requem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 keşke dediğiniz gibi olsaydı. şimdiye kadar 10 kere iron maiden izlemiş olurduk :) ben de yakın zamanda 2 kere izlemiş olmama rağmen megadeth'in gelmesini isterim çok. doymadım doyamadım :(
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 metallica'da 40 vardı maiden'da da aynı sayı çok ama çok rahat olur
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @req metallicanın seyirci kitlesi belirli bir kitle olmadğı için çok kişi gelmesi konusunda haklısın popcusuda dinliyor metalciside ama her metallica dinleyen konserine gitmez maiden da olay biraz farklı maiden dinleyenler genelde sağlam fanıdır yani maidenin bi kac albümünü dinlemiş birinin türkiyedeki konserini kaçırıcağını sanmıyorum.en az metallica konserindeki kadar insan olur.ama albüm satışıyla kesinlikle ilgisi olduğuna inanıoyurum zaten turnesinde görndüğü kadarıyla ortalama 2 3 günde bir konsere çkıyo maiden uzun süreden beri hatta 2 günde 2 konsere çıktığı günlerde var ve durum böyleyken önüne gelen seçeneklerden türkiyeyi seçmesi mantıklı gelmiyor bana
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 megadeth gelse hangi şarkıları çalarlar acaba ya :D ay bi an heycanlandım :D
requem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 iron maiden 7-8 eylül 1998 tarihinde istanbul'da 2 gün üstüste konser verdi. 2 konser de açıkhava'da düzenlendi. açıkhava'nın kapasitesini bileniniz var değil mi? 4bin küsur kişi. 2 günde satılan toplam bilet sayısı 4bin500küsur kişi. yani çoğunluğun 2 gün için de bilet aldığını varsayarsak nerdeyse konser başına 2500 civarı insan seyretti iron maiden'ı istanbulda. o zaman grup kanımca en kötü dönemini yaşıyordu ve vokallerde blaze vardı. yanlış hatırlamıyorsam olağanüstü durumlar da vardı o sıralar. satanizm olaylarının patlak vermesi gibi ülkede ekonomik durumun pek iyi olmaması gibi (bu pek olağanüstü değil tabi) zaten bunlara dayanarak 2bin500 değil de 4-5 katı bilet keseceğine inanıyorum. ama dediğiniz rakamlar tamamen hayal bence. yani özetle iron maiden'ın bu ülkede konser verebileceği yer en iyi ihtimalle kuruçeşme arena olur. ali sami yen stadı inönü fln imkansız gibi birşey.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya öyle demeyin adamlar gerçekten iyi yani o son konserlerinden birinin bi kısmını izledim video olarak metallicanın performansı nasıl degismemişse iron maiden da aynı şekilde bence rahat 20k bulur iyi reklam yapılırsa 30k olur ama bi stad dolduramazlar (malesef) megadeth anca 5k olur bu arada rahat rahat izlerim :D
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ayıp denen bişey var parantez içini okumadım
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yapmayın şöyle ya. Gizli kalp olabilir birilerinde. Havalar da sıcak hem sdfg
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 emin olun iron maiden son 10 sene içinde türkiyede inanılmaz ün kazandı. ben bunu bilirim bunu söylerim argadaş :)
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 megadeth rockistanbulda izledim. bi numara yoktu :D
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 gelmeyen linkinpark olsun. yetti gayri.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Maiden gelsin. Bilet bulma sıkıntısı olur. O derece.
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 CthuLhu said: metallica'da 40 vardı maiden'da da aynı sayı çok ama çok rahat olur iron maiden'in turkiye'de 40.000 seyirci toplamasi imkansiz. metallica'nin sayisina yaklasamaz bile kanimca. olsa olsa 30.000 olur, ki bu bile cok dusuk ihtimal. iron maiden metallica'dan kanimca cok cok daha iyi bir grup olsa da, metallica turkiye'de cok daha populer. metallica konserine giden adamlarin yarisi, belki daha fazlasi metal muzikle alakasi olmayan, evanescence, limp bizkit, linkin park tarzi gruplari dinleyen insanlardi. bunun yaninda, rap dinlemesine ragmen bile metallica dinleyen bir suru adam var. bunlarin cogu da konserdeydi (kac tane arkadasim gitti boyle). sadece turkiye'de gecerli olan bir durum degil bu, metallica'nin hitap ettigi kitle cok degisti son 5-10 senede. iron maiden'de sanmiyorum boyle bir sey olsun. olsa bile metallica'daki kadar olmaz, mumkun degil. biraz buyuk bir genelleme olacak ama metallica turkiye'de 40.000 kisi toplayabilecek tek yabanci muzik grubu kanimca. baska kimse toplayamaz o kadarini. rhcp, u2 vs. tarzi gruplarin katildigi bir festival olursa belki.. (edit) o da yurtdisindan gelen insanlarin katkisiyla.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 metallica kadar olmaz belki ama 5000 falan gibi acınacak bi rakamda olmaz. 20000'i bulur bence. benim sayemde metal müziğiyle alakası olmayan pek çok arkadaşım iron maiden'a tapıyor şu anda. benim gibi binlerce insan vardır türkiyede. virüs gibi yani yayıldıkça yayılır. şu andada ben 20.000 kişiyi toplayabileceğine inanıyorum
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tahminen 10 bine yakın insan gelir iron maiden a.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Gelsinler artık ya, harbi gelsinler yani bıktım gelmeyişlerinden :( Ben orjinal albümlerini de aldım, DVD'lerini de aldım. Of..
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende alacam valla. Ama önce arkadaşım bana borcunu bi ödese... adama judas priest konserine gelebilsin diye 20 lira borç verdim, bilet buldu parayla kendine t-shirt aldı yok böyle bi insan
Öne çıkan mesajlar