tarantinoyu seven bi grup var, sevmeyen bi grup var.
seven gruptan biriyim geldim buraya neden severim nesinden hoşlanirim anlattim.
dojorel, sanerixx, dresquin,roguenoir.. digerleride anlatti neden sevdiklerini, bu filmde nereyi guzel bulduklarini.
biz salliyoruz(sallamiyoruz da siz oyle goruyosunuz) en azından destekli salliyoruz.gösteriyoruz destegimizi
said:
Nukem_Verite, 05 January 2004 12:37 tarihinde demiş ki:
Ha bide bu filmi savunan birkaç arkadaşın olaylara baktığımda ciddi anlamda kafasının çalışmadığını sezdim isim vermiycem aman ha...
sen geliyosun bize ne diyosun, hadi bana demedin ona demedin cidden surda topic icinde "seviyorum, cunku sundan.."diye acıklama yapmamiş vede tarantinoyu savunan bi insan yok ortada şöyle bi yanliş anlama var:
insanlar adi tarantino oldugu icin, bu filmi sevmedi, "tarantino şıçsa onu bile izleriz" demiyoruz biz, adam başarili bizede hitap ediyor ondan seviyoruz.sizin abukluk saçmalık dediginiz "ayak fantezileri", "bagaja tıkılan insanlar", kesilen kulaklar bacaklar kollar kafalar, çıkan gözler, arkaplanda çalan müzik onlari seviyoruz.
said:
RogueNoir, 05 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
ustaca olan bukadar basit (şimdilik) bir senaryoyu alıp bukadar birbirinden alakasız teknikle (siyah/beyaz, anime, müzikler, abartı makrolar, siluet dövüş sahnesi, dialoglar, bilimum abukluk ve absürdlük) ve ayrıntıyla harmanlayabilmek ve böylesi seyredilebilir bir film haline getirebilmektir.
bunu da anlamayan varsa tarantinoya ve daha çok da tarantino severlere garip bir önyargıyla yaklaşıyodur derim.[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
roguenoir'in bu yazısı zaten olayı anlatıyor ben bişi demiyorum daha, roguenoir'in ellerinden öpüyorum eline sağlık kardeşim![hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
evet tam olarak dediğin gibi bir yanlış anlaşılma var, sanki burda filmin güzel olduğunu savunanlar düşünme ve yorumlama yetisi olmayan, hiçbişeyden haberi olmadan tarantinoyu körü körüne beğenen insanlarmış gibi bir izlenime kapılmış bazıları.
ancak bu düşünceye nerden kapıldıklarını anlayamadım zira beğendiğini söyleyen herkes yanına neden beğendiğini de iliştirmiş.[hline]improper dancing in the middle of the street
diyorum ki ben zed bi kaç arkadaş daha şöle bi film çeksek
paraları birleştirip
senaryo önemli değil onu 14 yaşındaki kuzenime yazdırırız :) ekşınlı bişey yap ortaya alevli filan deriz
ondan sonra bi sürü üstü kapalı mesaj koyarız böle kavramsal kargaşa yaratırız,senaryodan fazla detay ekleriz
Sonra Quentin Tarantino nun 5. filmi yada Tarantinonun öğrencilerinin 1. filmi diye piyasaya salarız ne dersiniz köşeyi dönmezmiyiz :> ?
görüntü niye bu kadar kalitesiz denirse tarz deriz :)[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
-Mandrake-, 03 January 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
Outrader demagoji yapmana gerek yok
-Mandrake- demagoji yapmana gerek yok[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar
OutTrader
seven gruptan biriyim geldim buraya neden severim nesinden hoşlanirim anlattim.
dojorel, sanerixx, dresquin,roguenoir.. digerleride anlatti neden sevdiklerini, bu filmde nereyi guzel bulduklarini.
biz salliyoruz(sallamiyoruz da siz oyle goruyosunuz) en azından destekli salliyoruz.gösteriyoruz destegimizi
sen geliyosun bize ne diyosun, hadi bana demedin ona demedin cidden surda topic icinde "seviyorum, cunku sundan.."diye acıklama yapmamiş vede tarantinoyu savunan bi insan yok
ortada şöyle bi yanliş anlama var:
insanlar adi tarantino oldugu icin, bu filmi sevmedi, "tarantino şıçsa onu bile izleriz" demiyoruz biz, adam başarili bizede hitap ediyor ondan seviyoruz.sizin abukluk saçmalık dediginiz "ayak fantezileri", "bagaja tıkılan insanlar", kesilen kulaklar bacaklar kollar kafalar, çıkan gözler, arkaplanda çalan müzik onlari seviyoruz.
roguenoir'in bu yazısı zaten olayı anlatıyor ben bişi demiyorum daha, roguenoir'in ellerinden öpüyorum eline sağlık kardeşim![hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş
RogueNoir
evet tam olarak dediğin gibi bir yanlış anlaşılma var, sanki burda filmin güzel olduğunu savunanlar düşünme ve yorumlama yetisi olmayan, hiçbişeyden haberi olmadan tarantinoyu körü körüne beğenen insanlarmış gibi bir izlenime kapılmış bazıları.
ancak bu düşünceye nerden kapıldıklarını anlayamadım zira beğendiğini söyleyen herkes yanına neden beğendiğini de iliştirmiş.[hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş
-Mandrake-
paraları birleştirip
senaryo önemli değil onu 14 yaşındaki kuzenime yazdırırız :) ekşınlı bişey yap ortaya alevli filan deriz
ondan sonra bi sürü üstü kapalı mesaj koyarız böle kavramsal kargaşa yaratırız,senaryodan fazla detay ekleriz
Sonra Quentin Tarantino nun 5. filmi yada Tarantinonun öğrencilerinin 1. filmi diye piyasaya salarız ne dersiniz köşeyi dönmezmiyiz :> ?
Sosyal ağlarda paylaş
Zed
görüntü niye bu kadar kalitesiz denirse tarz deriz :)[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Sosyal ağlarda paylaş
arc
see my heart is black
Sosyal ağlarda paylaş
OutTrader
-Mandrake- demagoji yapmana gerek yok[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş
cho
mandrake bence sen, zed ve 14 yaşındaki kuzenin popstara fln katılın ya :-)
Sosyal ağlarda paylaş
arc
see my heart is black
Sosyal ağlarda paylaş