MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hah 4 kişiyi bulduk bile... hemen alın yarın akşam atalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben oynamayı bilmiyorum ogretirsen oynarız. bi de dergi 2 kasım'da bayilerde olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Beni de sayın, çok pis boyun kırıyorum ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oyun nasıl bişe anlatırsanız biraz ben de alıp aranıza katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi splinter cell i bilmiyor musun. Ajan görevleri yapıyorsun falan filan. Güzel oyun kesin al cidden bende yıllar sonra oyun dergisi alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben de alıcam hemen oynayıp kurutmayın da ben de oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 valla oynamadım daha önce. double agent indirmiştim yanlış hatırlamıyosam ama ekran kartım o zaman shader 3 desteklemiyordu oynayamadım. oynayan arkadaş gördüm izledim o kadar. co-op mu oynanıyor multisi noluyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 4 kişiyle oynanıyor. ister 1 ajan 3 asker ister 2 ye 2 ajanların çeşitli görevleri var (bomba koyma, çanta çalma fln) askerler de onları engellemeye çalışıyor. fakat iki tarafın da kendine göre özellikleri olduğundan oyun acaip eğlenceli hale geliyor. mesela bir kütüphanedesiniz asker olarak, sağınızda ve solunuzda kitaplıklar var. kitaplığın tepesinde ajan var, eğer ajan gerekli hassasiyetle ses çıkarmadan etmeden durursa onu görmeden geçip gidebiliyorsunuz. biz zamanında baya LAN dan oynamıştık ve çok eğlenmiştik. şimdi oyungezer almaya çıkıyorum ben:D edit: var mı alan, bu gece oynayacak olan? edit2: ya ben alayım dedim de aklıma takıldı biri dergi 2 Kasım'da çıkacak demişti, bugün gelmemişmidir bayilere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 istanbulda bazı yerlerde bulunabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben bakıyım bulabilirsem alırım oynarız bu gece. Multi oynayabilecek miyiz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu gece belli olmaz benim ama gelirim herhalde... ispanyolca vizem var haftaiçi ona bakmam lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ee o kadar adam gaza gelmişti nerdesiniz be? kimseden ses çıkmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben bugun buldumda alamadım =) kutusuyla falan veriyorlarmış süper 6.5ytl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arkadaşlar dergiyi alırsanız patchini kurmayın, multiplayerı patlatıyor patch... nasıl iş anlamadım:) edit: daha da ilginci multi oynamak için hamachi kullanıcaz çünkü ubisoft oyunun online serverlarını kapamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahaha hamachi kullanacaksak dergiyi almaya gerek yok o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aslına bakarsan evet. patchi yükleyince crack istiyor zaten çok komik bişey ya:) ama yükleyin katakullisi zor değil:) oyun orjinal dikkatinizi çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar