CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Evet bu sabah şansızlıkta yeni bir boyuta ulaştım: Sabah çöp toplamakta olan görevlilerin kullandığı aracın yokuşta frenleri boşalıyor ve direkt olarak benim araca arka sağdan çarpıyor, aracı sola ve ileri doğru fırlatarak döndürüyor. Şans eseri hemen yanımda parkeden araçta hiç birşey yok ve çöp kamyonunu durduran tek engel benim araba oluyor! Bu durumda benim aşağımda park edenlerin de bir hayır duasını alıyorum haliyle! Neyse...... Her zaman ki klasik "Cana geliceğine mala gelsin!" söylemini tekrarlıyorum ama, dur bakalım daha nelerle karşılaşıcağız. Dipnot: Park halinde ki aracıma çarpılma sayısı 3! Ve anladığım kadarıyla çalışmalar devam ediyor. Birilerinin bu iş için Fan Club kurduğundan şüphelenmiyor değilim! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 arabanı park halinde bırakma o zaman... daima birileri sürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hahah ne kadar komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çok geçmiş olsun. Eski arabamı parkettiğim yere döndüğümde bir kısmını asfalttan toplamış biri olarak gayet iyi anlayabiliyorum sıkıntıyı. Konu çöp kamyonuysa Vodan da aynı şekilde seni anlar herhalde. Hasar ne kadar ve belediye ödeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 park halinde çarpılma sayım benim de üc, klube hos geldin. Vodan, aidatı al, bir makbuz kes arkadaşa. yalnız hasar büyükmüş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gecmis olsun :( arkasi 107ye benzemis vuruktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsun sinir bozucu bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsun iyiki sen içinde yokken oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Saolun! said: Hasar ne kadar ve belediye ödeyecek mi? Belediyeler ilgilenmiyormuş artık ihale ile özel şirketlere satıyorlarmış Çöp toplama işini! Özel bir firma yani tutanak tuttuk adam kusurluyum yazdı resimlerini çektik zaten sitenin video kamerası falanda var her şeyi kaskoya teslim ettik onlar yaptırıcak sonra diğer tarafı haraslıcaklar artık. Zaten elemanlar direk bölge amirimi ne öyle birşey aradılar! İki kişi geldi böle elinde formlar fotokopiler falan! Ben telefonda kaskocu elemana soruyordum ne yapılmalı abi falan diye! Adam tamam biz proseduru biliyoruz alıştık artık falan dedi! Adamlar otomatiğe bağlamış! :D said: park halinde çarpılma sayım benim de üc, klube hos geldin. Vodan, aidatı al, bir makbuz kes arkadaşa. Şaka gibi harbiden! Sürekli duran arabya vuruyorlar! Her seferinde de küçük çizik falan değil en azından bir yer göçüyor! Bu arada araba bir otopark yeri kaydı yani öyle ucundan vurmamış direk benim araçla hızını kesmiş! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Aramıza hoş geldin :) Vuruk sebebin çöp kamyonu olduğundan seni benim bulunduğum departmana yerleştiriyorum :p Geçmiş olsun. Benim mevzuda da amirleri gelmişti telefonlarını falan vermişti bana eğer kaskodan karşılanmazsa diye. Şoför'de sabıkalıydı aynı hafta aynı sokakta 2. vukuatıydı kör herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Selam, Geçmiş olsun. En büyük kazan bu olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Vodan said: Geçmiş olsun. Benim mevzuda da amirleri gelmişti telefonlarını falan vermişti bana eğer kaskodan karşılanmazsa diye. Şoför'de sabıkalıydı aynı hafta aynı sokakta 2. vukuatıydı kör herifin. Aynı eleman olmasın! :D Semt semt geziyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Namessar said: park halinde çarpılma sayım benim de üc, klube hos geldin. Vodan, aidatı al, bir makbuz kes arkadaşa. Benim niye boyle bi olusumdan haberim yok? halbuki benimde olayim 3 =P +plaka hadisesinden mi dislandim yoksa =] gecmis olsun bu arada, bu kadari da hakkaten colde kutup ayisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Geçmiş olsun. Birazdan axedice gelip, "o da çarpma mı? ben bi çarpıyorum 3 tane çöp kamyonu pert oluyo" falan diyecektir ama yine de insan olana ufacık çizik bile koyuyo. İnşallah bi daha başına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aktiftablet said: Birazdan axedice gelip, "o da çarpma mı? ben bi çarpıyorum 3 tane çöp kamyonu pert oluyo" falan diyecektir Direksiyon sinavinda insan ezmis bi insandan duymaktan sasirmayacagim bir tumce =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Abartın abartın. O çocuğa hiç bişey olmadı bi kere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gecmis olsun benimde anim var bu konuyla ilgili ama ben carpan taraftaydim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 cok gecmis olsun. harbi 107 e benzemis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu arada bu fren boşalmasına açıklık getireyim. Bir aralar çok popülerdi kamyonun freni boşaldı binaya girdi falan haberleri malum. Fren hidroliği bir şekilde boşalsa dahi ayak gücüyle fren yapılabilir. Bu kamyonun freni boşaldı haberleri hidrolik frenleri zaten boşalmış olup ayak freniyle idare eden kamyoncuları içeriyor. Bu bağlamda önemli bir ihmal olduğu sonucuna varabilirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Saolun! Ya eleman işte fren şişti,boşaldı birden falan dedi, bende nedir ne deildir kurcalamadım yani :D Ama düşününce bu adam direkt yoldan aşağı salıverseymiş kendini düzlük var orda yavaşlardı :D Karşıdan araba gelir mi bilinmez :) Birde resimde görünmüyor ama arabanın önü böyle bayıra bakıyor; sola doğru değil ileri doğru ittirse aracı o zaman çok farklı resimlerle karşılaşıyor olabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar