forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 daha önceden bir topic vardı ordan devam etcektim ama bulamadım mekan aynı erzincan/başarı köyü aynı sayılcak kareler var ama ekledim gitti uzaktan http://img508.imageshack.us/img508/6651/untitledem4.jpg tepeden yol bahçe deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Yanlış çekilmişler, onun dışında güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 biraz açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 arazi şartları kötü, zaten uzaktan çekilenleri biraz kırptım üstten alttan hatta yandan birazda gölgeler sorunlu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 beyler bu fotolar super, repleri esirgemeyin gotik fail konak a amca cay keban baraj a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Amca olan fotograf cok guzel.Dikey kadraj olsa cok daha guzel olurdu diye dusunuyorum.Veya yatay olan bu kadrajı croplayıp dikey hale getirirsin ve S/B olarak duzenlersen enfes :)) Genel olarak cekimlerin guzel,eline saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 teşekkür ederim aslında amca dikey edition da var ama yürürken çekiyordum tam ortalayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gotik fail cok guzelmis. digerleri cok vasat olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 O sekilde zaten cok guzel :) Perspektif olarak bu fotografa iyi gitmis. Eline saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Alexi_Septimus said: Yanlış çekilmişler, onun dışında güzeller. Xelee said: biraz açıklar mısın? demek istediği dört nokta olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://img401.imageshack.us/img401/6451/sany1760.jpg bahar->yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/6358/sany1910.jpg HL-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sol ustten agacın kadraja girisi olmamıs pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hakkaten hL3 olmuş. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 forgiver said: teşekkür ederim aslında amca dikey edition da var ama yürürken çekiyordum tam ortalayamadık "tam ortalaman" gerekmiyor zaten forgiver kardiş. bu tam ortalayamadığının kompozisyonu tam ortaladığından daha güzel ve daha doğru bir kadraj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 üstteki fotoda birz ps kullanabilirsin. renk ayari guzel gorunuyor fakat saturation verip resmi biraz canlı gosterebilirsin, ayrıca bulutlara biraz burn efekti vermen tatlı bir goruntu saglayacaktır. şahsen kişisel fikrim bulutu gordugum yerde burn u basmaktır, her zaman iyi durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 photoshopa inanmıyorum, makina da tonları yakalamak daha sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sıradan http://img81.imageshack.us/img81/803/11082009016.jpg bu da http://img231.imageshack.us/img231/8539/160820090321.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1 foto kırıkkale dimi lan. kesin orası hatta bu eski UNO fabrikası vardı oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 forgiver said: sıradan http://img81.imageshack.us/img81/803/11082009016.jpg abi yalnız, bu ne? fotoğraftan anlamayan biri bile bu soruyu sorar sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 apartman inşaatı ? ben sevim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben de Hüsniye, hadi kaynaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 adam inşaat möğendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kermit said: 1 foto kırıkkale dimi lan. kesin orası hatta bu eski UNO fabrikası vardı oralar. evet, demir yoluna paralel giderken çektim sen kırıkkaleliydin sorayım bari; abi olayı nedir bu şehrin baştan fena deildi, sonra arkadaşlar olm burada yaşanmaz modundanda gezdiler bana da bulaştırdılar @mr_hand: bir amacı yok işte tabelası hoşuma gitti, biraz ufaltıp bakınca bişeye benziyordu koyayım dedim bu sene gidemedim güzel bir yerlere bunlar var işte elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 forgiver said: kermit said: 1 foto kırıkkale dimi lan. kesin orası hatta bu eski UNO fabrikası vardı oralar. evet, demir yoluna paralel giderken çektim sen kırıkkaleliydin sorayım bari; abi olayı nedir bu şehrin baştan fena deildi, sonra arkadaşlar olm burada yaşanmaz modundanda gezdiler bana da bulaştırdılar olm iyidir kırıkkale kampüsüde büyük işte baya öğrenci şehri oluyo iicene zaten. karışanınız edeniniz yoksa takılın. ankaraya sonuçta 45 dk mesafe. atlıyosun otobüse gidiytosun geziyosun geliyosun ankarada eğlenirsin yoksa kırıkkalede bişi. küçük şehir sonuçta. 10 15 sene öncesinden öğrenciler benim şimdi gördüğüm gibi kızlı erkekli yanyana zor dolaşırlardı lan. yine gelişme var dghsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar