Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 patates bira kombinasyonu mu? patates kola kombinasyonu mu? choose your destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şizofren namaz hocası okuyo. aynı anda hem cemaat hem müezzin hemde namaz hocası rolünü üstlendiği için rüku pozisyonunda ezan okuya okuya camiye doğru gidiyo rüku pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aha downlaod bitti, 4 saat izledim sonunu gördüm,,ben yatar ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 2 gündür paticiği yakın takibe aldıydımda giremediydim ya süper trollediniz tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende team fortres atam yarım saat hade iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Overseer said: şizofren namaz hocası okuyo. aynı anda hem cemaat hem müezzin hemde namaz hocası rolünü üstlendiği için rüku pozisyonunda ezan okuya okuya camiye doğru gidiyo rüku pozisyonu off lisedeki sıkıntı dolu dakikalar aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 olm 19" 16:10 widescreende nasıl jedi academy dönüyo, nasıl painkiller dönüyo biliyo musun? ölücem aletin başından kalkılmıyor bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: Overseer said: şizofren namaz hocası okuyo. aynı anda hem cemaat hem müezzin hemde namaz hocası rolünü üstlendiği için rüku pozisyonunda ezan okuya okuya camiye doğru gidiyo rüku pozisyonu off lisedeki sıkıntı dolu dakikalar aklıma geldi... niyeki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi ekranın en boy oranı standart 4:3 değil 16:10. daha geniş görüyosun, e zaten 19inç ekran. ki ben 15 inçten atladım bu teknolojiye, süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende istiyoom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 e çünkü yok şu pozisyonun ismi ne? yok sırası ne bilmemne. hayatımda (çok büyük konuşmiim ama aslında bu konuda konuşabilirim de, bilmiorum) yapmıcaım bi şey hakkında sıkıntıya, not derdine gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 iste iste sonra eski mesela hitman oynamak istersen şişman şişman adamlarla oynamak zorunda kalıosun. ama tabii ki bunun dışında gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 heheh bizim din hocamız şeker gibi adam ya yazılı sorularını bize verir sağolsun sözlü mözlüde yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: iste iste sonra eski mesela hitman oynamak istersen şişman şişman adamlarla oynamak zorunda kalıosun. ama tabii ki bunun dışında gayet memnunum. dostum bunlar hallolan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Eternalus said: olm 19" 16:10 widescreende nasıl jedi academy dönüyo, nasıl painkiller dönüyo biliyo musun? ölücem aletin başından kalkılmıyor bebek o ne lan ben o teknolojide ne battlefield 2 atarım haaaa. heliyi aldımmıydı daıtırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hadi iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yatmak yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 var var hadi ii sabahlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bakalım bu sefer kaçta ayılıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Aksami buluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dotacılar da dagıldı napsak uyusak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar