=) Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu arabadan almayı düşünüyoruzda bi adam daire karşılığı teklif etmiş babam cabrio olduğunuda sölüyor ancak hiçbiyerde bulamadık fiyatı resimleri özellikleri vs bi yardımcı olur musunuz araç 2007 model buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 s 280 eski model diil miydi 280 die bi motor yok zaten s kasanın ki cabriosunu hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 simdi bu olay tamamen yalnis birincisi s serisi mercedes in saloon tipi dedigimiz arabasi o yuzden cabrio versiyonu yok. 2007 model sl 280 de yok cabrio olabilecek ancak slk var oda bir ev etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 clk 280 dir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Link Cabrio ise böyle birşey herhalde, ama matamanın dediği gibi bir daire etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oha baya temiz görünüyo. O parayı hakeder bu araba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o arabanın 2007 modele benzer bi hali mi var yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Selam, Eyvahh eyvah... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o arabanın sırf tek bi kapısında 2007 model arabada kullanılan kromaj ve metal vardır. eder yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ya ne alaka adam 2007 moel araba dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok ben klasik mercedesi görünce koptum olaydan :) dedii model SL'dir dicem 2.8 motoru yok onun sanırım SLK heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 SL en az SL 350 ile başlıyor ülkemizde. SL'in yeni makyajlı versiyonunun giriş seviyesi SL 280 olacak ama 2007 model diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Syn said: Alet güzelmiş ya! Yeşilçam'ın vageçilmezi olursun bu araçla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi daha konuşayım olmassa gidip ben bakıcam :D pek arabadan anladığını söyleyemem babamın :S teşekkürler herkese yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 S serisnin coupe'si isim değiştirip cl oldu 90larda falan.. Ayrıca araba müthiş. Gerçi daha ucuza bulunup toplayıp bu hale getirmek daha eğlenceli olur görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sl 280 bugun gördüm ve rezalet bir araba olmuş. Fiyat 153bin euro!! 0-100 7.8 sn !! Araba 1800 kilo :S şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar