Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BonePART said: ya siz hic seyde oynadiniz mi neydi lan serverin adi ahn quirajda ? Evet kısa bir süre oynandı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hmmm ahn quiraj ally di mi ahaha bende oynadim sizle o zama ya wanted wardi thuderfuryli rogue tankazman wardi inglizce bilmeyen tankimiz bende song bu arada gnome warrior hatirlarsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 olm onur acim lan ac anliyo musun :D depresif takilmadan virtuoz oluyorum zaten az kaldi. konser monser yaparim $imdi ondan gelen parayla topunuza birer expansion bi de char aliriz :> yih yih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 olm sus benide ağlatıcan :( ama kanka ne dusundum biliyo musun ; hani benim altimda oynayarak CL'ligimde belki yeni bir tarih yazabiliriz ! tabii eger kabul edersen ? Cthun da blink de atabiliyorum artik :D <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sahdjsahdsad. kanka cthunda ziplayarak ustunden gectiginde heiganda dans ettiginde thaddiusta kamplari karistirmadiginda horsemen'de dogru mark aldiginda belki altinda oynarim. ama bunlarin disinda yatakta altinda oy.... yanlis baslik oldu sanrim bura. neyse. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 '' kanka olm ekranimda cikan dmgleri gorucen paramparca ettim meteri. Var mi sende meter bi linklesene bana !! - tabii kankacim. Olm 12.cisin ! - hass.. harbi mi ? - evet abi,13 tane dps var 12.sin. '' ASDJDASJIDSAJIDSAJIDAS yarildim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ahahahhahaah ulannn :D olsun olm moonone'i gecmistim ahahahahha. lvl60 itemlariyla teron yapinca oyle oluyo yapcak bi sey yok kankacim :D bu guzel kardesin nerden bilsin millet 12839218k koyarken 3 5k nin gazina gelip oyle mesajlar atiyoduk iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 madem rezil etme durumu var... gunlerden bir gun. $anli nanette alt char acmis anesa diye. gozu kanli bi veriyir. lvl20den beri serverin en iyi fury warriori. ne ucan ne kacan kurtuluyo. bunun scarlet monastery zamani geldi tabii. her insan evladi gibi o da guvendigi adamlardan bi tanesine mesaj atti. catastrophe guildinin magelerinden soulixar. daha dogrusu soulixar the xxx of fiery wrath. neyse hikayeyi bolmiyim. bu adam geldi. daha dogrusu gelemedi 15 kere olduk son bossa kadar. sonra high priestess ablam bunu $amar oglanina cevirdi geri yolladi. sonra bi daha... sonra bi daha... sonra ne oldu ? 'KANKA BU KARI OLMUYO YA' ah canim ah guzel kardesim... dsjakdjsakdjsadas. paladini oldursene? $unlara area yapsana ? niye kaciyosun adamdan lvl60sin bi fireball atsana. geberip gitsin. yok ama vuruyomu$ kacicak... dskalda kirli camasirlarini tek tek koyarim buralara ona gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yalniz bu gercekten cok acimasizcaydi :( Neyse sevgili CATASTROPHE'umuzun konusunda sapma olmasin.Oyunuda bu guildde ogrendim ustam da demirdir.Haklarini yiyemem.Bu olusumdan queldin de bana bahsetmisti cok sevinmistim.Valla demirle karar alirsak tekrar donebiliriz Muratcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 your skill in being a politician has increased by 1. it is now 375+1 dingingindigndingidngnd. cevir konuyu kanka cevir. neyse yuzsuz bi adam olmasam utanirdim heralde. kendi guildimizin forumunu baltaladik. olsun autorefresh sayin sevgili capstapstrophcular :> yih yih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 :D Ulen ucuz mageler ben görmüştüm C'thun da beam in üstünden zıplamaya calışan 2 3 kişiyi ama nick i alamadıydım demek sizdiniz. Demirde zaten 5k ms bide adam target vermeye çalışıyordu tam efsane neyse kirli çamaşırları kendi forumlarımıza saklayalım rezillik çıkarmayın burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Nanette ucuz mage'in tanktan once giden frostbolt'ları ve efsane mage kanalı catastrophe'dan aklımda kalanlar :P Su okula kayıt yaptırım alıyorum bir account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 efendim bl'de kendi capimda unum vardir tankmage diye :> yihyihyih. elin yabanci guildinde bile alismislardi artik. 5man e almiyolardi zaten tanklar istemiyodu benle gitmek. biz de tanksiz yapiyoduk :> ahah murat beni officer chate cekip abi yapma millet ozeniyo geberiyo dedigini hatirlarim. yarilmistim o gun :D dennis'te arcanist kafaligi ile veda etmi$ti bl sahnesine. human male'de de cok kotu duruyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 demir. kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 demir seninle lvl 56 da scholo raidi hatırlarmısın d1 head düşmüştü sen passlamıştın abine :D winter'da Krol Blade düşürdük.. rare itemler düşürdük.. Herşeyi geç EYE OF SHADOW düşürdük.. o zamanlar çinliler noob noob takılırken biz 2 frost mage farmer nedir kanıtlamıştık ( hangi mal paladin satmıştı 300-500g ye o trinketi ? ) :D daha eğlenceliydi o zamanlar wow :) biz senle kastık.. ama seninle fazla oynayamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi o paladini $imdi bulsam agzina sokarim o eye of shadow'u ya. nasi sinirlenmistim :D kekan bi de 50gold mu ne yollamisti fdjkjsdad. sana epic mount paranin 400goldunu vermistim glowing brightwood stafftan :D. gidersen ellere nasi oynayalim ozim beraber. temmuz. KIIEAaaaSSSS. burda aquilonian efekti veriyosun. kess bu da axelm. afiyet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 catastrophe'a gl diyorum ve dayanamıyorum. MELODİ BU FORUMDAN BİRİSİ Mİ!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 haha melodiyi bilmeyen kalmamış ya. ben hiç duymamıştım adını, mgt heroicte karşılaştık. TAM BİR GERİZEKALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Greeny said: ne ki bu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 beni de aranıza alın dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dsahdjsahdjsadhasj yarildim gulmekten :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 "Muhabbettiniz baydı, burası sizin guildinize özel bir forum değil, gidin kendi guild forumlarınızda konuşun" diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ha anladim. bi' tek burda geyik donmus koca forumda ya. pardon. bir daha olmaz madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Gelip bir Ally invadoria kurayım. eski tayfayı topliyim. Birbirimizi gazlarız : ) p.s : demir oyuna dön kırıcam ağzını burnunu su ekmek yapıcak adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar