Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 2005 yapımı sözde drama olan bir film konusunu okumadan izlemek gibi hatada bulundum ve sonuc olarak boş bi pazar gününe sebebiyet verdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yazdıklarından iyi mi kötü mü anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 2005 yapımı sözde drama olan bir film konusunu okumadan izlemek gibi hatada bulundum ve sonuc olarak boş bi pazar gününe sebebiyet verdi =) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yorum biraz da spo içeriyor. Film bence hakettiğinden fazla abartılmış. Pedofili olan bir adam var ve bunu cezalandırmak için 14 yasında bir kız oyun kuruyor.Sonuc olarak işkenceye falan maruz bırakıyor adamı.Saçma geldi bana film ve cok fazla psikolojik şiddet içeriyor.Kesme oyma sahnelerini göstermese de ister istemez erkek oyuncu ile empati kurdugunuz için (ben oyle bi salaklık yaptım ister istemez yoksa filme konsantre olamıyorum) baya bi etkiliyor.Ve senaryoda acıklar var kız neden intikamcı gibi geldi geçmişi nedir hiçbir sey yok varsa yoksa iskence sorgu meleği gibi sorular bilmiyorum kişisel görüşüm izlenmemesi ben hdd siliyorum direk su an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hiç izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bir adam, model fotoğrafçısı, internetten tanıştığı küçük yaştaki bir kızla bi kafede buluşuyor, kızın da rızasıyla evine götürüyor, olaylar gelişiyor. O kadar da kötü bi film değil. Yani en azından konusundan biraz haberdar olup öyle izlemek daha iyi. Sonunda cevapsız bırakılan sorular aslında hazırlanan ilk filmde varmış, ancak sonradan bazı nedenlerden dolayı o sahneler kesilmiş. Biraz da izleyenin filmden ne anladığıyla hayalgücüne bırakılmış. Değişik tatta bi psikolojik gerilim isteyenler izleyebilir. Özellikle Juno'da da oynayan o hatunun oyunculuğu çok iyi. Edit: Afişi görünce aklıma geldi, filmdeki olaylar aslında kırmızı başlıklı kızla kötü kurt hikayesi gibi. "Senin burnun neden kocaman" gibi başlayıp "nineme ne oldu"ya doğru yol alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Juno'da oynıyan hatun işte Ellen Page. gayet başarılı. bence gayet ii bi film bağımsız olduunu düşünürsek. adamlar takılmışlar deneysel işte. tabii ki alıştıınız tarz bi film olmıcak. psikolojik gerilim öğesine odaklanırsan başarılı dersin. ki zaten erkekle de kızla da kimle empati kurarsan kur, bi geriliosun. çünkü bi kız bi adam üstün konuma geçio. ama filme teşekkür etmem lazım. beni blonde redhead adlı grubun elephant woman şarkısıyla tanıştırdı. efsane bi şarkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 İyi güzelde 5 kişi ile bir evde çekilmiş ve cok fazla bi atraksiyonu yok. Ve komiğime giden nokta 14 yaşındaki bi kız bunu tertipliyor.Yemez yani fatal error veriyor düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 14 yaşında olduğu kızın iddiası, olmayabilir de, filmin sonunda olanları, ilişkileri düşünürsek. Ayrıca spoilerlarsak daha iyi sanki. Edit: düşük cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 @sg-1 o kırmızı başlıklı kız olayını adamlar bilerek yapmamışlar. o sırada prop departmanında kırmızı hood varmış. al bunu giy demişler uyar die. güzel bi rastlantı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Tesadüfi olduğunu bilmiyordum, ama cidden hikaye o tarz ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bu film aseksüelle kadar goturur adamı =) ben beğenmedim aslında aptallık bendeydi lan juno da ki hatun oynuyor kapat dedim içimden (beğenmiyorum oyunculugunu cunku) ama yine de bi izliyim boş vakit oldurelim diye oturdum oturmaz olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 O hatunun zaman zaman abartıya kaçan bi oyunculuğu var, mimikler tavırlar falan. Ben de Juno'yu izleyememiştim o yüzden, 40 dakka zor dayanmıştım. Ama burada nispeten daha doğal, daha izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ne pedo mu Ne 14 yaşında yandere mi Direk izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Zaten Juno'da anormal bi kızı oynuyo ne kadar doğal oynayabilir ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kız 87li bu arada. haberiniz ola ey ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Evet ya bu kız çok küçük gösteriyo nereli ki? Amerikan kızları falan 16sında 22 gösterir bu kız 21inde 16 gösteriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bi resim de koyalım da "kimdi bu hatun" diyen varsa hatırlasın. Doğruca Hard Candy'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 87li ama karın kaslarından (yanlardakilerden) dövüo... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Seperate said: 2005 yapımı sözde drama olan bir film konusunu okumadan izlemek gibi hatada bulundum ve sonuc olarak boş bi pazar gününe sebebiyet verdi =) hehe ben o boş pazar gününü bi an "pazarımı bu filme ayırdım" gibi algıladım. ondan öyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hasta bir film ayrıca bana blonde redhead sevdiren film =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ki filmi yapan firma Lionsgate,yani saw serisinin ve daha birçok gerilim filminin yapımcısı. Ama filmdeki oyunculuklar epey profesyönelceydi,ki 5 kişiyle çekildiğini de düşünürsek,tek bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bence gayet iyi bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Çok kötü film. Başroldeki adamın heralde IQ seviyesi bir gorilin altında. Bu kadar aptal olunmaz, yani o kadar çok aptallık yapıyor ki film boyunca? Kız desen o da ayrı bi komedi. Kötü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hakikaten hasta bir film! güzel oynanmış, ama o kadar saati dolduracak bir senaryo yoktu, arada sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar