Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20lik diş çekildikten sonra yapılması gerekenler

senko

Öne çıkan mesajlar

Ben 2 tanesini çektirdim, hemde daha gözükmüyolardı eti yarıp aldılar. ilkinde uykusuzdum diş çektidikten sonra eve gelip direk uyudum. Uyaninca iğnelerin etkisi geçtiğinden dolayı acıdan gözümden yaş geldi.
İkincisini çektirdikten sonra aradan 2 saat falan geçince ağrı kesici alıp uyudum. Uyaninca çok hafif ağriyordu o kadar, akşamında dürüm, kebap falan yedim =)
Öyle buzla falan hiç uğraşmadım. Geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara, alkol, katı yiyeceklerden uzak duracaksın.. Sürekli çorba içeceksin yani =) Bi de arada çok şiddetli ağrılar ve kanamalar olabilir ama max 1 hafta sürer..

Benim resmen azımı burnumu dağıtıp çıkarmıştı adam, deli gibi kanadı sürekli.. Ama tabii senin dişlerinin nasıl çekildiğine bağlı bu =/
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de korka korka gittim adamın dişi çıkarması 10dakka sürmedi bile. bildiğin yarıyorlar sonra bi güzel dikiyorlar
ama ne yarılırken ne dikilirken en ufak bi acı duymadım ama şimdi hafif hafif ağrımaya başladı
bide ağzımın içinde kocaman bi pamuk var ağzımı açamiom haliyle pamuğu da çıkaramiom :)
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıl önce yazmışım bunları hehe

Slat said:
Vallahi bunların hepsi yalan.. Bende 20 yaş dişimi çektim ve acıdan ölüyordum.. Bak sana step step 20 yaş şeysi..

1) Diş etine iğne yapılır (uyuşturmak için)
2) 5-6dk sonra azını oynatamazsın uyuşur..
3) Sonracıma adam başlar zorlamaya kerpeten gibi aletle..

Buraya kadar iyi ihtimal.. Kötü giderse:

4) Eğer ki diş çıkmazsa (ki 20 yaş dişi çok zor çıkar) kesici bi alet alıp diş etini kesmeye başlar (aslında acı hissetmeyebilirsin ama benim gibi aazın tam uyuşmadıysa hayatının acısını çekersin)
5) Artık dişçinin sabrıda tükenmeye başlamıştır.. Yanındaki hemşire alnındaki terleri siler.. Bu sırada seninde kıçından soğuk terler boşalır.. Adam asıldıkça asılır asıldıkça asılır artık uyuşturma falan farketmez bas bas bağırırsın.. Şansın varsa 45dkya biter..

Malesef bana 4 ve 5. maddeler denk geldi.. Yaklaşık 1 saat sürdü ve bayağı bi dikiş atıldı.. Adam o kadar zorlamıştı ki ağzımdan diş parçaları tükürmüştüm..

Seninde gözünü korkuttuk ama neyse..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

Eğer dişlerin diş etinin çok derinlerindeyse ve çok yan yatmışsa malesef 4. ve 5. maddelerden geçmek zorundasın.. Diş doktoru benimki gibi kazmaysa yandın..
Sosyal ağlarda paylaş

bende sanırım 2 kere çıkmaya çalıştılar baya bi ağrı yaptılar, 1 hafta ağrı kesici ile yaşadım. bir daha geri gelmediler. su an nerdeler napıyorlar bilmiyorum. dişçiden nefret ettiğimden de gidip baktırmıyorum, hatta çürük ortası yok olmuş 1 dişim var, bildiğin grand canyon, gitmiyorum dişçiye azimliyim, bi gitsem neler yapacaklar belli değil.

sizce ne kadar ömrüm kaldı fsdıojs
Sosyal ağlarda paylaş

ne dikmesi
geçen sene gittim iki tanesini çekeriz şimdilik dedi

neyse birisi yamukmuş iğneyi dişin altına ve yanlarına yaptıktan sonra ucu sivri çubuk gibi bir şey yerleştirdi onunla oynayarak etin içinden biraz çıkmasını sağladı sonra kerpetenle çekti,dikiş falanda yoktu daha yeni yeni ağız içindeki o garip tepecik gitti ama hiç ağrıda yapmamıştı pamuk bile vermedi :P
Sosyal ağlarda paylaş

gadın dediin böle olur böle olur böle olur.

benimde sağ alt taraftaki diş yamuk çıkmış,çürümüş bide ağrı yapıyor ağzımı açtığım zaman. dişçiye gittim çekilmesi lazım, illa bi gün başına bela olur dedi. zaten dişçi fobim var 4 sene tel taktım tırsıyorum resmen. dişin içi boş bide dilimde dokundugum zaman dibine ulaşamıyorum yani, ruyamda gordum diş çekeilirken parçalanıyor öle bırakyor dişimi doktor..
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
bende sanırım 2 kere çıkmaya çalıştılar baya bi ağrı yaptılar, 1 hafta ağrı kesici ile yaşadım. bir daha geri gelmediler. su an nerdeler napıyorlar bilmiyorum. dişçiden nefret ettiğimden de gidip baktırmıyorum, hatta çürük ortası yok olmuş 1 dişim var, bildiğin grand canyon, gitmiyorum dişçiye azimliyim, bi gitsem neler yapacaklar belli değil.

sizce ne kadar ömrüm kaldı fsdıojs

bende senin gibiydim hatta hala öleyim. geçen sefer annemin zoruyla kontrole gitmiştim kanal tedavisi fln bişelerden bahsedince depar atarak uzaklaşmıştım o koltuktan. şimdi dişler alarm vermeye başladı seve seve gidicez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...