Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 iyi akşamlar.. dün akşamdan bu yana internet bağlantım kesik. türk telekoma arıza kaydında bulunduk. fakat onlarda sinyalin evimize kadar ulaştığını bizde sorun olduğunu belirttiler. modemi evdeki diğer telefon hatlarını takarak da denedim, gene aynı sorun devam etti. acaba modem kaynaklı bir sorun mu var yoksa evdeki telefon hatlarından kaynaklanan bir sorun mu? dipnot: modemim us robotics USR 9108 modeli. adaptör kaynaklı sürekli kendini resetleme sorunu vardı, ve yeni kendini resetlediği andan sonra bu yana bağlantım yok.. dipnot2: çok acil cevap lazım, cafeden bağlanıyorum.. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bi yerlerden emanet bi modem alıp denemen lazım. modemin arayüzüne gir ordan bak bakalım kullanıcı adı şifren sıfırlanmıştır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 onu da denedim hat yok diyor, servisinizin size bağlantı sağladığından emin olun gibisinden şeyler söylüyor. zaten modemde de adsl ve bağlantı ışığı yanmıyor. sürekli kesikler. of nasıl çözücem. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evdeki hatlar diyorsun. evde 2 tane priz olsa bile tek prizden kullanman lazım. yani paralel telefon vs çekeceksen bile splitter'dan geçtikten sonra çekmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kullanıcı adı/şifreni tekrar yaz dene :P , eğer sinyal eve geliyorsa ve başka modemde de aynı şey oluyorsa tek nedeni ayarların ve kullanıcı adı/şifrendir. Ben 30k honor kastım sen geri kaldın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kullanıcı adıyla alakası yok.sinyal eve gelyormuş ama modem görmüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aynı şey benim başıma geldi, sinyal eve geliyor fakat modem ayarları yüzünden nete bağlanamıyor. Ha bir de dns ayarlarını otomatik dns al şeklinde düzeltip denemesi de iyi olur ben de kendim dns atadığım zaman dns'i atama sebebim olan sitelere erişebiliyorum sadece WoW'a falan giremiyorum vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tabii evdeki kabloların ek yerlerinden de olabilir, mesela benim bu evde priz yok kablolar açıktan dolaşıyor, ek yerleri var dünya kadar, öğlen temizlik yaparken bir tanesi kısa devre olmuş. Prizleri telefon bağlayıp sinyal almak suretiyle tek tek denemekte fayda var. ya da hattın ucunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 US Robotics USR9108 adlı modemim patlamış durumda. Gidip yine 100 kusur YTL bayılıp modem alıcam. Yeni topic açmaktansa burdan sesleneyim :P Yine tercihim Robotics olacak. Kablosuz bağlantı erişim hizmeti sağlayan model tavsiyelerinde bulunursanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 modem den önce 2 yeri kontrol et. 1- internet explorer da internet seçenekleri>Bağlantılar>Yerel Ağ Ayarları - hiç bir kutucuk seçili olmamalı. 2- Modemi Resetle (arkasında ufak bir delik var, modem çalışırken kalemin ucu ile 15-20 sn basılı tut modem fabrika ayarlarına dönsün. Sonra kullanıcı adı ve şifreni yeniden gir modeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abi olayın ie ile falan alakası yok.modem sinyali almıyorsa ya çift giriş kullanıyorsun ya da kablon bozuk,hattan modeme gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok başka modem denedim hatta çalıştı, benim modemimi başka bir yerde denedik yine çalışmadı. Sonuç olarak modem gg. Garanti süresi de dolmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar