Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kill Bill film sonrası Tartışma - Spoiler Topic i

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

Ben beğendim valla. Filmin müzikleri muhteşemdi. Oyunculukta iyidi. Uma thurman ın bu rol için nasıl hazırlandığını duyunca acıdım resmen. Tabi hastasıyız orası ayrı :)
Filmi beğenmeyenler olabilir saygıyla karşılıyorum. Ben konuyu farklı bir kısma çekmek istiyorum. Film ile ilgili bir şey soracam da...
Aklımda bişey kaldı sizce olabilir mi? Bill filmin başında girerken ayakkablılarını görüyoruz. Ve daha sonra şerife benzer bir adam giriyor ve onunda ayakkabıları aynı. Ve adam içerideki olaylar konusunda herşeyi biliyo. Acaba o adam bill mi? VE ayrıca lucy liu nun babasını öldüren adam da bill olabilir mi? Çünkü bill telefonda konuşurken oynadığı katana hattori hanzo yapımı bir katana. ve elindeki yüzükte animedeki elemanın elindeki yüzükle aynı.
Eğer 2. filmde bill dediğim elemanlardan bir çıkarsa (ya da ikisi de : ) ) kendime madalya takacağım. :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

o şeriften benden şüphelenmedim değil doğrusu...nasıl 4 kişi olduklarını tahmin etti çözemedim...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bill'in kim olduğu belli zaten david carradine
o dediğiniz karakterler olamaz.
ama onların olayda parmağı olabilir mi onun için birşey diyemeyecem

bu arada filmle ilgili olarak "gelin kanlar içinde" sonu kurşun sesiyle biten sahne komadan önceki hali miydi yoksa filmin sonu muydu ?!
ben yanlış anlamışım birşeyleri galiba
bugün bi arkadaşla tartıştık da baya kafamı karıştırdı[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

okudum 12 sayfayıda tartışma cidden bir noktaya varamamış
aslına bakılırsa bu kadarda tartışılıcak birşey de yoktu bu filimde Tarantino yetenekli,az filmi olan,denildiği gibi kitleye hitab eden ve böyle kalmasını sağlayan bir yönetmen.detaylar ustaca yerleştirilmiş gibi eleştirileri yapan arkadaşlara hitaben eğer o ayrıntıların hepsi kaldırılsaydı (ki bu tarantino nun filmi yönetmemiş olması demek)filmin samandan bir farkı kalırmıydı.
Kaboom yazan mısır gevreği kutusu,Kavganın en göbeğinde kızın gelmesi,Kömür karası kadının Kara Mambo ben olmalıydım demesi yeterince komik bence.Gereksiz bulunan ayrıntılar aslında filmi "3.sınıf tv filmleri"nden ayıran şeyler,tarantino yu tarantino,yönetmenin tarzını oluşturan şeyler.

film sevilir sevilmez kişiye kalmıştır,ama sezdiğim oki filmi sevmeyenler tarafından sevenlerin sevdikleri yönlere bariz bir saldırı olmuş.
Dövüş sahnelerindeki müzikler kesinlikle mükemmel bence...izlediğim bir çok animede gördüğüm gibi ölümüne yapılan bir teke tek dövüş sırasında bu kadar enstürmantal müzik kullanılması olayı trajik ve kişilerin dış görünüşlerindeki sert savaşçıyı içte çok güçsüz kılmıştır.

dediğim gibi bütün ayrıntılar çıktığında geriye posası kalıyor...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 11 January 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
"gelin kanlar içinde" sonu kurşun sesiyle biten sahne komadan önceki hali miydi yoksa filmin sonu muydu ?!
ben yanlış anlamışım birşeyleri galiba
bugün bi arkadaşla tartıştık da baya kafamı karıştırdı

kilise olayında bill başroldeydi zaten
kadını hep birlikte dövdükten sonra bill geliyo ve kadının kafaya bi kurşun sıkıyo. ki bu filmin başıdır (yani bütün olayların başı)

filmin başında gösterilen uma thurmanın zenci hatunu öldürmesi ise filmin sonudur. çünkü hatunu öldürüp arabasına bindiğinde elinde tuttuğu "ölüm listesi"nde o-ren(lucy liu) in üstünün zaten çizilmiş olduğunu görüyoruz

yani vol.2de 4 kötü karakterden sadece ikisi kalmış olucak: sarışın hatun ile bill
ha tabi bu arada dediğiniz gibi o şerif falan da kıllık çıkartırsa onu da keser uma ablamız :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 January 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmi Anime diye adlandıran vatandaşlar. Bay blade de bile!!!! diyaloglar filmin %30 unu oluşturur. Ghost in the shell gibi klasiklere girmiyorum ki bilirsiniz orda hayvani diyaloglar ve konu vardır. E bu filme girdim cıktım BeN Ki Tarantinoya TAPARIM, kustum abi bu ne yaaa!! Ne diyalog ne konu sıfır abi BATAL GAZİ BİZANSA KARŞI nın Tarantino versiyonu. Bilirsiniz Battal gazide de çok fazla gönderme vardır Bruce lee ye felan!!! Saçma!!
2. elbette izeleyeceğim ben tarantino manyağıyımdır. Filimden sonra eve geldim butun Tarantino filmlerini tekrar izledim acaba bunu ceken öbürleri ile aynı insan mı diye. Büyük hayal kırıklığı resmen Tiberian Sun oyununda ve Matrix 2 de yaşadığım hayal kırıklığıyla aynıydı hayal kırıklığım.
Sonuç kesinlikle aynı filmi alın!!! Tarantino ismini değiştirin Osman sınav yapın Herkezin yorum şöyle olur:' Abi gittim filme acaip sacma bi kanlar fışkırıyo bunu ancak türkler yapar abi, konu desen bi mok anlamadım ama işte bizimkilerin kafa basmıyo olcak bu kadar. Ama katana sahneleri harikaydı yane!!!!' şeklinde bi yorum gelir.
Neyse umarım bu tarantinonun son kez böyle sacmalaması olur ve gerçek tarantinoya döner. Ben diyalogları ağır basan bir BAHŞİŞ için 3 dk lık diyalog hazırlayan Tarantinoyu istiyorum!!!!!!.
Son ve ilk mesaj!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Farkettinizmi Tarantinonun filmlerinde özel "ayak" sahneleri var

pulp tada vardı Uma Thurman uzun uzun yürüyordu.Sonra Samuel filmde ayak masajından bahsediyordu
Bill bill dede bi 10dk lık ayak sahnesi var arabanın için

Bu Tarantino Resmen Ayak Fetişisti Kardeşim.[signature][hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Pek beğenmedim filmin savaş sahneleri sanki türk filmlerinden alınmış orada kırk kişinin içinden çıkacak iki kişi bilirim bir Neo dieride Cüneyt abi bi bu ikisi o kadar adamın içinden çıkar valla :-P[signature][hline].......

ICQ=173110143
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmin yonetmeni ve yazari Quentin Tarantinoyu bilen varsa neden boyle bir film yaptigini daha iyi anlarsiniz. Gerci daha onceki 3 filmi de superdi bu adamin. mesela Jacie Brown ve Ucuz Roman film den anlayanlar icin ziyafetti bence. Size Quentin Tarantino ve kill bill in yapimcisi arasinda gecen bi diyologu yazayim bir yabanci dergide okudum
Yapimci: Quentin yeni bir film istiyorum oyle bir film olacakki son teknoloji, bilgisayar ve digital sahneler kullanicaz.
Quentin: bu ilser bilgisayar ile olsaydi her gun Nintendo'mu becerirdim.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle
Lord GNR's Homepage

Lost Roses UO
Sosyal ağlarda paylaş

film sinemada yayınlanacak kadar güzel değil televizyonda oynayan basit aksiyon filmlerine benzemiş.... bu akşam 9 30 da bu film oynıyacak deseler kimse açıp adam gibi seyretmez bu filmi .... bu filmi film yapan şey sinemanın ortamıdır başka bişey değildir tarantino da kötü bir yönetmendir.....[signature][hline]:yapma:
Sayılmasam kaç olsam
Toprakdaki güç olsam
Aptal gibi suç olsam
Yine de oynar mısın benimle
Sosyal ağlarda paylaş

film çok güzel olmuş.
bi kere tek filmden oluşmayan 2 leme 3 leme wb. filmlerin tamamını izlemeden yorum yapmayın boş yere.
boş oluyo çünkü yorumlarınız.
2. filmin de soundtrackleri 1. si kadar güzel olursa o bile yeter.
its your baby dio. çünkü kadın bill den hamile..[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...