ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 saatin kalitesi inceliğinden anlaşılır. ne kadar ince saat, o kadar kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 raymond weil lar rolexten pek bi kaliteli senin dediğine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 DoruK said: genç erkek için kesinlikle formula 1'in yeni sponsoru jacques lemans'ın f1 koleksiyonunu öneririm. çok kaliteli ve uygun fiyatlı gerçekten. klas bir seri ama diğer markalara göre çok iyi fiyatları var. sıfır düşünüyorsan normal fiyatının çok altına ayarlayabilirim :) bu da benim saatim :) oha ilk saat güzelmiş yav. F1 lastiği şeklinde falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 f1 otomobillerinin lastik malzemesinden yapılıyor zaten bu serinin kauçuk kayışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 saat dedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ha, daha önceden de söylediğim gibi isteyen olursa jacques lemans, raymond weil, calvin klein ve mexx marka sıfır saatlerde hiç bir yerde bulamayacağınız fiyatlar verebilirim ;) rolex, tissot, tag heuer, omega, maurice lacroix'te de güzel şeyler yapabilirim bu arada. sertifikası falan adınıza yazılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 breitling var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 breitling de var fakat kontratımız olmadığı için ödemeden sonra getirtebiliriz saati, yine makul bir fiyat olur piyasa fiyatlarına göre. breitling hafif pahalı bir markadır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ne alırsan al, sakın kayışı deri olan bi saat alma. taktıktan 4-5 gün sonra hem saat hem taktığın bölgeyi bir koku sarıyorki aman yarabbi... ben her hafta saatimi sabunla yıkıyorum düşün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kullandığın saat ne marka xenocide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Avon. şuna benziyor biraz ama aynısı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 avon gibi saatlerde bu tip problemler normaldir. benim yukarda bahsettiklerimse belli bir standardın üzerinde saatler. benim fikrim, saat özellikle bir erkek için en önem verilmesi gereken aksesuardır, çünkü tek gerekli aksesuardır. tabii zevke ve duruma göre değişir bu bakış açısı fakat böyle sorunları yukardaki markaların herhangi birinde yaşamayacağının garantisini rahatlıkla verebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 markayla ilgili olabileceğini sanmıyorum çünkü deri yani deri herşekilde kokar yada süper nanotekoloji dflkfda ürünü olan içden soğutmalı havalandırmalı saatler varsa onlar işe yarayabilir :) şaka biryana hakkaten ne özelliği varki kokuyu engelliyor? belki yeni bi saat alabilirim yani şu koku geçicekse eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eskiden bende casio kullanırdım ama evlenince ve çalışma ortamında casiodan mecburen vazgeçip tissot aldım.alcaksanız tissotları öneririm yanlız su geçirmeme özelliğine güvenip benim gibi 7 metreye dalarsanız içine suda alır,yazılarıda silinir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bu iyiymiş hakkaten. Ben geçen sene bi Swatch aldım onu kullanıyorum. Swatch Irony serisinden Azulato. Deri kayış bence de pek kullanışlı değil, aşınıyor falan bir süre sonra hoş olmuyor. Metal kayış daha uzun ömürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: markayla ilgili olabileceğini sanmıyorum çünkü deri yani deri herşekilde kokar yada süper nanotekoloji dflkfda ürünü olan içden soğutmalı havalandırmalı saatler varsa onlar işe yarayabilir :) şaka biryana hakkaten ne özelliği varki kokuyu engelliyor? belki yeni bi saat alabilirim yani şu koku geçicekse eğer. sana şöyle söyleyeyim, 1 aydan fazladır jacques lemans marka saati takıyorum, işlenmiş gerçek derisi var ve defalarca bol bol terlemeye maruz kaldı, güneş altında kaldı, o bahsettiğin kokuyu bırak derinin kendi kokusu bile zor alınıyor. derinin işlenişinden kalitesine her şey etkiliyor tabii ki bu durumları. hakiki deri olması da mühim bir konu tabii, avonda hakiki deri olacağını sanmıyorum açıkçası. metal kayış doğal olarak en dayanıklı kayıştır fakat her kıyafetle uyuşmayabilir, herkesin tercihi olmayabilir. uzun ömürlü ve şık görünümlü deri kayışlı saatler de var tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla bende nautica deri kayisli var. gercek deri ama o kokuyu arada bi cikariyo. gerci saati cikarip burnunu dayaman gerekiyo ama rahatsiz ediyo genede. benim tercihim nedense hep metal saatlerden yana oldu deri falan alisamadim bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kardesim tam gol olurken tv yi kapamistikda koca koca adamlar , acaip kizmisti bizde ses cikarmamisti kim yapti diye :) ginaly said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mr_Hand said: ginaly said: bu saat yüzünden ortaokulda müdürün odasına gitmiştim ehhehe benimkini öğretmen aldı o gün ders bitene kadar vermemişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ha bu arada başlıkla ilgili olarak, james bond'un filminde taktığı omega seamaster saatlerden biri geldi sattık geçen gün, fena değil yalnız çok pahalı saatler yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar