evilmaddox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Morcheeba da olurmuş. Skunk Anansie nin hatunu Skin e benzeyen ama daha huzurlu sakin falan vokal yapan bi abla var orada da. Örnek olarak "Otherwise" şarkısını tavsiye edebilirim.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 morcheeba yı geçenlerde mtv de görmüştüm sonra telefona kayıt ettim ismini indireyim diye unutmuştum iyi oldu yazdığın :d
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Aghora dinle, istediğin gibi değil sanırım ama olsun. Dinlemek lazım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sadece bayan vokal, hatun grup ile ilgili bir site vardı. Goth metal ağırlıklı. Tek sorun norveç sitesi olması yani bişi ararken zorlanıyorsunuz =) Bakim bakim bulabilecekmiyim. /Finladn da olablir.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ferrero said: anima çok güzel grup. türk olanı diyorsan biliyorum onu. başka varmı anima onu da bilmiyorum ama neyse. hatta yağmurla gelen diye bir şarkıları var çook güzel.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 DeadSkinMask said: Mr_Hand said: Nouvelle Vague (tu) ellerinden öptüm mr.hand-ince- böyle daha bildiğin varsa söyleyebilir misin?Blonde Redhead - Elephant Woman dinle bi bakiim edit: oha elephant man yazmisim safs
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Lisa Ekhdal'dan Vem Vet'i dinle bi ilk olarak, onu bgenirsen diger sarkilarini begenirsin. Isvecce kursunda ogretmislerdi eheh. Air kesinlikle dinlemelisin. Moon Safari inanilmaz bir albumdur. Portishead kesinlikle dinlemelisin, Dummy albumuyle basla direk, yarar gecer. Ve onermistim daha once de, Darkwell oneriyorum gothic metal kari vokal icin, Suspiria albumunu bul dinle, efsanedir.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Lizz Wright Madeleine Peyroux
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 lisa ekdhal ın indirdim albümünü imbaymış bağyanın sesi. blonde readhead inde 2 albümünü indirdim o da çok güzel. meydaline peyroux un zaten 3 albümü vardı. morceeba indirdim o eğer bimeyen varsa o da çok güzel. biraz önce animasal ı indirdim. birkaç şarkısı vardı dedim albümü tamamlıyım. jewel indirmeyi planlıyorum şuan. sonrada portishead e geçeyim.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 o değilde jewel indirdim şuan sakın indirmeyin. sux!
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 flyleaf. yazılmış olabilir ama uğraşamam aramayla falan.
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Shaklaban said: flyleaf. yazılmış olabilir ama uğraşamam aramayla falan. yapma etme sinir edici bi sesi var ki dillere destan
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Oha kimse başlıkla dalga geçmemiş. @Mr. Hand: Nouvelle Vague cidden harikaymış. (tu) Biraz ortaçağa gidip Blackmore's Night deneyebilirsin. Örnek şarkılar: Shadow of the Moon, Under a Violet Moon http://www.youtube.com/watch?v=ArOS_WsT1tw
Öne çıkan mesajlar