Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 zengin olcaz olm ama akşama beni görünce şaşırcan çok güzel ciciler aldım ve altın sarısı spellbook um var artık lol =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 800 gp o spell book :) bana gray wolfdan düştü :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 14.5k o spellbook =D apprentice's book benimki[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Pluton Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hayırlı ugurlu olsun[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 oo seninki güzelmiş valla bana 800 adenalık bişi çıktı :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Larethian Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Uo ya benzemesi bence işin cazip kısmı olmuş ... Level sistemini HardGamer'dan almışlar Owen şikayette bulunur herhalde :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Öne çıkan mesajlar