Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 istanbul(haydarpaşa)- ankara treni ile gelip son durak ankara tren garında inmek kaydı ile( daha önce insem yakın olacak ise oda makul) etimesgut a gitmem gerekiyor. mesafe çok var mı? taksi tutsam kaça patlar? garın yakınından otobüs, minibüs vb neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 taksi cok patlar en temizi etimesgut otobusleri tren garindan "ankaray"a bin kizilayda in ayni biletle 541 etimesgut otobusune bin o zaman ankara bulusmasi sfsd bu arada taksi 50 kusur patlayabilir yanilmiyorsam, tabi taksiciyle pazarlik yapip abi 20 milyona gotursene demeyi deneyebilirsin, ise yarar bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Taksi muazzam fiyat çıkarır oraya. Ayrıca o yönden gelen trenler etimesgutta duruyodu yanılmıyosam ama büyük bi yanılma payım var sadece istasyondan geçiyo olabilir onu bi araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 durmaz onlar ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 polatlıdan sonra bi yerde daha duruyolardı ya. şehirlerarası ekspresler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 polatlı - sincan - ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sincan dan daha yakın gibi duruyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sincan'da in. Oradan banliyö trenine geç, 5. durak Etimesgut. Sincan Ankara Gar'ından bir önceki durak. Bostancı gibi bir şey yani, ama biraz daha uzak(Gar'a varmak 20 dakika sürer). Ücret 1.50 YTL (Öğrenci yok) Tren 15 dakikada bir kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sincanda duruyorsa evet sincan daha yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hmm süper oldu bu daha iyi hem sabah sincanda 06.40 gibi varıyor etimesgut civarında 7 gibi olurum. orda inince Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı yakındır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 6.45, 7.00, 7.15, 7.30 trenleri var. Hangi trenle geldiğini söylersen tahmini variş saatini de söylerim. Her tren bir başka geç kalıyor. İki haftada bir trenle gidip geldiğimden hepsini biliyorum. Hatta hangi yemeğin iyi olduğunu bile söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 olm ben ankaralıyım dedigin yerleri bilmiyoırum izbetor. neyse gelince ara sınavdan fılan cıkınca cumartesi tatil pazar calısıyorum ona gore ayarla kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Komutanlık yakın, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fatih ekspresi cumartesi akşam 23.30 haydarpaşadan kalkıyor sabah 07.20 de ankarada hmm sincanda 06.57 de oluyomuş yani 30 dk da etimesgut sürse 7.30 da olurum ben sınav yerinde zegnacım ben pazar orda olcam, zaten sınavdan kaçta cıkarım belli degil, pazar aksam 23.30 treni ile de döncem geri ist a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pazar günü 06:45, 07:30, 08:15 trenleri çalışmıyor. Sincan'a, normal şartlar altında, yarım saat kadar geç varırsın. Trende asla şarap içme, bira iyi. Enginar ve ızgara köfte güzel yapılıyor. Tavuklar berbat, biftek idare eder (az pişirin dersen.) Şiş alma, garip birşey koyuyorlar önüne. Çorba hazır çorba. İyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 7.45 trenine binersin büyük ihtimalle, 8.15 gibi varırsın komutanlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu trenler gidis donus ne kadar oluyor istanbul ankara arasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ben etimesgut civarında oturuyorum, istersen gelip alayım sabah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 42,50 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2 kişi aldım gidiş dönüş toplam 85 lira tuttu hmm yani sincan da sabah o saatte tren yok etimesgut a? 7.45 i beklemektense otobüs fln da yok m ya da minibüs? hiçbiri yok ise taksi ne kadar tutar ordan? ankaradan daha yakın neticede 20-30 fln tutar herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dolmuş var, otobüs var. Garın hemen çıktığın yerde, çıkışına göre sola gidenlere bineceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Baluu said: Ben etimesgut civarında oturuyorum, istersen gelip alayım sabah :) heh ne kasıcan pazar sabahı uyumana bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ha bi de sincan'da inersen dediğin yere taksi 20 felan yazar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tmm o zaman duruma göre taksi ya da dolmuş bişiler yaparım neticede 2 kişi gidiyoruz taksi de fena olmaz kapısında ineriz komutanlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Helal olsun GERGE'ye. Tur operatörü gibi cevaplar vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar