Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

08/09 Sezonu Beşiktaş Formaları

nocom

Öne çıkan mesajlar

çubuklunun arka kısmı dışında bence formalar güzel, bazıları enine cizgiliyi sevmemiş. bilmem siyah beyaz oldugundan mı, bana çok güzel geldi :) nobrenin giydiği forma ve çoraplar gerçekten göze çok hoş geliyor. koyu grili enine forma bekleniyorda ama biraz daha değişik bir stil yaratmışlar. umbro güzel iş çıkartmış. tebrikler :)
Sosyal ağlarda paylaş

formalar çok güzel diye yönetimin hakkını verdik de.. hakikaten övgüye gelmiyor bu yönetim

yıllardır ilk defa düzgün ürün sunuyorsun, kartalyuvasına gidince alınacak ürünler çıkarıyorsun ama olmaz di mi herşey hakkıyla olmaz

ben işten çıkıp kartal yuvasına gideyim, internette gördüğüm ürünleri temel alarak minimum son 4 senede yaptığım alışverişi 1 günde yapıcam kafaya koymuşum çünkü ilk defa düzgün ürünler çıkmış. ama bir yandan da allahtan başımızdaki yönetim aklıma geldi de bir arayayım dedim

ve klasik tabi ki: formalar stokta yok.

heh. hayır bir de bakalım ne zaman gelicek. beşiktaş taraftarı ürün almıyormuş. yahu yıllardır alacak ürün yok. ilk defa düzgün ürünler çıktı anında saldırdı bütün taraftar bu sefer de stokta ürün yok. 1 hafta sonra yurt dısına gidicem aylarca yokum sadece benden 300ytl kaybetti kulüp 1 haftaya gelmezse bu ürünler. benim gibi kimbilir kaç kişi var

madem bu kadar geç çıkarıyorsun yap stoğunu adam gibi.

of...
Sosyal ağlarda paylaş

az önce karum kartal yuvasını aradım

bugün formalar gelcek ama kaçta gelcek bilmiyorum dedi

merak ettim kaç tane forma yolluyorlar diye sordum

adam bi güldü. kulüp bize gri siyah formadan 8 tane yolluyor, bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi.

şaka gibi ya. 8 forma nedir? ben böyle bir yönetim hayatım boyunca hiçbir yerde görmedim ya. bush gelsin beşiktaş başkanı olsun valla billa daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...