elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bence baya baya salakça şu mesajlar. Kal ort Por Elf Has got Big ve Magic zun. Bi durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: Eğer yoksa o tarz insanlar gogogo Inandigin fikirleri, sadece cevre baskisi sebebiyle birakma. Seni sen yapan sey fikirlerindir, onlari gelistirme demiyorum ama uzum uzume baka baka kararacaksa birak onlar sana bakip kararsin.. Cocuk olmadiklarini dusun, bir insanin emeginin icine montla sicmak cokmu kabul edilebilir davranis? Ben sadece yanlis oldugunu soyluyorum halen..Emoturkey konusundada boyle dusunmustum her ne kadar komik bulsamda emolari.. Bize benzemeyen insanlarin nest lerine girip oralari dagitmak cokmu guzel? Olmaz. Once hatali oldugumuzu kabul edip, sonrada bir daha yapmamamiz lazim.. Bilinclenmek kotu birsey degildir, hata yapar herkes ama emek gercekten saygi duyulmasi birseydir. Kendimize yapilmasini istemedigimiz hic birseyi basklarinida yapmamaliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 maskeli cyber orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: Bence baya baya salakça şu mesajlar. Kal ort Por Elf Has got Big ve Magic zun. Bi durun. Rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bize benzemeyen insanlarin nest lerine girip oralari dagitmak cokmu guzel? X( Recall. Recall büyünü kullan kalort ol uzayda kendine Small Castle kur yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ne rofl? Benim fikrim o. Varsa kafanda niye öle olmadığına dair bi fikir söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ömrümüzde bi trollüük yaptık, iki rahat bırakmadınız yanı, hayır ilk kez olan bişi olsa neyse diyicem. Ulan patinin içinde yapılıyo aynısı orası burası harass lanıyo bişi denmiyo. kasmayın bu kadar, internetin gerceği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Abi burdakiyle şu yapılan aynı şey mi? trollük var trollük var. Millet birbirinin ağzından çıkmıyo topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 recall e biri büyü yapmış sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ha ayrıca, forumun tarihinde bu kadar rp yapılmamış, şaka değil rp rp nerde rp yok rp. mis gibi rp işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ayrıca bide olaya şöyle bi açıdan bakın. Zaten olmayan bir ortamın bide sanalını kurmuşlar ve üstünede baya uğraşmışlar. olmayan bişey üstüne bukadar uğraşcaklarına olan bişeye uğraşsalardı çok daha anlamlı olabilirdi ve kendileride bişeyler kazanırlardı. belki buna sebep oluruz sıkılırlar kapatırlar hogwarts falan uğraşçaklarına kendilerine anlamlı bi zevk edinirler. "sana göre anlamsızsa illa anlamsızmı olcak?" diye bi cevabın geleceğini şimdiden hissettim. Bana göre anlamsız, ilgi duyabilir ama saplantılık haline getirmek başka bişey. ben onu kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bence de din öle. ama saplantı yapan çok. hem onun gerçek okulu var. böle öss'yle girilio falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şimdi mekanı neden yapmışlar nedne uğraşmışlar falan demiyelim, keza mmoprg ler üzerine kurulmuş bir forumda konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ucube siteleri trollemek? Eğlenceli. Sen? Değilsin. Uğraşamam yani sanı eli ayağı düzgün bir mesaj yazmaya niye salak saçma mesajlar attığımızı haklı çıkaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: bence de din öle. ama saplantı yapan çok. hem onun gerçek okulu var. böle öss'yle girilio falan bencede. imam rolü oynadım diye harbi imam mı sandın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Cuce said: şimdi mekanı neden yapmışlar nedne uğraşmışlar falan demiyelim, keza mmoprg ler üzerine kurulmuş bir forumda konuşuyoruz. hayır asıl olay o değil mmorpg'ler üzerine kurulmuş bir forum belki ama saplantılık olayı başka bişey. Kimse burda kendini WoW'daki Undead karakter yerine koyup ona göre davranmıyor. Burası sadece bi tartışma-paylaşma platformu orası apayrı bişey olmuş. bilmem anlatabildimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: emek gercekten saygi duyulmasi birseydir. rep falan isticeksin diye korktum bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eyvallahta, şu forumda "lordum bucstan eşkiyalar minoc madenini basmış" "toplaşın yiğitler kuşanın kılıcınızın masumu korumaya sürüyoruz bugun, adalete sürüyoruz savaşa süryoruz atlarımızı" *2 vas ort port 3 12 "bank buy guards" sonrası* bu yaptıkların yanına kalmıyacak eşkiya ha ha ha peki kim durducucak benı sen ve iyilik budalası kölelerinmi!! HUCUM!! falan şeklinde UO kariyeri olmuş insanlarda var. RP güzel bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kfjga "lordum" :D RP güzelde biz türkler pek başaramıyoruz sanki :) tabi ben paticiğin en eski hallerini bilemem ama hogwarts sitesine benzer bi durumdaysa vay halimize :D neyse burası zamanla gelişmiş, onların gelişmesi için zamana gerek kalmadı. Demokrasiyi askıya alıp, siteye balans ayarı çektik fenamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hadi bugünlük son mesajlar artık güneş açtığına göre yatma vaktim gelmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Öğretmene gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu ne demek len simdi Rp dershanesine Rp bırakınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gençler hayrı pıtır okumuş gaza gelmiş ddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yanlız öğretmene bittim. Çok kötü Fantazi Role Playing yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aquila said: Eternalus said: abi sabaha karşı bu saçmalama süper bişey. ahauahuuha get a life temalı bi saldırı olsa daha hoş olurdu aslında arkadas afedersinde, bu tablodan cikan sonucta o golu siz yemissiniz, get a lifelik bi durum varsa mikrofonlar size doner. tam onu diyecektim hadi güldük eğlendik bitti de tek tek bütün konulara girip haras yapmak nedir abi bi lavaboya gidip yüzünüzü yıkayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar