sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 SON noktayı koydm http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/duyurular-f2/100-mesajim-t665.htm#4722
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eheh burda yapılınca lord kesilip ayar veren bebeleri gördük.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 iyiki bi kız kardeşim yok dsdsfds
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kizdim lan, LEAVE HARRY POTTER ALONE!
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: Yazik.. recall bence seni Hogwarts'a alalım. büyü falan çalış orda
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aquila said: kizdim lan, LEAVE HARRY POTTER ALONE! AHAUHAUHA SHE LOST HER BAAABYYY! chris crocker mıydı neydi
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hepiniz imam gibi takılaydınız ya.Adam dini öğütler vermiş gençlere sihirden uzak durun demiş ne güzel.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 LEAVE HARRY ALONE .HE İS HUMAN111!
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd Yazik....
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 batinin cadi supurgesi girsin gozunuze.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ?
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o deil güya eleştiriyosunuzda...kayıtlı üye sayısı artıp duruo annamadım ne iş ?
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 en kısa sürede cisimleme öğrenmeliyim
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 neyse bende birakiyorum artik iyi geceler.
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ? Yazik.....
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oha siz feci sıkılmışsınız muhabbetin geldiği yere bak. ben yatar hafız eğlence bitti. zaten sonradan okuduk hep
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: shuTdoWnX said: Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ? Yazik..... bot galiba sdsfd
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ? olay o değil yani şimdi o sitede biz gelmeden önce öyle abuk subuk bişey yoktu sims+heri potir gibi bişidi ama tamam biz b*k ettik kabul ediyorumda yani bunun ne alakasi var abilikle fln tek kız olanlardami yok ?
Öne çıkan mesajlar