Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 adamın canı burnundaymış hınkımrış ölmüş gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 senin balonun nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 seninki nerde asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yörünge ye adım adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pikachu** said: adamın canı burnundaymış hınkımrış ölmüş gibisinden fake alert !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 keşke bunu garbageye açsaydın daha zevkli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ötmesin bülbüller şu ağustos günlerinde Kişnemeli düldüller şu anketler üzerine Senin gibi hırboları yollamalı yörüngeye Saksağan da şakımalı seni yörünge dışı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 az önce bi tane yaptım ve bu başlığı garbage'a aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 welkaaaam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 içimde kalmasın bir tane duydum geçenlerde soru bir şehirde bulunan stadta maç yapılıyormuş bir anda tüm şehirde elektriği kesilmiş ama sadece stadta ışık varmış neden? cevap çünkü futbolcular sahada baraj kurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende sahada yıldız oyuncu varmış die salladım :P tutmadı :( edit: aslında bilmiş sayılırım, sahada elektrik yokmuş ışık varmış. aferin bana.. sdfsdfsd ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 balon istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 balon bole oldu hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oha lan foto çok iyi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 banane banane balon istiyorum ben :( fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Quibble said: balon bole oldu hacı.. fake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Az önce bi kıza bi çocukla buluştuunu sölediğinde "oo hayırlı işler, şimdikinden ümidi çabuk kestin?" dedim bundan daha aptalca bişi olabilir mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 @ aiko peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: Az önce bi kıza bi çocukla buluştuunu sölediğinde "oo hayırlı işler, şimdikinden ümidi çabuk kestin?" dedim bundan daha aptalca bişi olabilir mi? :( oha hiç bişi anlamadım :D edit: dur anladım galiba ? neyden umudu kesti ? senden mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kanka uzun hikaye de dün bana iyi ki varsın diyen kız. Erkek arkadaıyla sorun yaşıyo. Bugün bi çocukla buluştum o aramaıynca :P yazdı. Geyik ben de rakı içmişim zaten. öle hayvan bi şekilde: "oo hayırlı işler :) umudu çabuk kestin?" dedim off yaa off gözden düşmenin dibine vurdum heralde sonra şaka dedim bi de boş mesaj attı özür diledim bi de uzunca bi mesajla cevap atmadı daha ama koca bi eşşeğim kıza aq demek gibi bişi oldu bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ssdfsdfsdfsdf doru demişsin boşver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Günüm baya bi epic fail dolu geçiyo valla: nileppezdel said: Sabah ezanı okuduğum sıralarda webcam show izliyodum sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar