Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayallerimdeki kızı bulabilirmiyim?

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

rusyadan siparisle getirebiliyorsun bolelerini.. biraz paran varsa sonra evleniyorlar senle.

parayi buldumu birakmiyor.

zaten paran varsa kendine asik ettiriyor kadin. bide cocuk yapioyr. ohh. tamam.

ama kesinlikle guzel ve soz dinler oluyorlar.sadece parani yiyorlar.

biliyorum cunku bi kac tane tanidik buyuum var bole :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üst komşunun kızı var münevver..onu alalım sana mutfak robotu gibi kız,her işlemden sonra iyice bi yıkaman gerekiyo..
yaşı da uygun,sonra ölçüler falan..
babası bi höt diyo daha ''h''sini duymadan susuyo.pazardan giyiniyo,ismail yeka şarkılarına bolca eşlik edip evde bas gaza aşkım diye geziyo(müzik önemsizdi ya,üstelik şarkı sözleri etkileyici(:D) karnı yarıkların karnını yararken bile sanat icra ediyo..saçına daha makas deymemiş,hiç converse i olmamış takunyayla geziyo.bi ara apartmandan atılmalarına sebebiyet vericekti ama mevzu bu diil şimdi.
kitap okumuyo,tv de altyazıları bile okumuyo..seda sayanla kalkıp magazin bilmemneyle bitiriyo günü.evine sadık,tam bi pencere önü kızı..göz olayına gelince şaşılık problem diilse rengi mavi..kariyer hedeflerinin başında bi paticik erkeeeyle izdivaç kurmak var,eğer beybabası ve hanımannesi de münasip görürse tabi..
ha bide dipnot nişanı da düünü de erkek tarafı yapar!!
hörmetler
Sosyal ağlarda paylaş

aahahbja tükendim bazı yorumlara, özellikle "sen sayısala ne vereceksin" (tu)

o değil ben o özelliklerin yarısına razıyım, sus deyince susmasına, kıçını kırıp oturmasına gerek yok.

100 üzerindne 70i geçen her kızı değerlendirmeye alırım. Çok güzel olmasa bile tatlı olsun makbüldür.

ki zaten ben geçtim içten, kafası basan, özenti olmayan, biraz hanımcık(yani çılgın atıp sürekli asiyim demeyen, her gece alkol muhabbeti fln açmayan) bir kız bulma diye bir şeyi düşünmüyorum aramıyorum artık, varsa karşılaşırız umarım.

varsınız ulan biliyorum varsınız, sokakta falan görüyorum hep geçip gidiyorsunuz, nerde yaşıyorsunuz be yav!?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...