Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nası forum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Mortis said:
burda biri emo turkey e üye

Anladık onu zaten önceden de.

Ya öyle bi forum bulmalıyız ki adminleri yatacak, kullanıcıları yatmayacak :D

burası var ya aga.
sdsdfasd
Mesaj tarihi:
CaNNi said:
Offf allahım ölüyorum. Bu avatar nedir :D:D ahuhah

http://img158.imageshack.us/img158/6715/clipboard01mq2.jpg
tsadfgaıshyfgaskjfasjhdasads dün buna baya bir gülmüştüm hayla gülüyorum :D:D
Mesaj tarihi:
Hakkaten malmışız pati olarak, siteye girenlerin refferer URL'larına bakıyor adam sonra takip edebiliyor bu topiği, bakıyor raid falan yapıcaz üye alımını durduruyor.
Mesaj tarihi:
Dev said:
URL REFERERERERERERERE. of ak nasıl unuttuk yaaaa
ahahah hakkaten ya. hiç aklıma gelmedi. buradan tıklayınca nereden oraya girdiğimizi biliyor adam. en iyisi adresi kendimiz adres çubuğuna yazmak, ya da google da aratıp tıklamak.

işte tecrübe. yavaş yavaş düzeliyor.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sitemizdeki karmaşadan dolayı hepinizden özür diliyoruz. Bazı kendini bilmezler bu forumu yıkmaya çalıştılar ama biz küllerimizden doğuk. Bunu yapanların hepsini banladık. Unuttuklarımız olabilir mi bilmiyorum ama yönetim panelinden %99.99'unu banladık.

Malesef kötü haber site bir süreliğine üye olumuna kapandı çünkü bu kendini bilmezler yeni üye adı vs. ile tekrar üye olabilirler. Bir süre bu şekilde kendi içimizde yaşayacağız. Kendini bilmez insanlar için sizden tekrar özür diliyoruz...

Yönetim...

ilk trollediiimiz site =D
Mesaj tarihi:
Queen said:
Hakkaten malmışız pati olarak, siteye girenlerin refferer URL'larına bakıyor adam sonra takip edebiliyor bu topiği, bakıyor raid falan yapıcaz üye alımını durduruyor.

su koskaca topak ın en komik post u oldu bu sanırım
ahusdhaduıhasıudhasıuaı
Mesaj tarihi:
Abi siz tam angutsunuz, tamam ben de dalga gectim ama edebimle yani, her seyin bi adabi bi siniri var, 13 yasinda cocuk oradakilerin buyuk cogunlugu. 80 yasinda gay orgy fotograflari falan koydunuz, utanmadan patiden link verdiniz, terbiyesizligin bini bir para seyler yaptiniz cocuk sayilcak insanlara ve Paticik'ten yapildigi anlasildi bu olayin o sitenin basindaki adamda azcik kafa varsa, boylece sitenin ismini karaladiniz.
Mesaj tarihi:
Penth +1

Abi naaptınız harbi 80 yaında gay orgy fotosu mu koydunuz ya? Ayıp be harbi ayıp, hadi yaptınız paticik adını lekelemeyin. Yuh diyorum yani iyi ki trollememişim ben de, böyle bir suça ortak gösterilmek istemem.

bari silseyiniz ya. Sildiniz di mi? Sildik diyin ya?
Mesaj tarihi:
bence bu başlık kilitlensin artık bi eğlencenin suyu çıkmasa olmaz. hani küçük çocuklara bişey yaparsın beğenir "bidaha yap bidaha yap" der ya ömür boyu, ona benzedi biraz bu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...