Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntihar

synorin

Öne çıkan mesajlar

buğra said:
Kalp ilacının türü ne, ne işe yarıyor, kandaki doruk derişim seviyesine ne kadar sürede ulaşıyor vb bilgilere bakmak gerek. Bu teşebbüsten sonra anlayışlı olun iyileşince de burnundan gelmesin kurtuluşu. Biraz anlayışla yaklaşmalısınız yani bence ki sorunu ne ise ilgilendiğinizi ve çözüm aradığınızı fark eder, yardımı olur belki.
ewt katılıyorum .ben ısım vermedım ama bı kalp ılacı var.
onu cok fazla alsın dırek acıle goturun o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

Red intihar edene zerre üzülmem demek istemiş.
Her yorumcunun düşüncelerine "yörrrü , bi sie go" tavrında mı yaklaşmanız gerekiyor ben onu anlamadım.

Emo kid takılıp intihar ediceğim ağbi diyenlerle taşşağınızı geçiyorsunuzda , teşebbüs edenlere neden ağıt yakıyosunuzki.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
Her yorumcunun düşüncelerine "yörrrü , bi sie go" tavrında mı yaklaşmanız gerekiyor ben onu anlamadım.

Emo kid takılıp intihar ediceğim ağbi diyenlerle taşşağınızı geçiyorsunuzda , teşebbüs edenlere neden ağıt yakıyosunuzki.

o yürü =/= yörrüü, sie go

emokidle farkı emokid intihar etmez bu etmiş yav. ayrıca durumuda zormuştu iyi kurtarmış yani BÜYÜK geçmiş olsun o derece. e geçmiş olsun. *shrug* ha emokid etse yine üzülürüm ki?

cin aliden önce darwin mi okuttular size anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

Postları okumadım öncelikle geçniş olsun. Şöyle bi bilgi veriyim bu başarısız intihar teşebbüsünün sebebini bilmiyorum ama bazı durumlarda intihar teşebbüsü başka gizli hastalıkların semptomu olabilir. Psikiyatrik herhangi bi problem olup olmadığına ya da kullandığı herhangi bir ilaç olup olmadığına bakılması gerekir ayrıca. Tabii ek olarak farklı bir sağlık sorunu var mı.. vs.

Problem hastanede kurtulmasıyla kesinlikle çözülmüyor temeline inilmesi uzman desteğiyle şart.

Tekrar geçmiş olsun umarım yaşıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:
kitana said:

emokidle farkı emokid intihar etmez bu etmiş yav. ayrıca durumuda zormuştu iyi kurtarmış yani BÜYÜK geçmiş olsun o derece. e geçmiş olsun. *shrug* ha emokid etse yine üzülürüm ki?

Bizde intihar edenlere üzülmüyoruz diyoruz.
İntihara teşebbüs edende ölmek istemiş zaten fail olmuş.
Gideni tutmuyoruz yani.
Bundan dolayıda yörüyüp , sie golamıyoruz.
Durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadıgım her şeyi nedne kıçınızdan anlıyosunuz.ben geçmiş olsun demenin yanlış oldugunu savunmadım.bu durumlarda tabiki geçmiş olsun diceksin.sıhhatler olsun diyecek halin yok.

psikolojik durumun ne olursa olsun intihar etmeye karşıyım.edenede üzülmem.intihar sebepleri genelde aile,sevgili yada para oluo.üzülünce alkol almak gibi bi eylem diil ki bu.ölüyosun yani geri dönüşü yok.o yuzden intihar eden adam basittir cahildir zayıftır.buda benim düşüncem

herkesin hayatında kötü anlar var.hiçbirimiz sürekli mükmmel bi hayat yaşamıoruz.illaki sorunlar olucak.

madem birey ölmek istiyor.geçmiş olsun demek anlamsız kalır.

başlık sahibi arkadaştan da özür dileriz bu kadar uzamış konu.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:

Gideni tutmuyoruz yani.
Durum bu.

yahu bak iki oldu o "yürü be" karşıdakine çok gazda olduğunu belirtecek bi kelime. "abi büyüksün kim tutar seni" gazı veriyo yani anlamı o. yörrü git burdan yada sie lan git gibi bi anlamı yok. demiştim cin aliden önce darwin okutmuşlar size diye. ha düşünce serbest paylaşmakta serbest aynı şekilde sizin pek bi yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum. paylaşıyorum oki?

yürüyün be! =P
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
Overseer said:
kitana said:

Gideni tutmuyoruz yani.
Durum bu.

İyi de bu bi tercih değildir ki. Böyle davranan birinin bunu yapmasının temellerinde çok farklı sağlık sorunları olabilir. Sağlıklı olmayan bi eylemi tercih olarak değerlendirmek yanlış. Bir insanın çaresizliği yardıma duyduğu ihtiyacın maksimum olduğu zaman sonuçta bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...