eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 chesterfield said: ben bunun damat-kaynana-kayınpeder versiyonunu okudum, onda baldız yoktu kaynana sulanıyordu damada, damatta tabi doğal olarak arabadan condomları almak için dışarı çıkıyor ve kayınpeder karşılıyor :] ama bu daha hoşmuş tabi, baldız falan kaynanadan iyidir ehe. milf
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kıssadan hise cüzdaninizda prezarvatif taşimayin sadfsf
Zebq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Aşada babası karşıladığında adam işi bitirip inmişde olabilir,asıl itirafı baldızdan bekliyoruz :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Masticore said: Öyle birşey olucak öküz gibi kıza prezervatif almaya gittiğini söylemeden evden çıkıp arabaya gidicek Yoh yaaa! +1
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Pikachu** said: asillik bildiği bir şeyi sanki hiç bilmiyormuş gibi okuyup yorum yapmaktır asil değilim sorry
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 eregorn2 said: Zebq said: gözyaşlarımı tutamadım sebep? hocam sen de ayrı failsın sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hangi dana prezervatifi arabada taşır ki? Kağıt mendil yerine prezervatif mi veriyorlar yoksa artık benzin alana :/
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kimse yazmamış bunun reklam oldugunu. Videosu için http://www.youtube.com/watch?v=TaXKGj2DwFo
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 et ete değcek ardakaş speşıl layf
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 güzel bir link koyun video için, bende beyaz sayfa çıkıyor.
Öne çıkan mesajlar