Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kanal türkte şuan da 5-0 çelsi yenio abooooow. 4 gol anelka. bu ne lan mahalle maçı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hazırlık maçı kupası ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ne bileyim yaw. kupa işte dandirikten. 4 takımlı. hazırlık maçı yapıolar ölesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 1 teneke bulgur veriyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hazırlık maçında abartıp karşıdakini rezil eden takımlardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 DoruK said: hazırlık maçında abartıp karşıdakini rezil eden takımlardan nefret ediyorum olsun karşı takım kendine gelir. çok ii hazırlanır sonra. avrupa maçında da karşılaşırlarsa hazırlık maçı rövanşı ayağına yatıp ii oynar. bu da izleyici olarak bize yarar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Anelka 4 gol attıysa süper. Kazayla ligde falan da oynatırlarsa tadından yenmez Manchester götürür yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 heh ben de tam bunu söyleyecektim anelka hayatında 4 tane golü başka hangi maçta atmış dicektim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ilk yarıyı izledim, 3-0dı, kalac mı ne o kalecinin adı, allah belanı versin lol dedim, ikinci yarıda uyumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 5-0 mı bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 5 0 dı 60. dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 5-0 btti ancelotti gider bu maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hazırlık falan ama 5 - 0 da normal bi skor deil hani yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kalac saolsun o yediği gol neydi ya dida varken bu adam oynuyo ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hazırlık maçı işte dida ya döner t.direktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 5 - 0 feci olmuş. kalac için sezon başlamadan bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fede said: 5 - 0 feci olmuş. kalac için sezon başlamadan bitti :) hala kalacı denemesini anlamıyorum bu adamın. akıl var mantık var kötü kaleci işte yani. neyine zorluyor hala. edit: chelsea'nin tüm golleri aynı yalnız ilki dışında. edit:2 bu arada bu 3. maçı imiş. kupayı sevilla kazanmış. emirates kupasınıda hamburg kazanmış. finalde 3-0 yenmiş juve'yi. 3.lük maçında ise arsenal r.madrid'i 1-0 yenmiş. feyenoord'un 100 yıl kupasında ise tottenham finalde dortmundu 3-0 yenmiş. dos santoscuk gol atmış. 3.lük maçında ise celtic feyenoord'u 3-1 yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Juventus Arsenal maçı 1-0 bitti ama Arsenal tek kale oynadı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Abi bu dida ne yaptı da hem kendisi hem milan bu hallere düştü ligde ve avrupada anlamadım? Dida iyi bir kaleci değilmiydi 2 sene öncesine kadar :S Brezilya milli takımında as kaleci değil miydi? İtalya liginin en iyi kalecisi denmiyor muydu hatta, gerçi önümde nestayla maldini olsun ben de iyi kaleci olurum da :p Ne oldu bu adama herşeyin faturasını kaleye kesip duruyorlar takımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 buffon varken italya liginde yavaş olsun italya liginin en iyi kalecisi heh biraz ufak atsınlar. iyi kaleci dida ama o abartılanlar kadar değil bence zaten yıllardır tartışılıyo milan da. ha bir de juventusun attığı gol direk 3 metre ofsayt arsenalle biten 1-0 karşılaşmada. yazık olmuş arsenala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar