Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 adamın canı burnundaymış hınkımrış ölmüş gibisinden
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pikachu** said: adamın canı burnundaymış hınkımrış ölmüş gibisinden fake alert !!!!
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 keşke bunu garbageye açsaydın daha zevkli olurdu
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ötmesin bülbüller şu ağustos günlerinde Kişnemeli düldüller şu anketler üzerine Senin gibi hırboları yollamalı yörüngeye Saksağan da şakımalı seni yörünge dışı görünce
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 az önce bi tane yaptım ve bu başlığı garbage'a aldım =)
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 içimde kalmasın bir tane duydum geçenlerde soru bir şehirde bulunan stadta maç yapılıyormuş bir anda tüm şehirde elektriği kesilmiş ama sadece stadta ışık varmış neden? cevap çünkü futbolcular sahada baraj kurmuşlar
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende sahada yıldız oyuncu varmış die salladım :P tutmadı :( edit: aslında bilmiş sayılırım, sahada elektrik yokmuş ışık varmış. aferin bana.. sdfsdfsd !
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 banane banane balon istiyorum ben :( fds
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Quibble said: balon bole oldu hacı.. fake :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Az önce bi kıza bi çocukla buluştuunu sölediğinde "oo hayırlı işler, şimdikinden ümidi çabuk kestin?" dedim bundan daha aptalca bişi olabilir mi? :(
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: Az önce bi kıza bi çocukla buluştuunu sölediğinde "oo hayırlı işler, şimdikinden ümidi çabuk kestin?" dedim bundan daha aptalca bişi olabilir mi? :( oha hiç bişi anlamadım :D edit: dur anladım galiba ? neyden umudu kesti ? senden mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kanka uzun hikaye de dün bana iyi ki varsın diyen kız. Erkek arkadaıyla sorun yaşıyo. Bugün bi çocukla buluştum o aramaıynca :P yazdı. Geyik ben de rakı içmişim zaten. öle hayvan bi şekilde: "oo hayırlı işler :) umudu çabuk kestin?" dedim off yaa off gözden düşmenin dibine vurdum heralde sonra şaka dedim bi de boş mesaj attı özür diledim bi de uzunca bi mesajla cevap atmadı daha ama koca bi eşşeğim kıza aq demek gibi bişi oldu bu :(
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ssdfsdfsdfsdf doru demişsin boşver :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Günüm baya bi epic fail dolu geçiyo valla: nileppezdel said: Sabah ezanı okuduğum sıralarda webcam show izliyodum sanırım :(
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için
Öne çıkan mesajlar