Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 beyaz formayı beğendim ama nobre'nin giydiği gibi altına siyah şortla giyilirse güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 3. fotodaki hanım kızlarda cıkıcaksa sahaya ben gelirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yandan çizgili forma ne güzel umarım hep onla çıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 onun siyah-beyaz olanı ile çıkılırsa wanted havası verebilir futbolcular :) siyah-gri olanı değişik olmuş beşiktaşlı olsam beyaz forma veya onu alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 çizgili olanlar çok kötü 1980 lerden kalma gibi diğerlerini beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 çubuklunun arka kısmı dışında bence formalar güzel, bazıları enine cizgiliyi sevmemiş. bilmem siyah beyaz oldugundan mı, bana çok güzel geldi :) nobrenin giydiği forma ve çoraplar gerçekten göze çok hoş geliyor. koyu grili enine forma bekleniyorda ama biraz daha değişik bir stil yaratmışlar. umbro güzel iş çıkartmış. tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 grı sıyah enıne cızgılı ve duz beyazı alıcam.Taraftar urunlerınıde beğendım senay akayın giyfiği bir mont var erkek için olanı varsa onuda alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 düz beyazı bende alacam, montu görmedim bakalım alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu mont. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 o resimden görmeye calısırsak kör olabiliriz :) bjk'nin magazasının internet sitesi yok mu? oraya eklemislerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 KOMBİNE KARTAL :) kartal yuvasında göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 buyutemedım ya resmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hepsi her sene olduğu gibi bu senede mükemmel... Siyah ve beyaz herşey güzel çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Pascal ın forması 21.sırada olmalıydı..tek guzel forma o. bende kadıkoy panteri Pancu var o da fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 toggie said: ya valla gsliyim diye soylemiyorum ama bu sene turuncu yonetiyor be abicim.+1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 formalar çok güzel diye yönetimin hakkını verdik de.. hakikaten övgüye gelmiyor bu yönetim yıllardır ilk defa düzgün ürün sunuyorsun, kartalyuvasına gidince alınacak ürünler çıkarıyorsun ama olmaz di mi herşey hakkıyla olmaz ben işten çıkıp kartal yuvasına gideyim, internette gördüğüm ürünleri temel alarak minimum son 4 senede yaptığım alışverişi 1 günde yapıcam kafaya koymuşum çünkü ilk defa düzgün ürünler çıkmış. ama bir yandan da allahtan başımızdaki yönetim aklıma geldi de bir arayayım dedim ve klasik tabi ki: formalar stokta yok. heh. hayır bir de bakalım ne zaman gelicek. beşiktaş taraftarı ürün almıyormuş. yahu yıllardır alacak ürün yok. ilk defa düzgün ürünler çıktı anında saldırdı bütün taraftar bu sefer de stokta ürün yok. 1 hafta sonra yurt dısına gidicem aylarca yokum sadece benden 300ytl kaybetti kulüp 1 haftaya gelmezse bu ürünler. benim gibi kimbilir kaç kişi var madem bu kadar geç çıkarıyorsun yap stoğunu adam gibi. of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 az önce karum kartal yuvasını aradım bugün formalar gelcek ama kaçta gelcek bilmiyorum dedi merak ettim kaç tane forma yolluyorlar diye sordum adam bi güldü. kulüp bize gri siyah formadan 8 tane yolluyor, bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi. şaka gibi ya. 8 forma nedir? ben böyle bir yönetim hayatım boyunca hiçbir yerde görmedim ya. bush gelsin beşiktaş başkanı olsun valla billa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ilk partinin az getirilmesini belki bi nebze anlarım ama gayet beğenildi formalar. hemen getireceksin ki insanların içindeki heves gitmeden sat formaları. akıl yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Tophanede arkadaşın birinde vardı forma siyah gri olan felaket bişey ya , gerçekten çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 75ytl fln ama yakın zamanda alacam zaten nakit para da geçecek elime ulan var ya acayip kanıma girdiğiniz inş kötü çıkmaz siyah gri forma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 formalarla tanışma fırsatım daha olmadı :) ama yorumlar hep olumlu. tşkler umbro demek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 penguen dalga geçmiş formalarla ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ss? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cmt kombine almaya gidicem stadın oraya bakalım artık beğenirsem alırım bende siyah griden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 formalar hakkında resmi açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar