Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 iki farkli versiyonu var sanirsam.. bu reklamdaki kiz çok mu seker bana mi öyle geliyor? darisi bizim sampuan reklamlarinin basina.. umarim erkeklerin sadece dalgalanan saçlardan baska seyleri önemsediklerini anlarlar.. (blendax reklaminda çirkin kiz var, saçi dalgalaniyor diye adam elindekileri düsürüyor, sinema sirasini kaçiriyor felan..)[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sanırım düşündüğüm reklam harbi çok tatlıydı kız[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 tapılası bir yüz.. kızı keşfedenin elini öpmek lazım..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 jankis damlar abi eheh[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hmm tek farkeden ben değilmişim hehe[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 kim ki bu ki?[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mtv 'de ibranice ve türkçe reklamların savaş alanı oldu.... Bir Kef reklamı... bir Genç Rozy reklamı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ibranice reklamlar türkçe'den çok önce vardi.. ayrica genç rozi sux.. kef'teki kizi merak eder oldum..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya o kızda birşey var böyle çok güzel diyemiosun , başka birşey sexapel mi desem ne desem tarif edemiorum seni kendine çekio çekici :D[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hos kiz.. güzel kiz[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kef ne ? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 şampuanın adı ya bence öyle abartılacak bişeyi yok ( :ya çok var etrafta belki banyoda olması çekici gelmiştir bilemiycem (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 27 Mart 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 nesi abartilmasi gereksiz? her gün Türkçe reklamlarda öyle kiz çikmiyor.. Türkiyede'de mankenler sarkicilar arasinda da öyle biri oldugunu sanmiyorum :) ha o bahsettigim gibi kizlari internette aramakla ömrünü geçiriyorsan, bilemem çok vardir.. Ama gözümün önünde hiç yok..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mart 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kız çok güzel diil ama kendisine baktırıyor (nasıl oluyorsa bu?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bonecrusher ozamn çık biraz etrafına bak , yani türkiyede çok görürüsn illaki reklam larda güzel oynuycak diye bir kriter yok,[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 her tarafı aldı beni o kızın öyle bi sewgilim olsun 500000000000000000000000 tl borcum olsun[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Gallant, 27 Mart 2004 17:29 tarihinde demiş ki: kız çok güzel diil ama kendisine baktırıyor (nasıl oluyorsa bu?). işte dediğim olay aynen o: said: arcane, 27 Mart 2004 14:02 tarihinde demiş ki: ya o kızda birşey var böyle çok güzel diyemiosun , başka birşey sexapel mi desem ne desem tarif edemiorum seni kendine çekio çekici :D garip bişe var onda[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Bonecrusher, 27 Mart 2004 13:30 tarihinde demiş ki: ibranice reklamlar türkçe'den çok önce vardi.. ayrica genç rozi sux.. kef'teki kizi merak eder oldum.. Evet hep vardı... Mtve üzerinden geliyordu.. Ama şimdi yayınlarını iyice böldü... Avrupa Mtv olarak değilde Kuzeydoğu Afrika ve Ortadoğu ya yönelik Mtv geliyor bize (kablo'daki). O yüzden de ibranice reklamlarda artış, türkçe reklamlarda da patlama oldu.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Gallant, 27 Mart 2004 17:29 tarihinde demiş ki: kız çok güzel diil ama kendisine baktırıyor (nasıl oluyorsa bu?). Çünkü Sempatik ve rahat davranıyor. Genel olarak Türk kızlarında görmediğimiz bir şey o yüzden öyle... genel olarak[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 çoooook güzel bi kız bide ne diyo anlayabilsek[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 strencher çok dogru demis.. dikkat ettim de digerleri gibi "karizma olcam" "somurtçam" "sadece saçimi salliycam" tarzinda olmadigindan, gözümüze daha güzel görünüyor..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 cok merak ettim ya kimmi$ neymi$ bu[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 kıoz sırın ve cekıcı bıde bone+1[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Çooook güzel[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 kız baya hoş bir de tabii duş faktörü var... ıslak falan artık ne derseniz... :D çıtır tanımına tam uyar yani...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar