Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard Candy


Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Yorum biraz da spo içeriyor.

Film bence hakettiğinden fazla abartılmış. Pedofili olan bir adam var ve bunu cezalandırmak için 14 yasında bir kız oyun kuruyor.Sonuc olarak işkenceye falan maruz bırakıyor adamı.Saçma geldi bana film ve cok fazla psikolojik şiddet içeriyor.Kesme oyma sahnelerini göstermese de ister istemez erkek oyuncu ile empati kurdugunuz için (ben oyle bi salaklık yaptım ister istemez yoksa filme konsantre olamıyorum) baya bi etkiliyor.Ve senaryoda acıklar var kız neden intikamcı gibi geldi geçmişi nedir hiçbir sey yok varsa yoksa iskence sorgu meleği gibi sorular bilmiyorum kişisel görüşüm izlenmemesi ben hdd siliyorum direk su an =)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir adam, model fotoğrafçısı, internetten tanıştığı küçük yaştaki bir kızla bi kafede buluşuyor, kızın da rızasıyla evine götürüyor, olaylar gelişiyor.

O kadar da kötü bi film değil. Yani en azından konusundan biraz haberdar olup öyle izlemek daha iyi.

Sonunda cevapsız bırakılan sorular aslında hazırlanan ilk filmde varmış, ancak sonradan bazı nedenlerden dolayı o sahneler kesilmiş. Biraz da izleyenin filmden ne anladığıyla hayalgücüne bırakılmış.

Değişik tatta bi psikolojik gerilim isteyenler izleyebilir.

Özellikle Juno'da da oynayan o hatunun oyunculuğu çok iyi.


Edit:


Afişi görünce aklıma geldi, filmdeki olaylar aslında kırmızı başlıklı kızla kötü kurt hikayesi gibi. "Senin burnun neden kocaman" gibi başlayıp "nineme ne oldu"ya doğru yol alıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Juno'da oynıyan hatun işte Ellen Page. gayet başarılı.

bence gayet ii bi film bağımsız olduunu düşünürsek. adamlar takılmışlar deneysel işte. tabii ki alıştıınız tarz bi film olmıcak. psikolojik gerilim öğesine odaklanırsan başarılı dersin.

ki zaten erkekle de kızla da kimle empati kurarsan kur, bi geriliosun. çünkü bi kız bi adam üstün konuma geçio.

ama filme teşekkür etmem lazım. beni blonde redhead adlı grubun elephant woman şarkısıyla tanıştırdı. efsane bi şarkı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...