Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet counterstrike gibi. bala headshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 koşu yoluna atmışlardır mermiyi:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ilginc değil yani patriot asırcak halleri yoktu heralde taktik yapıyorlar ucus yolu uzerine ates ediyor hepsi direk ucağı vurmaya calısmıyorlar sans faktoru de buyuk bi etken tabi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 F-14 nedir ki? Anlamam ben bilimum uçak, araba, motosiklet vb den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Evet. o televizyonda saydırdıkları aagunlar sadece boşluğa sallanıyor. bi ihtimal vururuz diye.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya o aagunlar 323fmj falan atmıyolar. patlayıcı cephane kullanıyorlar. öyle basit bişi diil yani...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Grudge, 23 Mart 2003 19:50 tarihinde demiş ki: ya o aagunlar 323fmj falan atmıyolar. patlayıcı cephane kullanıyorlar. öyle basit bişi diil yani...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley evet.. ayrıca 25 m alan etkisi ve parça tesiri var yani demek oluyor ki; Bir uçağın 10 metre yanında patlasa tereyağı kalıbı deler gibi,deler uçağı,şarapnel parçaları.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ha bi de şöyle bişi var ıraklılar onları sadece uçaklara atmıyolar. kara savunması sırasında da kullanıcaklar...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Uçaaaaaak! Pırrrrr pırrrrrrrr! Olley!!!!![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yani karıncayı ..... belini .... gibi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 benim duyduğum onlar aagun değildi bi kere AAA'dı (anti aircraft artillary). bi bakın isterseniz kaynaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bal işte allah yardım etti demişlerdir ehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 UrZa tartışılan olayın bu olmadığının farkındayım ama söylemekte bir sakınca yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bal demek biraz yanlış elindeki teknolojiyi iyi, doğru ve dengeli kullanmak daha çok niçin o mermilerden daha hızlı giden uçağı kullanan pilot vuramadı canı mı istemedi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ulan millete bak be hepsi savaş-silah uzmanı olmuş ben öyle anlamam bu aagun 4ün4 mü? yoqsa 3ün1 mi :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Uahahahahha lol be gördünüzmü bir Apache helikopterini düşürmüş Iraklı bir sivil. Adamın elinde sadece bir mavzer var ve adam 60-70 yaşında filan. Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 asıl komik olan enformasyon bakanının çıkıp "birkaç çiftçi helikopterlerini düşürmüş, görüyosunuz işte ne kadar aptallar" dedi resmen adam sakin sakin bush a aptal, askerlerine bereciksiz falan diyo, amerika ne kadar psikolojik bir savaş uyguluyorsa ırak daha azını uygulamıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 stinger site lari yokmu eh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Tüfekle helikopteri düşüren Iraklı 72 yaşındaymış. Adamın elinde birde makinalı tüfek olsa herhalde Jetleri düşürecek :-) Hayali röportaj (aslında gerçeğininde pek farklı olduğunu zannetmiyorum) Muhabir: Selamun aleyküm amca Vatandaş: Aleyküm Esselam Muhabir: Anlatırmısın ne oldu burada, tarlanda bir helikopter duruyorda ondan merak ettik. Vatandaş: Sabahleyin tarlamıza gelmiştik. Güzel güzel tarlamızı sürüyoruk ki bir de ne görelim, bizim köyü bombalayan helikopterlerden birisi bize yaklaşmakta. Muhabir: Eee sen ne yaptın amca kaçtınmı? Vatandaş: Yok evlat biz kaçarmıyız. O korkaklar bizden kaçsın. Bak evlat ben bu tüfekle 1930'da İngilizlere karşıda savaşmıştım. Kaptığım gibi tüfeğimi bir ateşledim, bir daha ateşledim Muhabir: Eee Vatandaş: Helikopteri tabii ki vurdum ve aha burada gördüğün gibi tarlama düştü.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 acaba bu çarpışan(?!?) helikopterlerden biri mi? çünkü bi helikopter daha düşürdüklerini söyledi adamlar. diilse daha da fena(Amerikalılar açısından). adamlar sistemli bi şekilde helikopter kaybediyo...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Yok bu çarpıştığı iddia edilen değil, adam basbaya tüfeğiyle düşürmüş, helikopterin önünde poz veriyordu gazetecilere.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 24 Mart 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Fedaykin 1931 de doğmuş bir Irak lı adamın 1930 da İngiltereye karşı savaşması sence saçma değilmi :D[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 peki röportaj depiştirelim bizde ;) O tüfekle babamda İngilizlere karşı savaşmıştı :-) Kapiş[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 yok abi kalsın ben çok beğendim 1 yaşında bebe ingilizleri öldürüyor :D sadfasgsd[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Abi 72 yaşında apache indiriyosa 1 yaşında da ingiliz indirmesi doğal :D[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar