Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

death knight ile ilgili bi soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ally : human (+silah expertise , reputation kolay kasılması -aldor scyer vs. ihtiyaç olurmu bilmiyorum olursa lazım kolay rep kasarsın)

dranei : ( +heal = racial passive omfg hertürlü)

horde : (undead olursa ztn nerdeyse hiç bir şekilde fear yemeyecek , unholy spec deki talent sayesinde 2 adet racial passive + trinket sahibi olacak ;p)

(dual wield troll nası olur acaba? ;p)

yanlış bi biliyorum ben etkilio spell dmg'ı ap scale i diye biliyorum cünkü

unholy spec mesela talentlerden açıklamalar

x talenti , +spell dmgi attack powerinin yüzde bilmem kaçı kadar arttırıyor

y talenti +shadow dmg miktarını arttırıyor

frost ta tier 2 talent , +frost +shadow dmgleri arttırıyor, yane aslında +spell power dan etkileniyor direk ataklar diye biliyorum ben.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
acba mantıken hangi race den açmak lazım dk ı humm

pembe saçlı gnome female veya beyaz deri üstüne siyah benekli tauren female inek. :D

şaka bi yana korsan beta serverlarından birinde lvl 80 DK denedim,human male çok şekil oluyor.tavsiye edilir.mantık olarak ta akla en yatkını human açmak ally tarafında zaten.perception,weapon skill,+rep.pveymiş pvpymiş alayına gider :)
Mesaj tarihi:
ben blood elf acıcam walla =)... blood elf erkegin duz uzun saclı versiyonu var, sacı beyaz yapsan mukemmel uyar death knight'a eheh... bi de paladin oynamıstım bi ara, two handed kılıc animasyonları guzel bayagı blood elf'in...
Mesaj tarihi:
hozceri said:
gnome female dk

beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure

"wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar igrenc lan kendimi kirlenmiş hissediyorum onlara bakarken =(

human male / female
orc female
undead alayına
zıplamadığı müddetçe male bloodelfler de ok..
Mesaj tarihi:
scorch said:
hozceri said:
gnome female dk

beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure

"wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar igrenc lan kendimi kirlenmiş hissediyorum onlara bakarken =(

human male / female
orc female
undead alayına
zıplamadığı müddetçe male bloodelfler de ok..

gnome karizmatik ırk mavi saclı falan acıcam bu arada rogue u 70 semmi acaba off diablo 2 de necro kas -command&conqour kas wowda rogue kas aynı zamanda maini raidlere götür yok karar verdim ben işi falan bırakıcam
  • Yeni Oluştur...