maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 toprağı bol olsun, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sevmezdim. Başta çocuktum ne saçma şarkılar dedim. Sonra Milletvekilliğine en son ihtiyacı olan kişilerden biri olmasına rağmen ve milletvekili olarak sıfat edinmesi dışında sözde temsil ettiği sanat dünyasına dahil hiçbir icraatını göremememize rağmen yinede bu ülkenin dibine taş koyanların yanına yaklaşıp onları sempatik göstermeye alet olduğu için. Sevmezdim. Recall Taraf gazetesi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 recall daha bikaç gün önce humanist geçinmiyor muydu ? bende son yaptıklarından dolayı pek sevmezdim ama allah rahmet eylesin toprağı bol olsun üstteki bazı kişilere de büyüyün biraz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin , yakınlarına da sabır diliyorum. Öyle ya da böyle ben daha küçükken onun şarkılarının nakaratlarını söylerdim kendi kendime. İnsanlara geçmişte yaptıkları ile bakmak lazım , öyle ya da böyle bu insan geçmişimize bir şekilde oturmuş en azından şarkıları ile. Son iki gündür ölüm başlıkları altına gelip saçmalayanlara da Allah akıl fikir versin diyorum. ( Konu üzülüp üzülmemelerini söyleyemezsin değil , konu buraya gelip insanları kışkırtıcı şekilde mesaj yazmaları ve bunu bilinçli olarak yapıyorlar. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 her ne kadar sevmesem de kişilik ve duruşu dolayısıyla allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin,yılan hikayesiyle özdeşleşmişti kafamda.Tanımam etmem,AKP liliği konusunda yorum da yapmanın salakça olduğunu düşünüyorum şu saatten sonra ama toprağı bol olsun. ayrıca 1 ay girmemişiz yeni atenşın horlar dolmuş bura,yada birinin icraatleri çok iyi her yerde o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sevmezdim hatta ve hatta feci antipatik gelirdi. Fakat sisko amca olmus nihaha demek hos degil bence. Sonucta her ne kadar rantci olsa da insan ve olmus. Ayrica bu ulkeye getirdiginden fazla goturdugune inaniyorum. Gene de Allah yakinlarina sabir versin diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 fede said: ginaly said: anaaaa.. allah rahmet eylesin. :şok: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abi suç sizde, Recall gibi bir adamı kaale alıyorsunuz. Adamın tam istediğide bu yani. Gerçek hayatta kimse umursamamış siz umursayın istiyor. Uğraşmayın abi. Nato mermer nato kafa yani. Bildiğin Attention whore işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bi gidin başka yerde yapın şovunuzu.insanın tepesine kadar getiriyorlar. hayat dolu,şeker gibi bir insandı , çok üzüldüm sabah duyunca. başı sağolsun hepimizin ve ailesine sabırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin. Türkiye'ye pek çok diziyi ve "bir bir biribirilerine" diye bi şarkıyı kazandırmıştı. Mekanı cennet olsun. Şu iki linki de koyalım, aradan çekilelim. http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=0&tarih=02.08.2008&Newsid=43629&Categoryid=67 http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=0&tarih=02.08.2008&Newsid=43630&Categoryid=67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bu adam'ın konuşmaları her zaman beni sinir etmiştir said: eşi için söylediği 'Eşimin saçını bir tek ben görmek isterim' sözlerinin hatırlatılması üzerine " Ben Karadeniz erkeğiyim, çok kıskancım. Eşime belli kurallar koyabilirim, ama bu sözü şu an 25 yaşında olsam diye başlayarak söylemiştim. Bu zamandaki yozlaşmayı görüyorum ve eşimi kıskanıyorum.' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 fırfır Osman hangi mezarlıkta yatacağına karar verebilcekmi acaba? bence her mezarlıkta 1 tane mezarı olsun,her yıl birini ziyaret etsin akrabaları. hasdasdsaa allah rahmet eğlesin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Recall06 said: AKP nin iktidardan dususunu goremeden.. Yazik.. Recall senin ölen birinin arkasından bile hemen bir dikkat çekme, prim yapma arzun ve ölene 10 dakika bile saygıyla yaklaşamayacak kadar bir karakterin var. 3 kuruşluk etmez edebin, insanlığın. bende kendisini akp'ye gittikten sonra sevmesemde ölünün arkasından dalga gçemek nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mekanı cennet olsun fakat bu ülkeye neler kattı bunlarıda tartışmamız gerek.Her insanın ölümüne göstereceğimiz saygıyı gösterelim fakat medya çıkıpta bu adama bir çınar devrildi derse sonuna kadar eleştirebilme hakkımız var.Ne yapalım yani adam öldü diye yaptığı yanlışları söylemeyeceğiz mi Atatürk gibi bir adam öldükten sonra ona küfür bile edebilenin çıktığı ortamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 recall burda ap ayrı bir sınıfa giriyor snefru, adamın her topicte her başlıkta yaptığı ilgi çekmeye çalışmak. kendisi şu forumun en gereksiz trollüdür. kendisi hakkında da sonuna kadar ayrımcılık yapma hakkımı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Valla dikakt çekmeye çalışıyor olabilir zira direk nihat gençin konuşmasını linkledi ordan şüphelenmiştim zaten B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 her başlıkta böyle, neyse kendisine daha fazla prim vermeye gerek yok. zaten burda herkesşn verdiği ayarları alabilen bir insan olsa, dağlara çıkardı, ilme verirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah rahmet eylesin. Yanlışları, doğruları kendisine aittir. Ölünün arkasından yardırmak hoş deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Eğer foruma hede ölmüş diye bi mesaj atılırsa, hede üzerine yorum yapılır. Adı üzerinde burası tartışma alanı. Haber sitesi değil. Eleştiren eleştirir, seven şöle büyük adamdı der. Tartışılır. Olayı budur. Allah rahmet eylesin diyip geçmek içinmi açıyosunuz bu ölüm haberlerini ıvırları zıvırları nedir yani? (bunu savunanlar olmuşta onlara hitaben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sanatçı geçinirdi sanatçı değildi. akp yandaşıydı abarttı milletvekili bile oldu. karadenizliyim bıdı bıdı diye saçma sapan laflar etti. insanı içindekiler değil yaptıkları tanımlar. yaptıklarından dolayı hiç sevmiyordum zaten. sevinmedim ama pek üzüldüğümü de söyleyemem hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Evet abi o da var yani yağmurdereli nedirki saygı duyalım arkasından? Adam değil. Ölüye saygı göstermekte insanın kendisine kalmıştır, başkası göstermiyor diye kızmak nedir ayrıca? Dini inanışlardan dolayı falan herhalde bu saygı olayı ama ben saygı duymadığı adamın ölüsünede saygı duymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yahu recall,dev gibiler forumda dikkat çekmek, küfür yemek, farklı olmaya çalışmak için saçmalıyor, ciddiye almayın bu kadar..ana babaları ölse bunların, millet başın sağolsun dese, "itin tekiydi bizimkiler,neden baş sağlığı diliyorsunuz" diye ona da karşı çıkarlar..her konu başlığında aynı acınası marjinal olayım, millet ak diyorsa kara diyeyim sevdası.. adam yerine koymamak en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hiç de öyle değil. saygı duymak gibi bi zorunluluk yok, ki zaten saçma konuştukları bi nokta göremiyorum ben. adamlara laf atıp durcağınıza burasının bi forum olduğunu hatırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar