Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Nasildi bu ya ben 1-2 kere oynamistim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 güzel idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 alamadik oyunu , bakin simdi ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 alsak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 olm sunu 10 saat once soylesen alirdik. bingildak ile +2 ariyorduk. gitti deluxe paket 4pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben 4packe katılabilirim +1 olarakdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 güzel mi güzel mi oynanır mı ya ben snn zamanı clanım vardı maçlar yapioduk turnuvalar yapioduk die oynuodum da böle tek başıma girince zevk alır mıyım emin olamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 KHaRoN said: olm sunu 10 saat once soylesen alirdik. bingildak ile +2 ariyorduk. gitti deluxe paket 4pack 10 saat içinde ne değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 güzel abi oynanır. aslında şöyle pati only bi community oluşturabilsek, 6v6 çıkarabilsek efsane zevkli olur. hadi alın lan hadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 tiLi said: KHaRoN said: olm sunu 10 saat once soylesen alirdik. bingildak ile +2 ariyorduk. gitti deluxe paket 4pack 10 saat içinde ne değişti o mesajin atilmasindan 10 saat once hala pre order edilebiliyordu, pre order edene deluxe edition geliyordu. 4 pack ile 17.5 dolar a gelen oyun , deluxe tek basina almak istesen 40 dolar. normali tek alsan 25 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 deluxe zengin işi abi, fakir edition alırız zaten. ne varmış deluxe'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 gecti artik, fakir edition a kaldik ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 selam. ben banlandıydım ama bu konu için tekrar hesap açtım. 4lü varsa girerim paypal temiz ödeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çoklu alınca ucuza geliyorsa varım yoksa 25 dolar vermem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Zor olacak hesaplamak ama aşağı yukarı 75/4 çoklu alınca. Ayrıca oyun iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Kaede said: çoklu alınca ucuza geliyorsa varım yoksa 25 dolar vermem herhaldeoyunlardan biri beleşe gelio diye biliorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Çokluya girerim ben de. Havale, eft, paypal0 falan çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 4 al 3 ode iste. Burada toplanalim, herkes yazsin almayi dusunen. 4 erli olarak bolunup aliriz. Hem de hazir komunite olur. listeyi de baslatmis olayim; Kharon bingildak tili kaede dark_soul kojiroh mortis moriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 beni de ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 öyle 4 pack varsa ben kesin alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ekleyin benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 simdi kilit soru: paypaldan alinan para , paypal harcamasi yapilirken paypal icindeki paradan mi cekiliyor? yoksa direk kredi kartindan cekiliyor da paypal da + bakiye mi kaliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 para varsa paypaldan çeker muhtemelen. yoksa kredi kartından. bide iban yollayın eft yapayım 5 olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 transaction hierarchy soyleymis; 1. PayPal Balance. 2. Instant Bank Transfer. 3. Credit or Debit Card. 4. eCheque. bingildak eft ve havale kabul ediyordu fakat paypal i yok. havale zerzevat tercih eden ona ulassin. (hala istiyorsa tabi, kendisinden ses cikmadi henuz) paypal ile almak isteyenler bana steamden ulassin, bakiye tamamlaninca paypal balance kullanarak alir dagitirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 paypal balance türkiyeden sadece türkiye içi kullanılabiliyor, steamden alırken direkt karttan çeker isterse 10000 dolar olsun hesapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar