ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9569882.asp?gid=229&sz=99032 offff of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 maalesef terörle mücadelede, işin doğası gereği çok kayıp veriliyor..allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Başımız sağolsun böyle hainler oldukça işimiz zor ama halkımız üstesinden gelmeyi başaracaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Başığımız sağolsun=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına da sabır. Bu şehitlerin hesabını sorumluların hepsi elbet verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Vatan için canlarını vermişler, daha ne denebilir ki. Haklarını helal etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin... Son 30 35 yılda bu ölen kaçıncı insan. Ne zaman yetecek bu kadar can? Osman Pamukoğlu mu çıkacak, Deniz Baykal mı dur diyecek, kim ne yapacaksa yapsın eyter artık ya hergün de şehit haberi gelmesin ya yazık günah, yanan ağaçlara içimiz cız ediyor, şehitlerin hepsi bizim kardeşimiz, abimiz, dostumuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 terörün şerefsiz ve devletin pasif olduğunu düşünen isyankar bi insan çıldırıp sisteme karşı gelse acaba teröre karşı teröristmi olur yoksa devlete karşımı terörist olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 suclu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aha buna ALLAH RAHMET EYLESİN derim işte. Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin. Bu ölümlerin sorumlusu terörizme karşı politikası olmayan ve güneydoğuda büyük bir başarısızlığa uğramış AKP'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 acaba diyorum şöle mossadın kara eylüle yaptıgı gibi (evet filmdende gaza geldim açık sölim)bizde pkk'nın avrupadaki destekçilerine tek tek suikast yapsak nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Asala buna yakın yöntemlerle bitirildi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Su konuya yazdım yazdım sildim.Gerçekten içim acıyor.Yazık.Ben bu devletin başında olsam o kandil dağına çoktan kimyasal silah ya da alev bombası atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Başımız sağolsun. Alev bombası? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bahsedilen bombalar bunker buster, napalm falan degil. sehitlerin 3unun kardes olmasi daha da trajik. özlem gürsoy 02/08/2008 - 12:34 dünyada bizim TSK kadar güçlü başka TSK yok ama nedense en çok teröristlerden darbe alan biziz. Neden heryerde asker yok da birilerinin canına kıyıldıktan sonra tedbirler alınıyor sanki bişeyler yaptıktan sonra orda bekliyorlar bizim TSK gidene kadar onlarda başka yerde başka kurbanlar arıyorlar fakat bold olan kisim en kotusu sanirim. bu ulkede gerizekali cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nicke bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bu nickle ciddi bisi anlatamazsin sen Allah siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 allahsız onu alıntılıyodum ben de önce yapmısın ne saçma şeydir o ya :/ tsk= türk silahlı kuvvetleri e gidip fransa ordusuna türk silahlı kuvvetleri demez mantıken e o zaman tek tsk bizim tsk :/ artık vatan sagolsun demekten baska yapıcak bişey yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Allah rahmet eylesin... Nerde böyle insanlar şimdi? nerde!!!! h ttp://www.youtube.com/watch?v=10flgSbFskY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 allah rahmet eylesin hepsine.. arkadaşimda şirnakta asker şu an, elim titreyerek bakiyorum bu tarz haberlere. anneler, babalar neler hissediyordur kim bilir. çok zor olay ya.. tüm askerlerimize, vatanımızı korumak için canıyla savaşanlara sabır diliyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar