calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 selamlar. iki gün önce pegasus tan bilet rezervasyonu yaptırdım ve yarın saat 16 34 te rezervasyon sona eriyor. yarın kalkamama ihtimalime karşı (uyuyakalırım falan belli olmaz) dedim ki gece yatmadan alayım bileti fakat rezervasyonunu yaptığım bileti alamıyorum. bu ilk defa net üzerinden bilet vs . alışım, acaba ben mi çok cahilim yoksa bu pegasusun sayfası mı bu denli karmaşık. bir el atın, bir yardım edin nereden alıcam ben bu bileti:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 konuyla alakasız ama pegasusa binme, hala oylemi bilmioyurm ama geçen sene 1 kere bindim, su bile parayla, 8k metrede ölüom su verin desen para isticekler, THY rullez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 doğru da baba arada 30 ytl fark var atlas jet le bile(THY yi sen düşün). ben de napem dedim alayım pegasus tan. ama işte bileti alamıyorum. yardım plxxx:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aga valla ne kadar fark olursa olsun değmez en büyük sebeplerinden biride, hostesleride yaşlı(yada bana denk geldi), thy deki gibi hatunlar yok, demedi deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Son gun rezervasyonun bi olayi kalmiyor.Kalkis tarihinin birkac gun oncesinde alman lazim bileti.En azindan yurtdisi ucaklarinda boyle.Yurt icinde 24 saatti sanirim.Sorun bundan kaynaklanabilir.Yarin sabah gidip direk acenta veya bilet satis noktasindan alirsan daha rahat olur.Ben daha once internette boyle bir soruna rastlamadim.Muhtemelen problem almadigindandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 belki şöyle bi saçmalık olmuş olabilir: rezervasyon yaptırdıklarını internetten satın alamıosundur. eğer böyle sistematik bi sorun yoksa o zaman şu saatteki siteyle ilgilidir heralde die düşünüorum. edit: ya da bi üstümdeki daha mantıklı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sys64738 said: aga valla ne kadar fark olursa olsun değmez en büyük sebeplerinden biride, hostesleride yaşlı(yada bana denk geldi), thy deki gibi hatunlar yok, demedi deme :D Yok artik! Thy nin ic-dis tonla seferinde bir tanesi denk gelmedi bana.Hepsi TRT spikeri gibi.Turkiyedeki en iyi hostesleri barindiran hava yolu sirketi Sun Express.Bunu inkar etmek cehalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 trapt said: sys64738 said: aga valla ne kadar fark olursa olsun değmez en büyük sebeplerinden biride, hostesleride yaşlı(yada bana denk geldi), thy deki gibi hatunlar yok, demedi deme :D Yok artik! Thy nin ic-dis tonla seferinde bir tanesi denk gelmedi bana.Hepsi TRT spikeri gibi.Turkiyedeki en iyi hostesleri barindiran hava yolu sirketi Sun Express.Bunu inkar etmek cehalettir. sun a hiç binmedim, thy ve pegasusa bindim, thy pegasusu 10 a katlar(en azından benim bindiklerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 THY hatun falan y-o-k. onlar eskidendi hatırladıım kadarıyla. belli bi yerden sonra dişi hosteslerin yaşlarının dolmasını bekleyip emeklilie ayırıp hepsinin yerini erkeklerle doldurdular. şu an binersen de karşına çıkanlar hep yaşlı olanlar olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 pegasusta erkek hostlar da var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pegasus cimri.Almayin ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: THY hatun falan y-o-k. onlar eskidendi hatırladıım kadarıyla. belli bi yerden sonra dişi hosteslerin yaşlarının dolmasını bekleyip emeklilie ayırıp hepsinin yerini erkeklerle doldurdular. şu an binersen de karşına çıkanlar hep yaşlı olanlar olucak. dorudur, bi kaç yıldır thy yede binmedim, eskiden çok biniodum o sıralar hatunda doluydu :((, artık oyle deilse, uçağada binilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 peheyyyyy. koyun can derdinde kasap et lolz. ne kardeşim bu biriniz de yardım etsin. :P en iyisi ben yarın uyanam da alayım bileti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu arada uçaktaki yemekleri ücretli yapıp uçuş parasından kesmek daha mantıklı. alırsın yanına yemeğini ne yiyceksen. zaten soğuk sandviç veriolar. kendi getirdiini yersin. olur biter. ama thy'nin öğle ve akşam yemeklerindekileri tutmıyabilir. sen de uçak saatine göre firma seçersin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 calimero said: peheyyyyy. koyun can derdinde kasap et lolz. ne kardeşim bu biriniz de yardım etsin. :P en iyisi ben yarın uyanam da alayım bileti... valla arayıp sor işte firmaya. burdan yardım çıkmaz sana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu arada ben yatar da yarın pazar şimdi aklıma geldi. gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sys64738 said: konuyla alakasız ama pegasusa binme, hala oylemi bilmioyurm ama geçen sene 1 kere bindim, su bile parayla, 8k metrede ölüom su verin desen para isticekler, THY rullez. Kıbrıs'a gidip gelirken bir iki kez pegasus'a bindim ve pişman oldum. Herşeyi parayla satıyorlar. Uçakları çok kötü, koltuklar çok sıkışık. AtlasJet bir kademe üstü. Normal uçaklar gibi beleşe yemek veriyorlar, ama uçakları biraz dar. Üçüncü seçenek ve en iyisi olarak KTHY var, uçaklar arasında en rahatı KTHY'nin. Diğer bir güzellik ise Pegasus gibi yiyecek içecekleri parayla satmıyor olması. Pegasus çok komik. Parayla satıyorlar ama bozuk yok ellerinde. 20 milyon vermiştim, onu bile bozdurmak için dolmuş edasıyla tüm koltuklara tek tek sorması gerekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 adamlar biz suyu parayla satiyoruz ucak biletimizde buna gore ucuz diyorlar ne varki bunda. sys64738 said: konuyla alakasız ama pegasusa binme, hala oylemi bilmioyurm ama geçen sene 1 kere bindim, su bile parayla, 8k metrede ölüom su verin desen para isticekler, THY rullez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 29 Ağustos - 8 Eylül arası antalyaya tatile gidicez ayilecek. 3+1. Sun Express - Gidiş 94 Dönüş 74 Pegasus - Gidiş 64+41 Vergi Dönüş 74+41 Vergi AtlasJet - Gidiş 69+Vergi Dönüş 69+Vergi THY zaten 120den başlıyor, vergi dahil mi bilmiyorum. Şimdi fiyatlara bakılırsa en uygunu Sun Express olarak gözüküyor, ancak daha önce onlarla hiç yolculuk yapmadım. Benim sormak istediğim şu vergi olayı? bangır bangır ucuz bilet, 1 ay öncesinden rezervasyon a 60-70 tl ye bilet diye reklam yapıyorlar, sitelerindede fiyatlar o seviyede ancak tam hesap biticek allta 60+ vergi yazmazmı (N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 rezervasyonu kullanıcı girişi yaptıktan sonra mı yaptın normal yapınca böle problem oluyor bende bişey sorcam uçak kalkış saatine yakın, boş koltuk kalınca bilet fiyatları düşüyor diye biliyorum, internnet alınır bu biletler yoksa havaalanında mı bekliyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 internetten zannetmem olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 matama said: adamlar biz suyu parayla satiyoruz ucak biletimizde buna gore ucuz diyorlar ne varki bunda. Buna değecek kadar bir fark yok bilet fiyatında. Ha, 5 milyonluk sandvici vereceğine 5 milyonluk indirim yapıyorsa, o indirim bir hayrı yok. Tren mi bu, bir suyu, bir sandvici parayla alayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 atlas jet iyidir ya. Bütün sene kıbrısa atlasjetle uçtum. Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 chesterfield said: internetten zannetmem olacağını. peki bu olayın havaalanından garantisi var mı, ne kadara düşüyor bilet, çünkü hiç biryerde yazmıyor fiyatın düştüğü, şehir efsanesi bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 50-60 dakkalık uçuşta birşey yemeyiverin, adamlar 20-40 ytl ucuza verıyor bıletı, çok susuyorsan alırsın suyu uçağa binmeden nolcak.. Uçakta açlıktan ölen duymadım ben daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar