NoS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Arkadaşlar yaklaşık 4-5 senedir orada basketbol oynuyorum.Hani bundan bize ne demeniz doğal tabii neyse bu yazın başından beri orayı belediye paralı yaptı.15 ytl ye 1 saat oynayabiliyorsun.Tabii bu futbol gibi olmadığı için öyle parayla gidip oynamak istemiyorsun.Şimdi size sorum burada başlıyor 1-Buna hakları var mı?Sonuç itibariyle orası gençlerin spor yapması için ve belediyenin bilgisi dışında yaptılar galiba 2-Şikayet etsek bi sonuca varır mı?Ve nereye edebiliriz
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eğer spor tesisi kıvamında bir yerse o zor gibi .
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abi değil ya hani açık alanda basketbol potaları yanında futbol sahaları fln var hatta resim bulabilirsem atarım.
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha 1 saat 15 ytlye basket mi oynanır?
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 parklar belediyelerin insiyatifinde ihale yöntemiyle kasalarına aktarıyolar bu yöntemle bazı parklar çay bahçesi oldu elde edilen gelir başka projelere aktarılıyor ayrıca bağlı olduğunuz belediyeye imza toplayıp karşı çıkabilirsiniz
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ulan daha çok spor tesisi yapmaları gerekirken paralı yapmak nedir, ya bu tarz başlıklarda küfür serbest olsa, mahmut seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım diyebilsek gerçekten.
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 23 milyon ytl nasıl çıkar hocam, el birliğiyle çıkarıcaz o parayı inşaaalllaah!
matama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 goztepe parkini sevmezler sizi oradan uzaklastirip kimse kullanmiyor hadi cami yapalim diyecekler
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha lan 1 saat 15 ytl ne öyle.İzmir'de Bostanlıdaki sahalar var çok güzel oranın müdavimi olan 35 yaş üstü abilerimiz oranın bakımını kendileri yapıyor yeri geldiğinde akşam 7 de gidersin gece 1 e kadar ortam olur.Paralı yapmalarına hakları yok bence
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 geçen bostanlıya gittiğimde o basket sahalarına büyük köpekleri salıyorlardı kapılarını kapatıp
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben de geçenlerde aynı sorunu yaşadım ve isyan ettim. 15 ytl çok fazla ama 5 kişi gitmiştik adam başı 3'er milyon verdiğimiz için çok büyük bi sorun gelmedi bize. Bence hakları olmaması gerekiyo.
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abi sonuç olarak belediye orayı gençler oynasın diye yapmadı mı ? Oradaki adamların yaptığı bi olay bu yoksa belediye söylemez paralı yapın diye
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gölgesinde piknik yapılan bol ağaçlı bi piknik alanı vardı burada fakat belediye ihale yoluyla kazanana devretti bu piknik alanını şuanda ağaçlar yok yerde çim yerine süslü taşlar var birşürüde masa getirdiler bir diğer örnek yolda araç park edilen yerleri belediye sarı çizgilerle boyadı saati 3 ytl den park yapmana izin veriyodu ama sonuç olarak halk isyan etti imza topladılar ve kazandılar o alanları belediye tahsis ediyor fakat belediye izni olmadan kimse bi cacık yapamaz orada
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yaklaşık 4 senedirde kaykay yapmak yasak o parkta fikirtepeliler sagolsun
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 paralı olması baya saçma olmuş. imza toplayıp belediyeye itiraz etmek gerekir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aramızdaki fark işte, ingilterede heryer çim saha dolu, evet bütün parklarda kale var çizgiler var herşey tam takır her gün sulanıyor bakım yapılıyor ve tamamı bedava, pazar günleri sabahtan akşama kadar binlerce insan gidip maç yapıyor takımlar geliyor herkes oynuyor bizde adamlar basket sahasını bile paralı yapıyor sonra neden 70 milynluk ülkeden adam gibi topçu fln cıkmıyor diyoruz =)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 DURMAK YOK YOLA DEVAM!!! Orda dogdum, orda buyudum, her zaman basket sahalari vardi, her zaman ucretsizdi, gider basketbolumuzu oynardik. Bu uygulama sacma, imza mimza toplamaniz lazim.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 cemad said: oha 1 saat 15 ytlye basket mi oynanır? bare topu onlar versin...:D sacma haa parke alon yaparsın paralı dersin ama bu sacma...
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şikayet etsen bir halt olacağını sanmıyorum. adam gibi bir toplumda olurda bizim toplumda olmaz. ancak bir gazetenin köşe yazarının dikkatini çekerse bu konu haber olur belki tartışılır üzerinde baskı hisseden belediye başkanı geri adım atabilir. tabi bunun içinde şanslı biri olman gerekiyor sanırım.
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mani said: ancak bir gazetenin köşe yazarının dikkatini çekerse bu konu haber olur belki tartışılır üzerinde baskı hisseden belediye başkanı geri adım atabilir. tabi bunun içinde şanslı biri olman gerekiyor sanırım.İşte bende bunu düşünüyorum ancak kim olabilir ki umursayabilecek biri aslında haber olarak belediyeye yüklenilebilecek güzel bi haber sonuç olarak çocukların spor yapması engelleniyor diye gazı verdi mi adam süper haber olur bence :D
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Göztepe dediğiniz Çiftehavuzlarda, Büyükkulübün ordaki saha mı? Hani yanında koca park olan ve 2 tane halı sahası olan? Orada paralı yapılacak bir saha göremiyorum ben. Caddebostan'a in oyna kardeşim bu ne saçmalık olmuş. Biz indiğimizde 5 saat oynuyoruz kişi başı 20 ytl falan mı verecez 3-4 kişi gitsek? Kapalı bir yer değilki orası. Kişi başı 20 ytl'den Akatlarda oynuyorduk biz kocaman kapalı sahada.
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abicim sonuçta sizin vergilerinizle yapmadımı o yeri devlet? o zaman hiç bişey yapmadan oraya gelip oturdukları yerden 1 saatine 15 milyon alıyolarsa gidin şikayet edin derim normalde halka açık alan olması gerekmiyo mu böyle alanların
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 burda basket sahası bile yok demirci getirip pota yaptırmışlar potanın çemberi kücük basket topu sıkışıyo düşünemiyorum böle bi zekayı ben ragzıyım 15 ytl verip 1 saat oynamaya pahalı ama dandik açık hava sahası icin ne diyim yani.(streetballer'im senelerdir salonda sürünüyoruz)
Öne çıkan mesajlar