Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KRFFW4yS1Es&feature=related Gercekten baba dedigin sey nasilda ozel nasilda degerli, Baba demek... Baba yardim et demek... Destek istemek.. Her zaman onun varligina guvenip yasamak.. Birde yasamadan kaybedenler.. Hayallerinde kahramanlari yapanlar.. Kosup sarilamamak.... Baba nasilda bir varlik.. Her hatanin sorumlusu.. yaptigimiz.. Tum yanlislarimizin sorumlusu sandigimiz.. Onun sarilmasi.. Onun nasihatlari.. Onun gibi olmak isteyip olamayacak olmaktan korkmak.. Nasil birsey bu baba... Sevdigini soylemese bile sevdigini anlamak.. Baba olmak sonrasinda.. O`nun gibi.. Nasil bir sey bu BABA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yok, seni populer ettik ama ilgi gorunce bozuldun dostum. 1/10 yeni basliklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok artık ya. Olum nasıl tuvalete gitmen gerektiğini öğrenebilmek için dahi yakında patiye topic açıcaksın, o seviyeye geldin hissediyorum. Çok boş vaktin vardır belki, belki sıkıntıdandır. Ancak kendine zaman geçirecek başka şeyler bul be civanım, bu ne hergün topic her gün topic. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gundeme geldigin gibi dustun korkarim. Ilginc degilsin artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ya arkaaslar yapmayin ya, yani tamam geyik yapilacak yer var yapilmayacak yer var.. ciddi bir konu bu. Ayrica baslik acmak konusunda kendimi sinirlamiyorum, zatende sirf acmak icin acmiyorum, actigim basliklarada kimse gelip yazmak zorunda degil, sanki ben sizleri zorluyormusum gibi beni troll olmak veya ilgikolik olmakla sucluyorsunuz.. Ki ben sizlerin kinayeli yorumlariniza bile cevap vermiyorum ki sadece konu dagilmasin, garbage de herturlu geyigi yapiyorum ama elbette.. Rica ediyorum.. Bu konuda geyik yapmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oooh zaten patide cevap olan ilk iki post nasılsa gerisi öle gider, şimdiden kitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şarkı çok kötü de sözleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sen hiç emo oldun mu baba? Bilir miydin sert rifflerde ağlamayı? Bilir miydin hiç bir sorunun yokken sevgilinden ayrılmayı? Acı çekmek için,ağlayabilmek için.. Sen hiç emo oldun mu baba? Saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını? Siyah oje sürdün mü mesela tırnaklarına? Kahkülünde meç oldu mu senin hiç? Defalarca yuttun mu dudağındaki piercingi uyurken? Ve kesmek istedin mi bileklerini derinden? Sen hiç emo oldun mu baba? Siyah gömleğin üzerine kırmızı kravatlar takındın mı? Damalı bilekliklerinle sildin mi gözyaşlarını? Şaşkın gözlerle yukarıya bakıp, Fotografını çektin mi tepeden tepeden mesela? Bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar.. Sen hiç emo olup ağladın mı baba..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Gunlukteki baba isyanimi okuyupda mi actin topici? Bu ne arkadasim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 mevsimlik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Azmodai said: gundeme geldigin gibi dustun korkarim. Ilginc degilsin artik :( =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Baba olda gör ....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi de babayı almak var, o nasıl bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 you get the father babayı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Xenocide said: sen hiç emo oldun mu baba? Bilir miydin sert rifflerde ağlamayı? Bilir miydin hiç bir sorunun yokken sevgilinden ayrılmayı? Acı çekmek için,ağlayabilmek için.. Sen hiç emo oldun mu baba? Saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını? Siyah oje sürdün mü mesela tırnaklarına? Kahkülünde meç oldu mu senin hiç? Defalarca yuttun mu dudağındaki piercingi uyurken? Ve kesmek istedin mi bileklerini derinden? Sen hiç emo oldun mu baba? Siyah gömleğin üzerine kırmızı kravatlar takındın mı? Damalı bilekliklerinle sildin mi gözyaşlarını? Şaşkın gözlerle yukarıya bakıp, Fotografını çektin mi tepeden tepeden mesela? Bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar.. Sen hiç emo olup ağladın mı baba..? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben annemi daha çok seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Eh durdurmak imkansız sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar