Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ayrıca dk pvp de op olursa "dk class is a hero class and cannot join arena" yazarlar olur biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 dk spell damage kullanmadığı için dranei hot unu etkilemez, bütün büyülre ap ile scale oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ally : human (+silah expertise , reputation kolay kasılması -aldor scyer vs. ihtiyaç olurmu bilmiyorum olursa lazım kolay rep kasarsın) dranei : ( +heal = racial passive omfg hertürlü) horde : (undead olursa ztn nerdeyse hiç bir şekilde fear yemeyecek , unholy spec deki talent sayesinde 2 adet racial passive + trinket sahibi olacak ;p) (dual wield troll nası olur acaba? ;p) yanlış bi biliyorum ben etkilio spell dmg'ı ap scale i diye biliyorum cünkü unholy spec mesela talentlerden açıklamalar x talenti , +spell dmgi attack powerinin yüzde bilmem kaçı kadar arttırıyor y talenti +shadow dmg miktarını arttırıyor frost ta tier 2 talent , +frost +shadow dmgleri arttırıyor, yane aslında +spell power dan etkileniyor direk ataklar diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gözümün önüne gelmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Dworgian said: acba mantıken hangi race den açmak lazım dk ı humm adı ustunde death :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Sleeper said: Dworgian said: acba mantıken hangi race den açmak lazım dk ı humm adı ustunde death :) ama ally ım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 accountu satan kisiler soyle yapsa yeni 1.paket yeni 2.paket tbc son olarak 3.yu alip Direk DK acabilcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hailandkill said: accountu satan kisiler soyle yapsa yeni 1.paket yeni 2.paket tbc son olarak 3.yu alip Direk DK acabilcek mi lvl 55 char ın varsa evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Dworgian said: acba mantıken hangi race den açmak lazım dk ı humm pembe saçlı gnome female veya beyaz deri üstüne siyah benekli tauren female inek. :D şaka bi yana korsan beta serverlarından birinde lvl 80 DK denedim,human male çok şekil oluyor.tavsiye edilir.mantık olarak ta akla en yatkını human açmak ally tarafında zaten.perception,weapon skill,+rep.pveymiş pvpymiş alayına gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 night elf gay knight açıcam :D yok yok human açıcam bu sefer sanıyorum. ama dwarf da olabülür. dranei? hummmm kafam karıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben blood elf acıcam walla =)... blood elf erkegin duz uzun saclı versiyonu var, sacı beyaz yapsan mukemmel uyar death knight'a eheh... bi de paladin oynamıstım bi ara, two handed kılıc animasyonları guzel bayagı blood elf'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne night elfi be undead dk ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Wayne said: ne night elfi be undead dk ftw.. alliance a undead ırk koysunlar açmayan adam diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben gnume dk açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Female dwarf = (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gnome female dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dwarf aççam ben eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hozceri said: gnome female dk beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure "wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar igrenc lan kendimi kirlenmiş hissediyorum onlara bakarken =( human male / female orc female undead alayına zıplamadığı müddetçe male bloodelfler de ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 scorch said: hozceri said: gnome female dk beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure "wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar ahahahahahahahaa koptum ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 scorch said: hozceri said: gnome female dk beta da var bu tipler... ya nası desem... mental failure "wikiyykk!" şeklinde bi bağrışla zıplaya zıplaya vuruyorlar igrenc lan kendimi kirlenmiş hissediyorum onlara bakarken =( human male / female orc female undead alayına zıplamadığı müddetçe male bloodelfler de ok.. gnome karizmatik ırk mavi saclı falan acıcam bu arada rogue u 70 semmi acaba off diablo 2 de necro kas -command&conqour kas wowda rogue kas aynı zamanda maini raidlere götür yok karar verdim ben işi falan bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oha hangı ara yapıosun onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Suark said: oha hangı ara yapıosun onları yapamıyorum iste onun icin işimi bıraksam ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar