Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ps2 oyunlarını pc'de tam anlamıyla çalıştırabilen bildiğiniz bir emulator varmı. (Bir kaç tanesini denedim ve sonuç alamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ps2 cıkalı kaç sene oldu ve hala beceremediler yani vay be o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende ayni topaçı geçen sene mi açtım, ps2 den soğdum. bırak ps2 emulatoru bana psp emulator ü lazım öalışan kolay kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benim bildiğim en iyisi pcsx 2. o da her oyunu desteklemiyor. mesela god of war oynamak için hala ps kiralıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 mardox said: benim bildiğim en iyisi pcsx 2. o da her oyunu desteklemiyor. mesela god of war oynamak için hala ps kiralıyom :P bende god of war 2 için istiyordum . 2.'si çift katmanlı dvd'de cıktı benim ps2'de çalıştırmıyor onu. ps2 cıktıktan 3 ay sonra fln almıştım ps2'mi. Baya emektar yani heralde ozm koymamışlar cift katmanlı icin okuyucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oyunu çalıştırmayı başarsanız bile 15fps civarlarında fps alınıyor. ben denediydim core2 duo x1950xtx kartla devil may cry3 oynamayı 15fps civarlarındaydı aksiyonlu yerlerde de sürünüyordu... o yüzden ps2 kiralamak veyahut almak daha mantıklı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 arkadaşlar pcsx2yi çektim mantıklı fps rakamlarına geldim. fakat gelin görün ki oyun (katamari damacy) açılırken kitleniyor. 3 inek resmi geliyor kalıyor öyle. fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 3 kutsal bi rakam ve inek de kutsal bi hayvan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yeni konu açmak istemedim durum şu anda nedir peki? ePSXe diye birprogram buldum ama çözemedim ne tekken açabildim ne de gamepad imi tanıştırabildim var mı PS2 emülatörü kullanıp da gamepad tanıştırabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 patiwarez.ru açıcam size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ayrıca ePSXe 1.7.0. sürümünü kurduğumda "zlib1.dll dosyası bulunmadı hede hödö" diyor nasıl çözülür bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://sourceforge.net/projects/libpng/files/zlib/1.2.3/zlib123-dll.zip/download bunu epsxe nin klasörüne at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ço kacaip bir şey miş ya bu bunun kullanma tuturialı fln var mıdır piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://www.epsxe.com/ Ben direk bu sitenin forumlarından ve yardım yazılarından halletmiştim herşeyi. İstersen benim çalışan epsxe yi rapide filan yükleyeyim ordan dene? Ancak bazı oyunlar için farklı ses şeysileri filan kullanmak gerekebiliyo daha iyi performans sağlamak için, o yüzden en iyisi 0dan kendin kurman :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ya bunun da help bölümündelki li,nkler çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://www.ngemu.com/forums/epsxe-discussion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben tekken 3 oynuyordum baya hızlı ve grafikleri de yüksek ayarlardaydı (tabii tekken 3 ne kadar iyi grafik olur o ayrı), ama hangi emülatör ile oynuyordum hatırlamıyorum. epsxe idi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 crack olayı gibi bu da potansiyel olarak telif hakkı ihlaline yolaçabilecek bir konu olduğundan maalesef link vs içeren tartışmasını yapamıyoruz burada. anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar