Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://www.iha.com.tr/haber/guncel/30553-H-11/Film-icin-ati-oldurduler! said: Sinema sektöründe yaşanan film seti kazalarında bu kez kurban bir at oldu. Ünlü manken Tuğba Özay'ın başrolünü üstlendiği ve Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini yaptığı 'Sadam'ın Askerleri' adlı filmin çekimleri sırasında meydana gelen olay bir atın ölümüne reden oldu. Senaryo gereği bir kamyonetin arkasına bağlanarak yerde sürüklenen ve çekimlerde oldukça zorlundığı gözlenen at filmin kurbanı oldu. Setlerde zaman zaman ölümlere yol açan kazalar yaşanırken bu olayın bir ihmal sonucu olmuş olubileceği belirtildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek verdiği 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' adlı filmin çekimleri, Malatya'da yapılmıştı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Gani Rüzgar Şavata'nın yaptığı filmde başrolleri manken Tuğba Özay, Yalçın Dümer ve Gani Rüzgar Şavata paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Yusuf Çetin, türkücü Güler Işık ve Şehnaz Dilan ile birlikte tiyatroya ve sinemaya yıllarca emek vermiş birçok isim bulunuyor. demin haberlerde izleyince tüylerim diken diken oldu. bu kadar mı canilik olur birader. bide bu film kültür ve turizm bakanlıgınca desteklenmiş işin ilginci. not: konudışı ve patipet arasında gittim geldim karar veremedim pek başlık açmayı sevmiyorum/beceremiyorum yanlış yerse kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 atın intikamı, az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 vay huyubozuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sly-One said: atın intikamı, az sonra. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nasıl bir senaryoymuş ya o, kamyonetin arkasına at bağlamak nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 zerre üzülmedim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yaw cidden yazık hayvana nası boyle bişey yapabilirler anlamıyorum. yani hadi yonetmen dusunmedi oyuncular da mı ses cıkarmadı. acayp turkiye bura... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Masticore said: zerre üzülmedim ::o onu yazmaya girmiştim benden önce davranmıssın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 canlı atı arabanın arkasında neden sürüklemişlerki hangi karede kullandılar merak ettim filmi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hiçbir mantıgı yok işte öyle sürüklemenin. kaldı ki film sonuçta ve bi yolu yordamı olur sürükleme sahnesinin bile ölümüne işkence edilerek yapılmaz ki bu. haberlerde daha detaylı anlatıyodu bacagı falanda kırılmış hayvanın ama nette sadece ihadaki görüntüler ve yazılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bacagi kirilinca vurmuslardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Tuzla tershanalerinde insan ölse bu kadar tepki göstermiyor insanlar yalnız. Dublörler de sürükleniyor ata zarar vermeyecek şekilde yapmaya çalışmılardır ama olmamıştır. Ayrıca haklı kılmaz bu olayı ama İspanya'da sürekli zevkine boğa öldürüyolar hergün. Joker'in dediği gibi bir şeyler plana göre gitmeyince ne kadar panik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 parasıyla diil mi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ama atin olumu arpadan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İçim kan ağlıyor, hiç yapılır mı hayvana İNSAN VARKEN. O kadar üzgünüm ki kelimeler anlatamaz. Onun yerine, duruma üzülmeyen birini bulup sataşayım ki sahte HAYVANSEVER tavırlarım gecenin karanlığında jokerin kahkahalarıyla pekişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Queen said: Tuzla tershanalerinde insan ölse bu kadar tepki göstermiyor insanlar yalnız. bence öyle bi ayrım yapmak yanlış olur. ihmaller sonucu insanlar , hayvanlar hatta bitkiler(orman yangınları vs) kısacası dogamız zarar gördügünde birçok kişi zaten tepki göstermeye çalışıyor. bilmiyorum belki ben ters düşünüyorumdur fakat bunları kategorilere ayırarak yada seviyelendirerek tepki göstermek bana biraz yanlış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahah kamyonetin arkasına at bağlamak nedir.. belli atın zarar görüceği lols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dev said: İçim kan ağlıyor, hiç yapılır mı hayvana İNSAN VARKEN. O kadar üzgünüm ki kelimeler anlatamaz. Onun yerine, duruma üzülmeyen birini bulup sataşayım ki sahte HAYVANSEVER tavırlarım gecenin karanlığında jokerin kahkahalarıyla pekişsin. AHUAHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paha biçilmez olmayan her şey için mastercard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dev de haklı yani. haftalık gereksinimizden fazla yediğimiz etleri toplasan 50 at falan eder kişi başına herhalde. Hatta haftalık gereksinim +%25 diye bir sınır bile çeksen yine 40 at falan. bu yüzden hayvanlara kötü davranan insanları dövesim geliyor ama dövemiyorum bu tutarsızlık sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok canım bende vejeteryan degilim zaten ama hayvanlara bu şekilde düşüncesizce eziyet edilmesi de beni rahatsız ediyor onun için açtım konuyu. kurban bayramında bogalara neler çektiriyorlar, nehire düşen ayıya nasıl sopalarla vuruyorlar gibi medayaya takılan ve olmaması gerekir dedigim şeylerden biri oldugu için dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 evet tabi bana işkence çekerek mi ölmek istersin, direk mi ölmek istersin deseler direk derim o ayrı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Meselenin filmle alakası yokmuş. At, Tuğba Özay'ın abilerinin gazinosunda yüklü para kaybettikten sonra ödeyememiş, ibret olsun diye yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 İşte bu olayın sorumlusu olan filmin yapımcı ve yönetmeni: Gani Rüzgar Şavata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar