Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ıraktan korkulur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya o aagunlar 323fmj falan atmıyolar. patlayıcı cephane kullanıyorlar. öyle basit bişi diil yani...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 23 Mart 2003 19:50 tarihinde demiş ki:
ya o aagunlar 323fmj falan atmıyolar. patlayıcı cephane kullanıyorlar. öyle basit bişi diil yani...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.

evet..
ayrıca 25 m alan etkisi ve parça tesiri var
yani demek oluyor ki; Bir uçağın 10 metre yanında patlasa
tereyağı kalıbı deler gibi,deler uçağı,şarapnel parçaları.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Mesaj tarihi:
ha bi de şöyle bişi var
ıraklılar onları sadece uçaklara atmıyolar. kara savunması sırasında da kullanıcaklar...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Mesaj tarihi:
bal demek biraz yanlış

elindeki teknolojiyi iyi, doğru ve dengeli kullanmak daha çok

niçin o mermilerden daha hızlı giden uçağı kullanan pilot vuramadı canı mı istemedi sizce?
Mesaj tarihi:
Uahahahahha lol be gördünüzmü bir Apache helikopterini düşürmüş Iraklı bir sivil. Adamın elinde sadece bir mavzer var ve adam 60-70 yaşında filan. Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum :-)[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
asıl komik olan enformasyon bakanının çıkıp "birkaç çiftçi helikopterlerini düşürmüş, görüyosunuz işte ne kadar aptallar" dedi resmen

adam sakin sakin bush a aptal, askerlerine bereciksiz falan diyo, amerika ne kadar psikolojik bir savaş uyguluyorsa ırak daha azını uygulamıyor valla
Mesaj tarihi:
Tüfekle helikopteri düşüren Iraklı 72 yaşındaymış. Adamın elinde birde makinalı tüfek olsa herhalde Jetleri düşürecek :-)

Hayali röportaj (aslında gerçeğininde pek farklı olduğunu zannetmiyorum)

Muhabir: Selamun aleyküm amca

Vatandaş: Aleyküm Esselam

Muhabir: Anlatırmısın ne oldu burada, tarlanda bir helikopter duruyorda ondan merak ettik.

Vatandaş: Sabahleyin tarlamıza gelmiştik. Güzel güzel tarlamızı sürüyoruk ki bir de ne görelim, bizim köyü bombalayan helikopterlerden birisi bize yaklaşmakta.

Muhabir: Eee sen ne yaptın amca kaçtınmı?

Vatandaş: Yok evlat biz kaçarmıyız. O korkaklar bizden kaçsın. Bak evlat ben bu tüfekle 1930'da İngilizlere karşıda savaşmıştım. Kaptığım gibi tüfeğimi bir ateşledim, bir daha ateşledim

Muhabir: Eee

Vatandaş: Helikopteri tabii ki vurdum ve aha burada gördüğün gibi tarlama düştü.[hline]
I get knocked down
But I get up again

Mesaj tarihi:
acaba bu çarpışan(?!?) helikopterlerden biri mi?
çünkü bi helikopter daha düşürdüklerini söyledi adamlar.
diilse daha da fena(Amerikalılar açısından). adamlar sistemli bi şekilde helikopter kaybediyo...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Mesaj tarihi:
Yok bu çarpıştığı iddia edilen değil, adam basbaya tüfeğiyle düşürmüş, helikopterin önünde poz veriyordu gazetecilere.[hline]
I get knocked down
But I get up again

[Bu mesaj fedaykin tarafından 24 Mart 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fedaykin 1931 de doğmuş bir Irak lı adamın 1930 da İngiltereye karşı savaşması sence saçma değilmi :D[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
peki röportaj depiştirelim bizde ;) O tüfekle babamda İngilizlere karşı savaşmıştı :-) Kapiş[hline]
I get knocked down
But I get up again

Mesaj tarihi:
yok abi kalsın ben çok beğendim 1 yaşında bebe ingilizleri öldürüyor :D sadfasgsd[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
  • Yeni Oluştur...