Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ana sayfadan bağıran barakayı bul AAAAAAAAAAAAAGHHHHHHHHHHH diye topik aç. çok zevkli oluo lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 neyse ben bi restart daha atayım modeme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: Yaaa sen neden yazıyorsun yaa biz kendi aramızda yapacaz girmeyin dedik dimi bne Patricia ile birlikte yapacam karışma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ABI AHAHAHA DURUN CP YAPIYORUM GOL KENARI DIYE BASLIK VAR PARIS HILTON said: Parisin canı çok sıkılıyordu biraz hava almak için göl kenarına doğru ilerliyordu. Hava çok sıcaktı ve insanı bunaltıyordu. Biraz serinlemek için göl kenarına gitmeye karar vermişti bir amacı buydu. Paris bir kaç metre ilerledikten sonra boş bir yer buldu ve oraya oturdu. Yanınada canı sıkılamasın diye bir kitap almıştı paris kitap okumayı çok severdi. Paris hem kitap okumak la meşguldu hemde kuşların cıvıltılarını dinliyordu çok güzel bir hava vardı gölde. Çimlerin üzerinde oturması onu çok rahatlatmıştı. Etraf tam kitap okumalıktı çok sakindi. Bir kaç dakkika sonra paris kitaptan kendisini aldı sıkılmışa benziyordu etrafda çok güzeldi ama bilmediği bir nedenden dolayı sıkılıyordu heralde bu yanlızlıktı yanlızlıktan çok ama çok sıkılıyordu paris. Bir kaç dakkika dinlendikten sonra tekrar kendini kitaba verdi paris mutlu mutlu okuyordu adeta kitabı etrafındakileri soyutlamış gibiydi kitap okurken adeta kimseyi görmüyordu.Rahat rahat serinlikte kitabını okumaya devam etti. YETO said: Sinif baskani banyosundan cikan Yeto, bu yeni ortami tanimak amaciyla disari cikmisti. Eger 1 saat daha bi kizla muhabbete giremezse "abi ben baydim zaten icesim yok eve gidicem, is guc de vardi" diyerekten X yurduna donecekti. (admin bey X yaziyorum cunku binam belli degil) Binadan cikti ve elindeki Harry haritasini cebindeki gulsuyuna buladi ve cakmagiyla atese verdi. Kanitlardan kurtulmaliydi, cunku suc islemisti sinif baskanlari banyosuna girerek. Eli yanacak gibi olunca, haritayi firlatmak icin gole dogru kostu, ve o anda dumura ugradi: Golun yaninda saprasi sacli, sutun gibi bacakli, ilkbahar mateminin burnuma getirdigi inanilmaz kokusuyla bir peri vardi. Bu zavalli kiz, bu yasina kadar ecnebilerle gonul iliskileri yasamaya calismis fakat belli ki cok orselenmisti ve kendini dine vermisti, daha bu yasinda elindeki Kur'an'in icine gomulmustu. Gurur duydum kendisiyle ve dinimle. Usulca yanina yaklastim, arkasina gectim ve ellerimle hizli bir hareketle gozlerini kapattim ve sordum: BIL BAKALIM BEN KIMIM? PARIS HILTON said: Yaaa sen neden yazıyorsun yaa biz kendi aramızda yapacaz girmeyin dedik dimi bne Patricia ile birlikte yapacam karışma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ilke inanılmazsın. yerdeyim ya of hasudghsdag imamdan sonra en çok sen yardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oha hahahah faşist rpsimi yapıyorlar burda zomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hahaha süper abi ilke gibi trollücektiniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2-3 dakka bekleyin güzel bir disposable mail bulunca hepinize acc alcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yeniden trolliyelim ama bu sefer düzgün trolliyelim silemesinler asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Penthesilea said: ABI AHAHAHA DURUN CP YAPIYORUM GOL KENARI DIYE BASLIK VAR PARIS HILTON said: Parisin canı çok sıkılıyordu biraz hava almak için göl kenarına doğru ilerliyordu. Hava çok sıcaktı ve insanı bunaltıyordu. Biraz serinlemek için göl kenarına gitmeye karar vermişti bir amacı buydu. Paris bir kaç metre ilerledikten sonra boş bir yer buldu ve oraya oturdu. Yanınada canı sıkılamasın diye bir kitap almıştı paris kitap okumayı çok severdi. Paris hem kitap okumak la meşguldu hemde kuşların cıvıltılarını dinliyordu çok güzel bir hava vardı gölde. Çimlerin üzerinde oturması onu çok rahatlatmıştı. Etraf tam kitap okumalıktı çok sakindi. Bir kaç dakkika sonra paris kitaptan kendisini aldı sıkılmışa benziyordu etrafda çok güzeldi ama bilmediği bir nedenden dolayı sıkılıyordu heralde bu yanlızlıktı yanlızlıktan çok ama çok sıkılıyordu paris. Bir kaç dakkika dinlendikten sonra tekrar kendini kitaba verdi paris mutlu mutlu okuyordu adeta kitabı etrafındakileri soyutlamış gibiydi kitap okurken adeta kimseyi görmüyordu.Rahat rahat serinlikte kitabını okumaya devam etti. YETO said: Sinif baskani banyosundan cikan Yeto, bu yeni ortami tanimak amaciyla disari cikmisti. Eger 1 saat daha bi kizla muhabbete giremezse "abi ben baydim zaten icesim yok eve gidicem, is guc de vardi" diyerekten X yurduna donecekti. (admin bey X yaziyorum cunku binam belli degil) Binadan cikti ve elindeki Harry haritasini cebindeki gulsuyuna buladi ve cakmagiyla atese verdi. Kanitlardan kurtulmaliydi, cunku suc islemisti sinif baskanlari banyosuna girerek. Eli yanacak gibi olunca, haritayi firlatmak icin gole dogru kostu, ve o anda dumura ugradi: Golun yaninda saprasi sacli, sutun gibi bacakli, ilkbahar mateminin burnuma getirdigi inanilmaz kokusuyla bir peri vardi. Bu zavalli kiz, bu yasina kadar ecnebilerle gonul iliskileri yasamaya calismis fakat belli ki cok orselenmisti ve kendini dine vermisti, daha bu yasinda elindeki Kur'an'in icine gomulmustu. Gurur duydum kendisiyle ve dinimle. Usulca yanina yaklastim, arkasina gectim ve ellerimle hizli bir hareketle gozlerini kapattim ve sordum: BIL BAKALIM BEN KIMIM? PARIS HILTON said: Yaaa sen neden yazıyorsun yaa biz kendi aramızda yapacaz girmeyin dedik dimi bne Patricia ile birlikte yapacam karışma lütfen. yeto senmisin ? gözümden yaş geldi yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahaha evet abi, ya gece nasil kacirdim ben bunu, agliyorum gulmekten kendi kendime evde ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Masticore said: Penthesilea said: ABI AHAHAHA DURUN CP YAPIYORUM GOL KENARI DIYE BASLIK VAR PARIS HILTON said: Parisin canı çok sıkılıyordu biraz hava almak için göl kenarına doğru ilerliyordu. Hava çok sıcaktı ve insanı bunaltıyordu. Biraz serinlemek için göl kenarına gitmeye karar vermişti bir amacı buydu. Paris bir kaç metre ilerledikten sonra boş bir yer buldu ve oraya oturdu. Yanınada canı sıkılamasın diye bir kitap almıştı paris kitap okumayı çok severdi. Paris hem kitap okumak la meşguldu hemde kuşların cıvıltılarını dinliyordu çok güzel bir hava vardı gölde. Çimlerin üzerinde oturması onu çok rahatlatmıştı. Etraf tam kitap okumalıktı çok sakindi. Bir kaç dakkika sonra paris kitaptan kendisini aldı sıkılmışa benziyordu etrafda çok güzeldi ama bilmediği bir nedenden dolayı sıkılıyordu heralde bu yanlızlıktı yanlızlıktan çok ama çok sıkılıyordu paris. Bir kaç dakkika dinlendikten sonra tekrar kendini kitaba verdi paris mutlu mutlu okuyordu adeta kitabı etrafındakileri soyutlamış gibiydi kitap okurken adeta kimseyi görmüyordu.Rahat rahat serinlikte kitabını okumaya devam etti. YETO said: Sinif baskani banyosundan cikan Yeto, bu yeni ortami tanimak amaciyla disari cikmisti. Eger 1 saat daha bi kizla muhabbete giremezse "abi ben baydim zaten icesim yok eve gidicem, is guc de vardi" diyerekten X yurduna donecekti. (admin bey X yaziyorum cunku binam belli degil) Binadan cikti ve elindeki Harry haritasini cebindeki gulsuyuna buladi ve cakmagiyla atese verdi. Kanitlardan kurtulmaliydi, cunku suc islemisti sinif baskanlari banyosuna girerek. Eli yanacak gibi olunca, haritayi firlatmak icin gole dogru kostu, ve o anda dumura ugradi: Golun yaninda saprasi sacli, sutun gibi bacakli, ilkbahar mateminin burnuma getirdigi inanilmaz kokusuyla bir peri vardi. Bu zavalli kiz, bu yasina kadar ecnebilerle gonul iliskileri yasamaya calismis fakat belli ki cok orselenmisti ve kendini dine vermisti, daha bu yasinda elindeki Kur'an'in icine gomulmustu. Gurur duydum kendisiyle ve dinimle. Usulca yanina yaklastim, arkasina gectim ve ellerimle hizli bir hareketle gozlerini kapattim ve sordum: BIL BAKALIM BEN KIMIM? PARIS HILTON said: Yaaa sen neden yazıyorsun yaa biz kendi aramızda yapacaz girmeyin dedik dimi bne Patricia ile birlikte yapacam karışma lütfen. yeto senmisin ? gözümden yaş geldi yemin ediyorum HAHDHAHGAĞ-DFOUASĞ-FGSAD-GAJGJAS-ÜGDA-ÜG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 deli emin kimse sıcmış içine topic'in (:D http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/gol-kenary-f44/cimlerin-uzerinde-t534.htm#4939 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 5 farklı temporary mail adresi denedim hiçbirine kodu yollamıyorlarki yollasalar 20-30 acc alıp dagıtıcam asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 asdkjfaıdsfa ben patricia ile yapacam kjadfjasdfaısofjasdfasdfıkasfd ÖLÜYORUM İMDAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 durun bir temp mail buldum çalışan 20 tane filan acc alip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ABI PARISI YOLA GETIRDIM AHAHAHAH http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/gol-kenary-f44/cimlerin-uzerinde-t534.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bana işe yaramazki statik ip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 abi link atmayın c/p yapın okuyamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben rp yazmıyorum ne dıon sen dedi. paris sadgshashahafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 banladılar hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ilkede doğal bi yetenek var yannız Ingiltere kirsalinda vuruldum bir sarisin guzele vay vay harvardda ağıt yakmış bu belli aushgdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 abi allaşkına RP'nin açılımını sorsanıza bi D: RP yazmıyorum nedir ya D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben rp yazmıyorum ne dıon sen dedi. paris dedi. paris nedir abi bu ya rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Lidriel said: ilkede doğal bi yetenek var yannız Ingiltere kirsalinda vuruldum bir sarisin guzele vay vay harvardda ağıt yakmış bu belli aushgdasg bende isyan başlatiyim dedim özgür iskoçya fln ama kimse rp yapmior =( sadfsadsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar