kfg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 acayip bir bicimde laptop'ta winamp deli gibi kasıyor... ama asırı derecede, ses barını bile sag sola oynatırken takılıyor... winamp 5.531 yuklu... baska hic bir player'da en ufak bi kasılma yok, windows media player veya media player classic'te falan... kenarda cpu'da kullanılmıyor gibi gozukuyor gadget'larda ama kasılıyor iste... desktop'ta da aynı versiyon yuklu, onda hic sorun yok... oyle ki winamp'ten nefret eder hale geldim eheh =)... baska mp3 player yukleyecem laptop'a, ama ne yukliyim bilemedim... bi ara sonique kullanıyodum, arayuzu falan cok guzeldi =), bayagı interaktif boyle, ona mı donsem, yoksa daha iyisi var mıdır ?
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sanırsam winampı yeni skiniyle kullanıyorsun. bide eski stil dene bakalım. yenisi bendede kasıyor kendimi bildim bileli eski skin kullanıyorum gayet memnunum:) edit: lölz geç kaldım :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben de tam tersi, hep öyle yapıyodum, herşeyi mini boyuta getirip "always on top"ı da seçerek tepeye yerleştiriyodum. Artık modern skin kullanıyorum, pencereleri dock ediyorum oraya buraya çok hoş oluyo. mouse'u sola dayıyorum liste çıkıyo tepeye dayıyorum winamp çıkıyo, parça değişince sağ altta notification çıkıyo. çalarken hiçbişey görünmüyo, eskisi gibi tepede engel yaratmıyo falan...
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yok abi ya playlist e scroll la kaydırınca şarkı değişmediği sürece classic ten vazgeçmem.
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abi performansla ilgili bir sorun oldugunu sanmıyorum... laptop'un ozellikleri asus m51sn intel core2duo penryn t9300 islemci, 3gb ram, geforce 9500m gs, 250gb hdd falan sonucta... ekran kartı dısında desktop'tan iyi yani =)... ki yani en sefil laptop'ta bile bu kadar kasmaz, kullanılmayacak derecede... edit: classic skin'de de kastı, baska bi sorun var...
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://www.quinnware.com/downloads.php q-wamp skini ile birlikte kullan perfect bir player. winamp yanında hak etmis,bence ses kalitesi daha iyi winampa gore
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 boşver winamp'ı aimp 2 kullan. winamp'ın yüzüne bakmaz oldum valla.
Zenphex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aga kasmaması için http://www.foobar2000.org/ budur. iyi bi mp3 player istiyorsan: jetaudio
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 foobar'ı bende tavsiye ederim. bir mp3 player olarak gerekli herşeyi barındırıyor içinde. cpu'yu da kasmıyor. icon'una hayranım bide :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dasaaa said: songbird candır.. evet songbird güzeldir kullanın kullandırın.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben bısı dıyıcemde, winamp cok super bi program
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cuce said: ben bısı dıyıcemde, winamp cok super bi program
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bir komedi olay da bende winamp la ilgili. 4 speaker im var, hepsi calisiyor. 2on2arka. windows media player da 4unden e ses geliyor winamp da sadece onden. ne yaptiysam cozemedim, bir tek winamp da bu sorun, oyun vs hersey duzgun.
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 winamp'i ben de seviyorum da, calısmıyo iste, sacmalık eheh... su songbird'le foobar'a bakiym bi...
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aimp2 ve foobar ikisine de baktım. foobarın özelleştirilmesi çok kasıntı eklenti yüklemek tam işkence fakat çok hoş sade kasılma hiç yok. aimp2 ise winamp tarzında daha çok özelliği olan temaları kasmadan yükleyebileceğiniz birşey. bana göre foobar pwnz
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kfg said: acayip bir bicimde laptop'ta winamp deli gibi kasıyor... ama asırı derecede, ses barını bile sag sola oynatırken takılıyor... winamp 5.531 yuklu... baska hic bir player'da en ufak bi kasılma yok, windows media player veya media player classic'te falan... kenarda cpu'da kullanılmıyor gibi gozukuyor gadget'larda ama kasılıyor iste... desktop'ta da aynı versiyon yuklu, onda hic sorun yok... oyle ki winamp'ten nefret eder hale geldim eheh =)... baska mp3 player yukleyecem laptop'a, ama ne yukliyim bilemedim... bi ara sonique kullanıyodum, arayuzu falan cok guzeldi =), bayagı interaktif boyle, ona mı donsem, yoksa daha iyisi var mıdır ? şunu test etmende fayda var ; işlemci zamanlamasında ve bellek kullanımında performans için programlar mı yoksa arka plan hizmetleri mi seçilmiş durumda ? eğer arka plan hizmetleri ise, programlar seçeneği tıklamanı tavsiye ederim. ayrıca winampı açtığın zaman sanal bellek oranın kaç mb ? sistem yönetimli boyut mu kullanıyorsun yoksa özel sanal boyut mu ? yazarsan belki sorunun nedenini bulmuş oluruz.
Öne çıkan mesajlar