Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 foto koy foto. Bide lanet olsun isyerindeyim. TV izleyemiyorum. Birisi cekse de izlesek.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 4K4Y said: Ahmet abi roluyle showtv ve foxta cıkan kişi benim akay adım :D inanmayan olrsa foto koycam lanet olsn :d sen misin bu? öyleyse foto isterük. ama orda ne gösterdiler bilmiyorum. biri kaydetmiştir umarım.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Oha telefondaki kadın konuşurken konuşmayı kesip devam ettiler habere ahahaha.
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 4K4Y said: Ahmet abi roluyle showtv ve foxta cıkan kişi benim akay adım :D inanmayan olrsa foto koycam lanet olsn :d adam meşhur oldu ya ahahaahh
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahaha fox genel müdürmü ne koray galiba konuşurken sandalyede sallanıyo fdfs bu fox nasıl kanal lan sürekli arıza fgg
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nimet çabukçu dedi kadın oha yayın sçtı
4K4Y Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya gırgırında kızla dalga gecmek için yapmıstım sonra showtv falan cıkınca rezil olduk alah karetsin :d
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bana da video çek inanayım. Bi fotoyla olmaz bu işler.
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 patiye video çek ercik bile çekti sende patlat bitane edit:oha yarısı çıkmadı sdfg
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahahahahah başarılı bi video ama :)
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ABİ SAFOKSGOSADKGSADGSA YILIN OLAYI YA.O KAAN BEY Mİ? NEYDİ ÖYLE Bİ OLAY VARDI ONDAN SONRA OLAN EN KRAL OLAY SDGKS AYRICA GÖREN VAR MI "TÜRKİYE BU KIZI KONUŞUYUR" YAZDILAR SONRA DÜZELTTİLER SDGJSGSF. bu arada kız gülsunayıum lise 2 ye geçtim diye başladı sonra oyuncuyum falan dedi tam gg.sunucu da gerizekalı içinde heyecan var mı diye soruyo ne salak habermiş ya eziyet çektim meraktan dsfsad. REZALET KANAL LOL zaten reyting alsın diye çağırmışlardır gerizekalıyı akay kralsın bap sdfsaklpğf
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 AHAHAHA ABİ izledikten sonra buraya gelip o ahmet abi vidyosundaki OOO AHMET ABİ, HOOOP olayını yazıcaktım yapan burda çıktı safsk
4K4Y Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya ben cukurova grubunda calısıorm vidivodo.com vs web sitelerini yapiorz, kız myspaceinden sonra vidivodo.coma yüklemiş videosunu işyerinde baya dalga geçtik, patron dedi suna cvp verin die sonra böle bi video cektik hazırlıksız oldu 2 dklık tek çekimde dogaclama takıldım.. haberlere falan cıkınca büyüdü olay kız arkadasımla falan tartıstım yoksa bugun 2.ci bölümü cekcektik damatlıkla gülsuna nikaha gelmedi vs. cok amatör oldu ama senaryo belli.. sonundaki ahmet abi -hoop olayı da gülsunanın videolarında annesine hitaben yapıldı :D
Öne çıkan mesajlar