yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nileppezdel said: Mortis said: burda biri emo turkey e üye Anladık onu zaten önceden de. Ya öyle bi forum bulmalıyız ki adminleri yatacak, kullanıcıları yatmayacak :D burası var ya aga. sdsdfasd
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 CaNNi said: Offf allahım ölüyorum. Bu avatar nedir :D:D ahuhah http://img158.imageshack.us/img158/6715/clipboard01mq2.jpgtsadfgaıshyfgaskjfasjhdasads dün buna baya bir gülmüştüm hayla gülüyorum :D:D
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hakkaten malmışız pati olarak, siteye girenlerin refferer URL'larına bakıyor adam sonra takip edebiliyor bu topiği, bakıyor raid falan yapıcaz üye alımını durduruyor.
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 URL REFERERERERERERERE. of ak nasıl unuttuk yaaaa
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sonra buraya raid olursa niye demeyin
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dev said: URL REFERERERERERERERE. of ak nasıl unuttuk yaaaaahahah hakkaten ya. hiç aklıma gelmedi. buradan tıklayınca nereden oraya girdiğimizi biliyor adam. en iyisi adresi kendimiz adres çubuğuna yazmak, ya da google da aratıp tıklamak. işte tecrübe. yavaş yavaş düzeliyor.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Arkadaşlar sitemizdeki karmaşadan dolayı hepinizden özür diliyoruz. Bazı kendini bilmezler bu forumu yıkmaya çalıştılar ama biz küllerimizden doğuk. Bunu yapanların hepsini banladık. Unuttuklarımız olabilir mi bilmiyorum ama yönetim panelinden %99.99'unu banladık. Malesef kötü haber site bir süreliğine üye olumuna kapandı çünkü bu kendini bilmezler yeni üye adı vs. ile tekrar üye olabilirler. Bir süre bu şekilde kendi içimizde yaşayacağız. Kendini bilmez insanlar için sizden tekrar özür diliyoruz... Yönetim... ilk trollediiimiz site =D
throine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 25,6 cm uzunluğunda ve 3 cm kalımlığındadır. Oldukça ender bir asadır ve esnektir. Kim tarafından yapıldığı bilinmemektedir. Paris Hilton imzaya gel
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Queen said: Hakkaten malmışız pati olarak, siteye girenlerin refferer URL'larına bakıyor adam sonra takip edebiliyor bu topiği, bakıyor raid falan yapıcaz üye alımını durduruyor. su koskaca topak ın en komik post u oldu bu sanırım ahusdhaduıhasıudhasıuaı
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abi siz tam angutsunuz, tamam ben de dalga gectim ama edebimle yani, her seyin bi adabi bi siniri var, 13 yasinda cocuk oradakilerin buyuk cogunlugu. 80 yasinda gay orgy fotograflari falan koydunuz, utanmadan patiden link verdiniz, terbiyesizligin bini bir para seyler yaptiniz cocuk sayilcak insanlara ve Paticik'ten yapildigi anlasildi bu olayin o sitenin basindaki adamda azcik kafa varsa, boylece sitenin ismini karaladiniz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Penth +1 Abi naaptınız harbi 80 yaında gay orgy fotosu mu koydunuz ya? Ayıp be harbi ayıp, hadi yaptınız paticik adını lekelemeyin. Yuh diyorum yani iyi ki trollememişim ben de, böyle bir suça ortak gösterilmek istemem. bari silseyiniz ya. Sildiniz di mi? Sildik diyin ya?
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence bu başlık kilitlensin artık bi eğlencenin suyu çıkmasa olmaz. hani küçük çocuklara bişey yaparsın beğenir "bidaha yap bidaha yap" der ya ömür boyu, ona benzedi biraz bu
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 orgyleri koydumuz yere paticikten link vermedik
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben o forumlara bişi koymadım valla :/ ben adult forumlara bide bi forumu vardı ona koydum sdfsf edik : dfgdsgfdsgd
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 adult forumu ne ara raidledik.. kaçırmışım onu
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hangi adult forumu raidlediniz yav benim girdiğim bi forumsa bozuşuruz valla kıyamam forumuma :D
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yok hatuncenter dışında bir adult forum muhabbeti daha geçiyordu onudamı raidledik diye şaşırdım bir an
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tam şer yuvası olmuş bu topic ahah
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eeuhfue tamm bi ara senide alırız =b
Öne çıkan mesajlar