Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

death knight ile ilgili bi soru

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

ally : human (+silah expertise , reputation kolay kasılması -aldor scyer vs. ihtiyaç olurmu bilmiyorum olursa lazım kolay rep kasarsın)

dranei : ( +heal = racial passive omfg hertürlü)

horde : (undead olursa ztn nerdeyse hiç bir şekilde fear yemeyecek , unholy spec deki talent sayesinde 2 adet racial passive + trinket sahibi olacak ;p)

(dual wield troll nası olur acaba? ;p)

yanlış bi biliyorum ben etkilio spell dmg'ı ap scale i diye biliyorum cünkü

unholy spec mesela talentlerden açıklamalar

x talenti , +spell dmgi attack powerinin yüzde bilmem kaçı kadar arttırıyor

y talenti +shadow dmg miktarını arttırıyor

frost ta tier 2 talent , +frost +shadow dmgleri arttırıyor, yane aslında +spell power dan etkileniyor direk ataklar diye biliyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
acba mantıken hangi race den açmak lazım dk ı humm

pembe saçlı gnome female veya beyaz deri üstüne siyah benekli tauren female inek. :D

şaka bi yana korsan beta serverlarından birinde lvl 80 DK denedim,human male çok şekil oluyor.tavsiye edilir.mantık olarak ta akla en yatkını human açmak ally tarafında zaten.perception,weapon skill,+rep.pveymiş pvpymiş alayına gider :)
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
gnome female dk

beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure

"wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar igrenc lan kendimi kirlenmiş hissediyorum onlara bakarken =(

human male / female
orc female
undead alayına
zıplamadığı müddetçe male bloodelfler de ok..
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
hozceri said:
gnome female dk

beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure

"wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar igrenc lan kendimi kirlenmiş hissediyorum onlara bakarken =(

human male / female
orc female
undead alayına
zıplamadığı müddetçe male bloodelfler de ok..

gnome karizmatik ırk mavi saclı falan acıcam bu arada rogue u 70 semmi acaba off diablo 2 de necro kas -command&conqour kas wowda rogue kas aynı zamanda maini raidlere götür yok karar verdim ben işi falan bırakıcam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...