yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 verdiğim telefon numaralarını kabul etmiyor +90xxxxxxxxxx şeklinde yazıyorum. Napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 0090 dene :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 artı koymadan da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 + koymadan oldu. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ne demek rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya arada bi kullandığım paypal hesabıyla bugun rapidshare dan premium almaya çalıştım This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link. böyle bi uyarı verdi ne demek istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bankan yamuk yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 öle dio da öle yamuk yapan bankalar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 benim limitim kalmadığı zaman genelde öle mesajlar alıyorum haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ekstre gelmediği için 2 ay ödeme yapmamışım farkımda deilim kart iptal olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. diyor. Tam olarak napmam gerekli o 4 rakamlı kodu öğrenmek için çözemedim. Ekstre geldiğinde ordan mı bakıcam nasıl iştir bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ara bankanı sor adamlara. de işte "paypaldan işlem yaptım böle böle.." orada yazıyor 4haneli kod... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hmm kart benim değil bu arada, babamın. Aradığım zaman benim babam olduğumu anlamaları için ne gibi soru sorarlar? kimlik numarası falan? yoksa ad soyad anne kızlık soyadı ve kart şifresi yeterli mi acaba. teşekkürler :> e:cahillik zor iş x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 random sorarlar.. babana ver o arasın.. babanın kartını da babandan izinsiz kullanmak gibi bi hayvanlık yapma sakın. ayıp lan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yav said: Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. diyor. Tam olarak napmam gerekli o 4 rakamlı kodu öğrenmek için çözemedim. Ekstre geldiğinde ordan mı bakıcam nasıl iştir bu :S ekstrende varmıdır bilmem ama dönem içi hareketler diye bişe var. orda çıkıyor. zaten orda görürsün paypal para cekmiştir hesaptan. altta da numara yazar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya izin çok sorun değil, işimi gördükten sonra ona ödeyecem zaten ben böyle böyle yaptım diye de.. işte paypaldır falan anlatması kasacak o yüzden x) neyse bakacam ben çaresine artık, sağol tekrar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ya ne gerek var credi kartina vcc kullanin ayni saniyede 4 haneli puk kodu geliyor ordan verifiy ediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar