Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe, yeniden...


e.g.uysal

Öne çıkan mesajlar

Catastrophe BL guildini bilen bilir. Çok güzel bir ortamda önemli başarılara imza atmıştık. Çok kısa sürede guildi düzenleyip, bizi bile şaşırtan bir hızla ilk runda Ragnaros'a kadar temizlemiştik. 2. run Ragnaros'un sonu oldu. En son C'tun phase 2 ve Anub'Rekhan denemelerinde kalmıştık. Ama en önemlisi Catastrophe bir çok kişi için guildden ziyade büyük bir aile olmuştu.

Bu güzel anıların üstünden uzun zaman geçti ve biz yeniden Catastrophe olarak toplanmaya başladık. Amacımız eskisi gibi güzel bir ortamda PVE ağırlıklı oynamak. Wrat of the Lich King'e kadar guildi oturtup, ek paketle birlikte son sürat raidlere başlayacağız. Warhammer'ın bekleneni vermesi durumunda guild olarak geçmeyi de düşünüyoruz.

Guildi Grim Batol serverında Horde olarak kurduk. Yeniden bizimle olmak isteyenleri bekliyoruz.

Başvurular:
Hydrelix (Gürsoy) - Guild Master
Karandin (Murat) - Raid Leader
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Gürsoy'unda yazısında bahsettiği gibi guild wotlk için tekrar kurulmuştur. Şuan için çekirdek kadronun nerdeyse tamamı oyundadır. Eski guild üyelerini ve ciddi olarak wotlk düşünen oyuncuları grimbatol serverına davet ediyoruz. Wotlke kadar progress yapmayı düşümüyoruz, bu zaman aralağında 10 kişilik instancelar ve pvp ile zaman geçirip beta keylerini aldığımız zaman beta serverında oynamak hedefimizdir.

Eski üyelerimizi toplayabirsek ( hatırı sayılır biçimde topladık zaten 25 in üzerinde şuanda :D ) wotlk ile guild eski günlerine dönecektir.

Karandin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Frost bilmemne serverında Cadastropf diye (Aslen karakter ismini Gebze Tapu Kadastro Müdürlüğünde iş için beklerken bulmuştum)bir karakter açıp Burning Legiona geçmiştim geçen sene.

Tabii 9-10 ay boyunca Catastrophe dan mıydın? Guilde ne oldu diye hemen hergün birileri soruyordu. Demek o guild bu guildmiş...

Neyse; eski guildler ve arkadaşlıklar güzeldir, sevelim, koruyalım, yaşatalım... Umaım başrılı olursunuz.

Edit:
Not: Restless hala ayakta mı? Eğer öyleyse selamımı iletiverin =) Hey gidi günler hey...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler herşey iyi hoş da neden 'grim batol'? o server iğrenç türk ortamıyla olsun lagıyla olsun kötü bir server. iyi guild sayısı az. en son tbc öncesi dağılmıştı bir sürü güzel guild. tbc nin başlarında da biz kaçtık ordan. reroll yapcakken daha iyi bir servera geçseydiniz keşke. pvp derdiniz yoksa bg sırası uzun falan filan demezseniz bu karazhan auchindoun falan önerebilirim sırf latency yfsiz en kötü günde bile 150i geçmiyor diye. pvp ve pve de iyi olan serverlara da dolu örnek varken grim batol kötü bir tercih olmuş. neyse başarılar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Latency konusunda haklı olabilirsin. Bu aralar biz de serverdan dertliyiz. Ama abartı bi durum yok.

İğrenç türk ortamı konusuna gelirsek bu biraz da guildin kendisiyle alakalı bir durum. BL'de kimilerine göre iğrenç ayak takımı elemanlarla dolu diye bilinirdi ama biz orda elite bir guild oluşturmayı başarmıştık. Şimdi ise durum çok daha farklı. Zaten kemik kadromuz guildin temellerini oluşturuyor. Onun dışında yine Catastrophe BL'den bir çok arkadaşımız ve onların yakın arkadaşları geliyor. Yeni tanıştığımız insanların guilde alımında ise çok seçiciyiz. Uzun lafın kısası guild üyelerimiz ortam konusunda çok hassaslar ve yönetime bu konuda çok güveniyorlar.

Ha bahsettiğin guild değil de serverdaki türk oyuncuların kalitesiyse, herkezin serverlar konusunda farklı bir düşüncesi var. Açıkçası serverdaki diğer oyuncular o kadar da bağlamıyor bizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...