pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Nereye yazacağımı bilemedim, ben de buraya yazdım, birkaç deil de bayaa bi kitap alıcam(roman vs. ailecek:D) Pandora falan var ama indirimi falan bol olan, güvenilir bildiğiniz siteler var mı? edit:çeşidi bol olsun mizah falan da dahil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İdeefixe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Cevap gelmiş zaten, ötesini bilmiyorum. 150 YTL üzerine kargo beleşti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İdefix hiç aklıma gelmemişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 internet bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 idefixee ucuz ve hızlı kargoluyorlar.tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kesinlikle ideefixe cok fazla alısveriş yaptık ordan bazen ekstra kitap bile veriyorlar hediye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 idefix'i bilmiyorken kitapyurdundan aldığım olmuştu ve o da sadece kitap üzerine bir sanal mağaza. Çok geniş arşivi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 10-15 kitap alsam kargo nasıl olur acaba?, gene aynı fiyata gelmesinler de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 idefixe(tek e'li domaini 50000 dolara satın aldıkları söyleniyo) iyi baya. hizmetlerinden memnun kalmıştım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kitapyurdu, 50 YTL üzerindeki siparişlerde kargo fiyatının yarısını 100 YTL üzerindeki siparişlerde ise tamamını karşılıyor (du. Bu uygulamaya halen devam ediyorlar mı bilmem). Ayrıca "Kargo ödeyen kitaplar" kampanyası ile, kargoyu bedavaya getirmekte mümkün. Sırf kargo beleşe gelsin diye bi seferde 200+ ytl'lik 20-25 kitaptan oluşan sipariş vermiştim ve bana teslim süresi beklediğimin oldukça altında bir sürede gelerek beni şaşırtmıştı. İnternetten kitap alacağım zaman öncelikli tercihim kitapyurdu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 2. el kitaplar yarı fiyatına :) korsan filan yok içlerinde zaten hepsi idefix kitapyurdu tarzı sitelerden alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 2.el ve yabanci kitap almak isterseniz, www.abebooks.com var.cok sayida kitap aldim ve 2.el oldugunu bazen anlamiyorsunuz. Ozet olarak 2. el kitapcilari bulusturan bir site, yanliz Cin ve Hindistan'dan almamaya calisin, bir kac kere gelmedi, diger ulkeler guvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben Sahafta çalışıyorum şuan izindeyim. Epey kitap var ama fiyatları pek uygun değil ama illa bulup okumam lazım dediğin kitaplar varsa yardımcı olabilirim? Antalyadayım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yok illa okumam lazım ödev var fln deil yaw, zevk için fln . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar