Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 odamın. ne bulsam çöpe atıyorum ne bulsam ama bu kadar eşya geri nası geliyor anlamıyorum evimdeki herşey gözüme batıyor korudorda ütü seppasının işine allasen. yer yok yer yanı yerden tasaruf saglıyamıyorum beceremiyorum isyanlardayım artık yatak atları bilem dolu dolaplar dolu bu kadar eşyayı nerden bulduk biz yaa. çözüm çöpe atmakla yetinemiyorum helpmeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ss or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 birşeyler kokmadığı sürece sorun yok bence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mum_Chamber said: ss or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hm.. http://img.blogcu.com/uploads/siargunlugu_kiprit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahah kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Dağınıklık bir yere kadar yav, dağılır dağılır dağılır da insan bir noktaya gelince çok rahatsız hisseder kendini bütün gün uğraşır temizlersin ardından gelen yaşama sevincinin değeri paha biçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok abi lazım bu ev bana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ne bulursa atan anne modeli lazım o zaman o eve. Annem benim odaya bir dalıyor. Gerekli olan şeyleride çöpten toplamak zorunda kalıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kullanılabilecek eşyalar varsa 2. el eşya satan yerlere satabilirsin bence. yada yakında fakir birileri varsa konus kapıcı ile fln de "boyle boyle eşyam var tanıdıgınız varsa verelim sunları hayrına".. bide yeni eşya girişine sakın izin verme, yoksa bitmez onlar. misal bi ufak sehpa atıp sehpa takımı alırsan olmaz yane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 incik boncuk bunlar yaa öyle büyük eşya olsa direk zati attınmı yeri boşalır anam dersin azalıyor ne güzel falan ama ne kadar incik boncuk varsa var yani utancımdan foto koyamıyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yabancı yok çekinme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 harbi nolcak be lama koy olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 işin zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bizim evde öyleydi. Başka bir yerde bir oda kiraladık. Eşyaları oraya yığdık. Gereksizleri çöpe attık falan. Yaşanacak seviyeye ancak geldik. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Garage sale yap abi. Tabi garaj yada bahçe olmaması fark etmez, çıkart her eşyanı kurtulmak istediğin. Resimlerini çek, koy internete sat. Hem para kazanırsın hem ev boşalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar