Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotolarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

daha önceden bir topic vardı ordan devam etcektim ama bulamadım mekan aynı erzincan/başarı köyü
aynı sayılcak kareler var ama ekledim gitti

uzaktan

http://img508.imageshack.us/img508/6651/untitledem4.jpg

tepeden

yol

bahçe

deneme

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Amca olan fotograf cok guzel.Dikey kadraj olsa cok daha guzel olurdu diye dusunuyorum.Veya yatay olan bu kadrajı croplayıp dikey hale getirirsin ve S/B olarak duzenlersen enfes :))

Genel olarak cekimlerin guzel,eline saglık.
  • 4 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
forgiver said:

teşekkür ederim

aslında amca dikey edition da var ama yürürken çekiyordum tam ortalayamadık

"tam ortalaman" gerekmiyor zaten forgiver kardiş. bu tam ortalayamadığının kompozisyonu tam ortaladığından daha güzel ve daha doğru bir kadraj :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
üstteki fotoda birz ps kullanabilirsin. renk ayari guzel gorunuyor fakat saturation verip resmi biraz canlı gosterebilirsin, ayrıca bulutlara biraz burn efekti vermen tatlı bir goruntu saglayacaktır. şahsen kişisel fikrim bulutu gordugum yerde burn u basmaktır, her zaman iyi durur.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kermit said:

1 foto kırıkkale dimi lan.
kesin orası
hatta bu eski UNO fabrikası vardı oralar.

evet, demir yoluna paralel giderken çektim
sen kırıkkaleliydin sorayım bari; abi olayı nedir bu şehrin
baştan fena deildi, sonra arkadaşlar olm burada yaşanmaz modundanda gezdiler bana da bulaştırdılar

@mr_hand: bir amacı yok işte tabelası hoşuma gitti, biraz ufaltıp bakınca bişeye benziyordu koyayım dedim
bu sene gidemedim güzel bir yerlere bunlar var işte elde
Mesaj tarihi:
forgiver said:

kermit said:

1 foto kırıkkale dimi lan.
kesin orası
hatta bu eski UNO fabrikası vardı oralar.

evet, demir yoluna paralel giderken çektim
sen kırıkkaleliydin sorayım bari; abi olayı nedir bu şehrin
baştan fena deildi, sonra arkadaşlar olm burada yaşanmaz modundanda gezdiler bana da bulaştırdılar

olm iyidir kırıkkale
kampüsüde büyük işte baya
öğrenci şehri oluyo iicene zaten. karışanınız edeniniz yoksa takılın. ankaraya sonuçta 45 dk mesafe. atlıyosun otobüse gidiytosun geziyosun geliyosun ankarada eğlenirsin yoksa kırıkkalede bişi. küçük şehir sonuçta. 10 15 sene öncesinden öğrenciler benim şimdi gördüğüm gibi kızlı erkekli yanyana zor dolaşırlardı lan. yine gelişme var dghsa
  • Yeni Oluştur...