARDI ONDAN SONRA OLAN EN KRAL OLAY SDGKS AYRICA GÖREN VAR MI "TÜRKİYE BU KIZI KONUŞUYUR" YAZDILAR SONRA DÜZELTTİLER SDGJSGSF. bu arada kız gülsunayıum lise 2 ye geçtim diye başladı sonra oyuncuyum falan dedi tam gg.sunucu da gerizekalı içinde heyecan var mı diye soruyo ne salak habermiş ya eziyet çektim meraktan dsfsad. REZALET KANAL LOL zaten reyting alsın diye çağırmışlardır gerizekalıyı akay kralsın bap sdfsaklpğf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok yaa yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 AHAHAHA ABİ izledikten sonra buraya gelip o ahmet abi vidyosundaki OOO AHMET ABİ, HOOOP olayını yazıcaktım yapan burda çıktı safsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4K4Y Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya ben cukurova grubunda calısıorm vidivodo.com vs web sitelerini yapiorz, kız myspaceinden sonra vidivodo.coma yüklemiş videosunu işyerinde baya dalga geçtik, patron dedi suna cvp verin die sonra böle bi video cektik hazırlıksız oldu 2 dklık tek çekimde dogaclama takıldım.. haberlere falan cıkınca büyüdü olay kız arkadasımla falan tartıstım yoksa bugun 2.ci bölümü cekcektik damatlıkla gülsuna nikaha gelmedi vs. cok amatör oldu ama senaryo belli.. sonundaki ahmet abi -hoop olayı da gülsunanın videolarında annesine hitaben yapıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Şimdi Başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar