chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 forgiver said: chesterfield said: internetten zannetmem olacağını. peki bu olayın havaalanından garantisi var mı, ne kadara düşüyor bilet, çünkü hiç biryerde yazmıyor fiyatın düştüğü, şehir efsanesi bile olabilir ben bir şey bildiğimden değilde tamamen mantıken cevap yazdım. senin dediğin gibi şehir efsaneside olabilir yani.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 valla benim bi bilet yanmıştı, bi soraki sefere son saniyede bi bilet aldım fiyat aynıydı.
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bana en ucuzu Sun Express geliyor da bazı şehir efsanelerine göre Sun express'in uçakları tek kanatlıymış diye geçiyor, doğrumudur ? sakata gelmeyeyim ehe, hani hostessiz, pilotsuz kabul ederimde tek kanat (N)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 tek kanat ne demek abi öyle şey mi olur.
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 PrudenT said: tek kanat ne demek abi öyle şey mi olur. olmaz tabi ki de, sen ciddiye mi aldın
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 siteye üye olman gerekiyor ben 2 bilet almıştımda hatırlamıyorum tam olarak hatta hiç
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 chesterfield said: Bana en ucuzu Sun Express geliyor da bazı şehir efsanelerine göre Sun express'in uçakları tek kanatlıymış diye geçiyor, doğrumudur ? sakata gelmeyeyim ehe, hani hostessiz, pilotsuz kabul ederimde tek kanat (N) Sun Express fena değil, uçakları Pegasus'a göre daha iyi, bi de servisin yarısı paralı yarısı parasız. Çay-kahve bedava yani, sandviç falan parayla. ööle işte. Pegasusta bazen denk gelecek acaip dandik uçaklar var bi de.
Öne çıkan mesajlar