Giovanni Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bilgisi olan var mı acaba?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 akp öndemiymiş neymiş..[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN
Aurora Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 NTV falan veriyodur?[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Zagg Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Arkadaslar Bende Mahaale Muhtarliqina adayliqimi koydum :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Ankara'da ne bilen war mı???[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Seçim sonucu belli olan il ve ilçeler bunlarmış ( kaynak milliyet in web sitsi ) ADIYAMAN M. Necip Büyükarslan (AKP) AĞRI (AKP) ARTVİN Emin Özgün (CHP) BARTIN M. Rıza Yalçınkaya (DSP) BAYBURT (AKP) BİNGÖL (AKP) BİTLİS (AKP) BOLU (AKP) ÇANKIRI (AKP) EDİRNE (CHP) ERZİNCAN (AKP) GİRESUN (AKP) GÜMÜŞHANE Mustafa Canlı (MHP) KARS (AKP) KARABÜK Hüseyin Eder (AKP) KASTAMONU Turhan Topçuoğlu (AKP) KIRKLARELİ (CHP) MALATYA (AKP) MUĞLA (CHP) MUŞ (AKP) NEVŞEHİR Hasan Ünver (AKP) RİZE Halil Bakırcı (AKP) SİİRT (AKP) SİNOP (AKP) TRABZON (CHP) YOZGAT (AKP) İLÇELER AKP Erzurum - Şenkaya Kırıkkale - Delice Kırıkkale - Balışeyh Kastamonu - Azdavay Balıkesir - Gömeç Kayseri - Yahyalı Kayseri - Yeşilhisar Elazığ - Ağın Balıkesir - Marmara Ardahan - Göle Tunceli - Çemişkezek CHP Bilecik - Yenipazar Bartın - Kurucaş Ardahan - Damal DYP Siirt - Aydınlar Kilis - Musabeyli Şırnak - Güçlükonak Gümüşhane - Köse MHP Kastamonu - Pınarbaşı ANAP Kastamonu - Küre BBP Sivas - Gürün BAĞIMSIZ Çankırı - Atkaracalar[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Aynı zamanda Ankara' da Melih Gökçek İzmir' de Chp farkla önde[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bir de Antep' de Celal Doğan da 2. sıradaymış ( anamdan alıom haberi o tv izlio seçimleri pür dikkat :) )[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: fizban, 28 Mart 2004 21:20 tarihinde demiş ki: bartında chp nin aldığı ilçe kurucaş değil. yani en azından bartında kurucaş diye bi ilçe yok. kurucaşiledir o :P walla direk milliyet in siteden kopi past ettim benim suçum yok :D[signature][hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bizim mahallede tek muhtar adayı varmış kabine her giren "yav burada oy pusuşlası bitmiiiş" "yav burada tek çeşit pusula vaaar" gibi bik bik lenirken kadıköy anadolu ticaret meslek lisesi öğretmeni olduğunu tahmin ettiğim şahıs "pusulalarda hata yok göztepe valisi hayrettin bey yine iktidarda" dedi yardı beni[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yahu açmayin boyle politize topicler , türkiye çapinda enaz 7 ölü 110 yaralı 'nın olduğunu düşünürsek ve bunun ışığında demokratikleşme sürecine nasıl uyum sağladığımızı da göz önüne alırsak , politika konuşmak yasaklanmalı paticikte....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 BANDIRMA ne oldu onu söyleyin bre .. ilçe yazıyorsunuz bandırmayı koyan yok yıkarım lean[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 trt bence en doğrusunu verir...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 heh sandık önünde oy vereceğim adamla tesadüf edip el sıkıştım, turgutreis belediye başkanı. selebriti oldum breeeee!!![signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bodrum akymakamı Sam[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yanlız akp çankaya'da feci şişti ehue :) melih gökçek'in suratını görmek lazım[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Evolution Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Açılan sandıklara göre Türkiye geneli ilk üç: AKP %41 CHP %14 MHP %12
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 kaytan biyikli i melih gokcek yine ankara buyuksehir belediye baskani olacak. zaten aylar oncesinden belliydi bu. artik 50 metrelik sariginda panoramik sehir manzarali nasreddin hoca ve fatih sultan mehmet heykellerini dikmesine bir engel kalmadi. adam cocukken sirke gitmis, ankarayi da oyle bir yer yapmaya calisiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 %49 oyla akp onde olgudunu bılıyorum bende[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: orc_lord, 28 Mart 2004 22:23 tarihinde demiş ki: yanlız akp çankaya'da feci şişti ehue :) melih gökçek'in suratını görmek lazım cankaya nin melih gokcekle bir alakasi yok.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Dae Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: orc_lord, 28 Mart 2004 21:58 tarihinde demiş ki: trt bence en doğrusunu verir... ne kadar doğru verir tartışılır... zaten şu anda hiçbir şey tam olarak söylenemez. tek bir (acı) gerçek var akp sildi süpürdü....[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bu insanlar hala akp ye oy vericek kadar kamil mi onu çözemedim..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 eh bu başlığı ciddi bir tartışmaya döndürmek yersiz bence, zira tarihten ders almayanın hakkı kötektir..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 çankayayı kurtardık en azından ehe. kurtarıcılardan biri olmak bile sevindirio insanı :P anakrayı melihin alacağı barizdi zaten. yazık insanlar gidip oy kullanmaktan sol partiler birleşmekten aciz. eminim akpdekiler ölse gidip oy atmıştır solcuların yarısı kıçlarını kaldırıp gidip oy atmamıştır
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 milletin sol partilerden ümidi kalmaması ihtimali yok tabii.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Öne çıkan mesajlar