jungle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shiftdelete.net said: Koei'nin uzun soluklu strateji serisi Romance of the Three Kingdoms, 11. oyunuyla tekrar bilgisayar oyuncularıyla buluşuyor. Oyunu denemek ister misiniz? Uzun bir aradan sonra bilgisayar oyuncularına sunulan ilk Koei oyunu olma özelliğini taşıyan Romance of the Three Kingdoms XI, adından da anlaşılacağı üzere serinin 11. oyunu. 2. ve 3. yüzyıllarda Çin'deki Han İmparatorluğu'nu tema alan RoTK XI, sıra tabanlı strateji türünde bir hanedanlık yönetme işini iyi kotarıyor. Tamamen yenilenen askeri teknik araştırma sistemi ve gelişmiş taktik sistemi sayesinde rakiplerinize büyük baskınlar düzenleyebileceğiniz Romance of the Three Kingdom XI'in 279 MB'lık deneme sürümünü indirmek için eskiler hatırlarlar 89 90 başlarında ilk serileri bana strateji oyunları sevdiren oyunlardan biridir tabi amigadaki north&south oyununuda unutmamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu oyun çıkalı iki yıl olmadı mı? Neyse, SS vereyim bari: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 demo çıkış tarihi Romance of the Three Kingdoms XI Demo 30 Jul 2008 Koei Co. 23 April 2008 said: home > News > Game Announcements One of video gaming's longest-running historical simulation series returns to PC on July 29, 2008 KOEI today announced that Romance of the Three Kingdoms XI, now available for PS2, will be released for PC throughout North America on July 25, 2008. Set during the end of China’s Han Dynasty and the 2nd and 3rd centuries A.D., Romance of the Three Kingdoms XI presents the most visually captivating evolution in the history of the series. As the ruler of a kingdom, each player will have complete control over their territories. More than 40 base commands give players the power to govern cities, manage their personnel, practice diplomacy and much more. For improved control over each military campaign, RTK XI’s turn-based game play allows the player to plan their movements without undue time constraints, and then execute their battle tactics when ready. RTK XI also introduces an entirely new system for researching military techniques, as well as an Advanced Tactics System that allows players to drive or lure enemies into devastating ambushes. Romance of the Three Kingdoms XI is produced by Kou Shibusawa and developed by KOEI Co., Ltd. ps2 için şubat 2007 de çıkmış pc için de yeni çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 SNES zamanlarından beri olan bir oyun zaten ilk 1999-2000 gibi serinin 4. oyununu oynayarak giriş yapmıştım, seri PS2ye geçince hayli sevindim bu haber doğrultusunda PCye de gelince sevincim doruk yaptı. Bu oyunu sevenler Shogun : Total War ve Dynasty Warriors'un yeni oyunlarını da oynamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dynatsy Warriors u oynamadan oynamayın bence ayrıce bu oyun 10 numara bi simülasyon oynudur zaten adıda historical simulation diye geçiyo kesinlikle oynanmalı ps 2 de günlerimi harcayan çok sinsi hınzır bi oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 muzikleri bir noktadar sonra insanin akfasinin icine ettiginden hep yarida birakiyorum oynamayi muzik olmadanda bir halta benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Başka PCde oyuınu var mı bu serinin? Çok methini duydum, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 zlorwf said: Başka PCde oyuınu var mı bu serinin? Çok methini duydum, merak ediyorum. ZSNES veya EPSXE emulatörüyle eski oyunlarını PCde oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hangilerini önerirsiniz özel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İngilizcesi cıktı çekmeye başlıyorum bakalım umduğumu bulabilecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bakalım eski günlerin anısına bir oynamaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Benzer tarzda Samurai Warriors 2 vardı o da PC'ye çıkmış. Oda Nobunaga dönemi savaşlarını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pc'de bunun öncülü olarak yine koei'nin ghengis khan serisi var. çok eski ve çok basit, ama çok çok zevkli bi seridir. tavsiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oyun cok guzel yapmişlar o kadar karışık ki anlatamam :) . Suikast politika ve çok gelişmiş bir ordu sistemi ne ararsan var oyunda daha 1. tutorial'ı geçemedim. Bilen varmı nasıl geçildiğini ? Boş arazilere Farm,grenary,market'le dolduruyorum ama hiç bir türlü bitirmek için lazım olan seviyede mahsul ve paraya ulasamadım. İnşaatları hızlandırma yöntemi fln mı var acaba nasıl geçiyoruz.............. edıt:Geçtim 2. de takıldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bir arkadasla 1aydir her gun oynuyoruz bunu beraber gercekten cok super oyun oynadikca oynayasi geliyor. bu tarz baska turn based guzel bir oyun var mi? total war serisi haricinde aklima gelmiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar