Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Girdim de uyanık insan var mı bilmiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aynen devam deren çiçeğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dsafsaf eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bi bakayım nasıl müzik dedim.. cıstak cıstak. dory göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dsafdsasag 1 saat boyunca dinleyen 8 patiye de ilet o cıstasları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 müzik zevkleri değişiyor yöreden yöreye, kötü müzik falan demedim zaten, sadece bana uymuyor. bana uyan da size uymaz.. peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben de bişi demedim ki alınamayalım hemen=P ayrıca patide 8 kişinin bu müzik zevkinde olduğunu da bilmiyordum öğrenmiş oldum ahaha ben bi yorim herkesi iyice sonra dory yumuşatır dinleriz hep beraber edit: youn istek üzerine pjanoo 435735538 kez tekrardan sizlerle dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Üzülme diye winampta açıp sesi kısmışlardır aslında itunes'dan rock dinliyolardır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sıradaki şarkı TÜM SEVENLERE gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben kastamonuda askerliini yapmakta olan recep, erzincandaki aileme selam eder, sıradaki şarkı canım kadar sevdiğim aşkım goncaya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 DO YA THINK THAT I KN GET SUM ? (CIGI CIGI!) MEYBEH GETS A LIDIL FINGAH! (STIGI STIGI) YOU MAH ELEKRTIKL LIP BALM FLAVAH! I GADDA DO YAH TIL DA NEXT SONG SAVES YAH! N KN AI GET A LIDIL ZIP ZIP! (LUKI LUKI!) MAYBEH JUST A LIDIL UH UH (NUKI NUKI!) Emre sende bi teen flick/strip aşkı var ama anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben de çözemedim, bi garip. Bundan sonra yarım saat kadar Antimodes'ten çarptığım elektronik parçalarla geçiricez sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ooh bee yürüüü yaa :P joscelin ben ve yanımdakiler teşekkür ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Rica ederim efenm ne demek. Elimizden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ah pakito olmadı ama bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İşte elimizden bu kadarı geliyo ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Antimodesle görüşmeyi yasaklıyorum sana. Değiştir aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahah kendimi nedense dandirik ses sitemli beyaz bi şayyindeymiş gibi hissediyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Tamam, Antimodes'in parçaları bitti zaten. Girecek yoksa şöyle 67 derecelik bir dönüşle yayın tarzını değiştireyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Rilindorlan said: ahahah kendimi nedense dandirik ses sitemli beyaz bi şayyindeymiş gibi hissediyorum abi Asteroth said: Tamam, Antimodes'in parçaları bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Elektronik saati bitti, 173 derecelik bir değişiklikle Kansas'tan girdik. Haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi senın kayıtlarda bir tizlikmi var? yoksa radyodanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Parçaların kalitesinden sanırım, benden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Röh 3 saat oldu. Dinleyen arkadaşlara teşekkürler, görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Biraz sonra yayına gireceğim ve ilk defa hazırladığım seti çalacağım. Dinleyen olursa sevinirim :) Gerçi amatörüm gayet, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar